Sari la conținut

Pepsi time...doritori...?

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Salutare,

Vineri seara tarziu,04.02.2015,de la orele 22.30,iesire.Doritorii,rog PM. Ne onoreaza cu prezenta Yka si Michele.

:beex2  :pepsi

Scuze,rectific: vineri,06.02 de la 22.30

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara la voi.

Aprobam amandoua invitatia,si va multumim. :kiss3

• Like 3
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Salitare...vin si eu daca se poate;)

• Like 2
Postat

Am petrecut cateva ore in compania celor 4 Domni din Cluj aseara.

Multumim frumos,ne-am simtit formidabil.

Va ramane o amintire frumoasa,de care cu siguranta ne vom aduce aminte...

• Like 4
Postat

Chiar a fost o seara memorabila.Va multumesc ca ati dat curs invitatiei si ati ajuns la timp,doamnelor.Multumesc si colegilor skappie (pe care il credeam pierdut) ,cristiborcea si bazdkiii. A fost o reala placere reintalnirea cu voi toti. :hihat

La cat mai placute iesiri de genu'  :beex2

• Like 3
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Chiar a fost o seara memorabila.Va multumesc ca ati dat curs invitatiei si ati ajuns la timp,doamnelor.Multumesc si colegilor skappie (pe care il credeam pierdut) ,cristiborcea si bazdkiii. A fost o reala placere reintalnirea cu voi toti. :hihat

La cat mai placute iesiri de genu' :beex2

va felicit si eu baieti,bine ca ati reusit eu nu am putut din pacate ca veneam si eu cu placere.

dar poate data viitoare.

va salut.

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

In zilele de 18 si 19 aprilie voi veni intr-un cantonament bavarez la Cluj. E vorba de participarea la Maratonul International Cluj (proba de 21 km). Dat fiind faptul ca voi avea nevoie de forte proaspete pentru cei 21 de km pe care sper sa-i parcurg in mai putin de 2 ore, voi avea nevoie de cateva recomandari "feminine"  :bow  :girly Evident ca sunt disponibil si pentru o ieseala la bere :D.

Oferta mea pentru domnisoarele deosebite: Cadoul in verzisori (evident), GFE ridicat (mai bine zis BFE), oral+normal, corp atletic si sexy  :laugh2  :bow  :crazylove  :bow2

Cu respect

Joseph

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

P.S. Asa-i cand te suna sefu' beat - "Mergem la clujeni!" nu-i totuna cu "Vin clujenii!". :( Cel mai fain e cand afli ca-s la hotel si ajung la birou in maxim 30 minute - situatii peste situatii, hartogaraie cat incape. :D Dupa toate astea ne miram de ce suntem stresati si nu ni se mai scoala; n-am patit-o, inca. ;) :D

Vizitator Tony Soprano
Reputație: 0
Postat

Dupa toate astea ne miram de ce suntem stresati si nu ni se mai scoala; n-am patit-o, inca. ;) :D

Minti! :)

Vizitator
Postat

Tony, era vorba de ce s-a intamplat azi... :P M-a "futut" sefu' de mi-au zburat fulgii. :D

Tu sau sefu lasati recenzia.Asa cere regulamentul.☺
  • Like 4
Postat

Salutare!

Daca aveti timp si dispozitie,putem iesi maine seara (26.08) la o bauta de pe la orele 19,00.

:hihat

Vizitator transparent
Postat

Salutare,

N-ar fi rau sa ne adunam incetut,cu treaba buna,la o bauta,oricum de multa vreme nu s-a mai organizat nimic.

Propun sa fie vineri,22.01,de pe la orele 19.00. Daca aveti chef si voi,dati un semn.

:hihat

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

La ora asta nu stiu ce ar mai fi de spus.Ma doare capul,am reusit sa citesc tot ce s-a scris pe topic.Sper la sentimente mai umane din partea Medeei,sper ca a inteles ce era necesar din schimbul de mesaje.Sper ca-si reevalueaza comportamentul de pe forum,sper ca-si cere scuze si de la ceilalti membrii "atinsi".Am ramas putin naucit la postarile in care am fost fost sustinut de multi dintre voi.Placut surprins,as zice.Sincer,nu ma asteptam.

Leu fiind,sper la o buna intelegere intre toti membrii forumului,la o solidaritate intre fete si baieti,la eradicarea pestisismului macar de pe acest forum.

E usor sa improsti cu noroi peste tot,nici sa-ti ceri scuze nu-i chiar atat de greu.Doar s-o faci din suflet.

Daca v-as da inima mea,v-ar lua corpurile razna.

In concluzie,eu zic sa iesim la o bauta,vorba tanchistului.

http://nimfomane.com/forum/topic/34376-pepsi-timedoritori/?p=1675428

rock on bro :*

• Like 1
Vizitator transparent
Postat

Salutare,

Vineri seara (27.05) am putea iesi la o bauta,daca mai sunt doritori, de pe la orele 19-20.

Detalii in pm. :hihat

• Like 5
  • Minus 4

Vizitator transparent
Postat

ii tzapa,nu se-ncumeta nimeni  :no2

poate alta data

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...