Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

Ba da :)

Nu sunt user banat si nu am mai multe conturi.Am mai spus asta de cateva ori.Ce e asa greu de priceput? E ultima data,cand o spun,cine poate intelege,cine nu,nu.

Incet-incet se contureaza un plan.O sa-l chem pe el la intalnire,asa afla si el tot si nici nu tre sa ma fut aiurea cu barbati straini. Astept sa-mi dai PM :)

Te cam contrazici .. Daca te-ai hotarat sa nu te futi aiurea cu barbati straini ce rost mai au PM-urile ?!?! 

• Oras:Pizdix Land
Postat

eu l-as pune pe centura la giratoriul cu A3 :)))

Eu propun sa-l luam pe NESIMTIT si sa-l tinem dezbracat 2 ore la Universitate

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

eu l-as pune pe centura la giratoriul cu A3 :)))

Eu il iert...ca e Barbat! :138x

• Like 4
  • Minus 3
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Draga mea, sfatul meu e urmatorul : fii o doamna pana la capat ( asta in caz ca esti si te consideri o doamna ) , divorteaza frumos, fara razbunare,... nu castigi nimic, decat titlul de ''curva'', daca te razbuni in modul asta si poti sa faci meseria asta dupa ( daca asta vrei , dar tind sa cred ca nu ).....sau.....spune-i ca ai aflat si propune-i sa o faceti in cuplu cu alte cupluri ( sunt atatea cupluri care fac treaba asta ) si...ramai o ''doamna'' pentru el ( iti va placea si tie si, sunt convinsa, ca si lui , pentru ca, ma gandesc, ca, daca sunteti, inca, impreuna, inseamna ca te iubeste ) si o va face impreuna cu tine, nu va mai merge pe ascuns.

Fii de 3 ori femeie : gospodina in casa, doamna in societate si curva in pat !

Parerea mea e, ca asa nu rezolvi absolut nimic, decat ura, prostie si te mai si arata lumea cu degetul.

Concluzia mea e ca va lipseste comunicarea ! 

• Like 5
Postat

Te rog sa nu-ti mai bati joc de mine! Ai luat un cuvant din postarea initiala si tot de el te tii,ce ai cu el? N-ai nimic de spus,mai bine taci!

Ti-am tot spus-o . Nu te prinde pastele aici. :D  Ai sa te plictisesti rapid de ipostaza de femeie nefututa. 

• Like 1
Postat

E idee buna si asta,dar acum nu pot sa fac dragoste cu el :(

Si totusi,cred ca te-ar rani sa stii ca ai stat cu o curva,cel putin la orgoliu.Iar daca ai si iubit-o si ai mai stii si ca tu ai facut o curva din ea,cred ca ai si suferi.

Nu poti sa faci dragoste cu el, nu poti sa faci dragoste cu doritorii de pe site, e clar..... esti in somaj.  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Draga mea, sfatul meu e urmatorul : fii o doamna pana la capat ( asta in caz ca esti si te consideri o doamna ) , divorteaza frumos, fara razbunare,... nu castigi nimic, decat titlul de ''curva'', daca te razbuni in modul asta si poti sa faci meseria asta dupa ( daca asta vrei , dar tind sa cred ca nu ).....sau.....spune-i ca ai aflat si propune-i sa o faceti in cuplu cu alte cupluri ( sunt atatea cupluri care fac treaba asta ) si...ramai o ''doamna'' pentru el ( iti va placea si tie si, sunt convinsa, ca si lui , pentru ca, ma gandesc, ca, daca sunteti, inca, impreuna, inseamna ca te iubeste ) si o va face impreuna cu tine, nu va mai merge pe ascuns.

Fii de 3 ori femeie : gospodina in casa, doamna in societate si curva in pat !

Parerea mea e, ca asa nu rezolvi absolut nimic, decat ura, prostie si te mai si arata lumea cu degetul.

Concluzia mea e ca va lipseste comunicarea ! 

:iagree

• Like 2
Postat

Nevasta Tunata (sper sa nu fi a mea) , pana la urma phoenix are dreptate. L-ai prins, fute-i un divorț si gata. Daca tu te gândești sa te fuți cu altul pentru razbunare, este intr-adevar injositor pentru tine. Nu ca nu ai avea dreptate dar asta iti doresti pentru tine? Divorteaza si o pui cu cine vrea inimioara ta fara a avea cineva să-ți reproseze ceva. Mai poți sa ai o discuție cu el .. "mai coaie fripte, ce îți face aia si eu nu o fac?". Este, pe buna dreptate, o situatie nașpa. Daca el este curvar, hai sa ma fac si eu curva! Nu aveți nicio șansă, se numește compromis, ori va intelegeti sa o faceti in grup, ori divortati, ori ... nu mai stiu ce sa spun!

Poi nu te bagi la un civort cu plata in natura ? :D 

P.S. Si eu sper sa nu fie nevasta-ta.... ca e conflict de interese  :D 

• Like 1
Postat

Ai promis, ai grija:))))

Are de munca si se plictiseste....mai bine sa-si deschida topic de recenzii moderat de ea. Promit ca fac off-topic. :D

Postat

Nu-mi doresc nimic de la nici un barbat.Daca ma decideam sa ma fut cu cineva in afara sotului meu,vroiam doar sa mi-o traga.Fara artificii,doar sa pot spune ca m-am futut,de preferat cat mai repede.Numai de pula n-am eu chef acum....

Asta era intentia ;)

Pluralul a fost intentionat.Si da,mai vorbim muuuult!Pizda nu creste in frunte,sa ajungi usor la ea ;)

De fapt ea/el   isi doreste doar sa vorbeasca porcos, probabil ca asta o/il excita. 

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

doar o intrebare : SOTUL  TAU A SCRIS CEVA AICI? :)))))

Esti curioasa si tu,ca multi altii :laugh2 dar femeia a zis ca nu o sa-i faca public numele de pe forum..si nici nu cred ca va spune daca a postat sau nu.Consider ca e mai bine asa si dau dreptate si celor care au spus ca nu e buna nici una din cele 3 variante pe care ea le-a ales pentru razbunare.O poate face intr-un alt mod daca asta e ce isi doreste sau si mai bine sa puna cartile pe masa si sa discute cu el.

Postat

Ia puncte negative,desteptule,care le stii pe toate!Le-am dat,doar pentru ca le-ai cerut :) 

Atat de bine le stii pe toate,de incep sa ma gandesc ca am gresit contul si esti tu barbatul meu

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Case closed  :no2

Gabriel e' sotul  :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...