Javradeoras Reputație: 252 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Noiembrie 27, 2014 Ba da Nu sunt user banat si nu am mai multe conturi.Am mai spus asta de cateva ori.Ce e asa greu de priceput? E ultima data,cand o spun,cine poate intelege,cine nu,nu. Incet-incet se contureaza un plan.O sa-l chem pe el la intalnire,asa afla si el tot si nici nu tre sa ma fut aiurea cu barbati straini. Astept sa-mi dai PM Te cam contrazici .. Daca te-ai hotarat sa nu te futi aiurea cu barbati straini ce rost mai au PM-urile ?!?!
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 27, 2014 eu l-as pune pe centura la giratoriul cu A3 ))Eu propun sa-l luam pe NESIMTIT si sa-l tinem dezbracat 2 ore la Universitate 1 4
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Noiembrie 27, 2014 eu l-as pune pe centura la giratoriul cu A3 ))Eu il iert...ca e Barbat! 4 3
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 27, 2014
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 27, 2014 Sau:https://www.youtube.com/watch?v=Vz3ZM0sXz6o
playgirl Reputație: 5737 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 27, 2014 Draga mea, sfatul meu e urmatorul : fii o doamna pana la capat ( asta in caz ca esti si te consideri o doamna ) , divorteaza frumos, fara razbunare,... nu castigi nimic, decat titlul de ''curva'', daca te razbuni in modul asta si poti sa faci meseria asta dupa ( daca asta vrei , dar tind sa cred ca nu ).....sau.....spune-i ca ai aflat si propune-i sa o faceti in cuplu cu alte cupluri ( sunt atatea cupluri care fac treaba asta ) si...ramai o ''doamna'' pentru el ( iti va placea si tie si, sunt convinsa, ca si lui , pentru ca, ma gandesc, ca, daca sunteti, inca, impreuna, inseamna ca te iubeste ) si o va face impreuna cu tine, nu va mai merge pe ascuns. Fii de 3 ori femeie : gospodina in casa, doamna in societate si curva in pat !Parerea mea e, ca asa nu rezolvi absolut nimic, decat ura, prostie si te mai si arata lumea cu degetul. Concluzia mea e ca va lipseste comunicarea ! 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Te rog sa nu-ti mai bati joc de mine! Ai luat un cuvant din postarea initiala si tot de el te tii,ce ai cu el? N-ai nimic de spus,mai bine taci! Ti-am tot spus-o . Nu te prinde pastele aici. Ai sa te plictisesti rapid de ipostaza de femeie nefututa. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 E idee buna si asta,dar acum nu pot sa fac dragoste cu el Si totusi,cred ca te-ar rani sa stii ca ai stat cu o curva,cel putin la orgoliu.Iar daca ai si iubit-o si ai mai stii si ca tu ai facut o curva din ea,cred ca ai si suferi. Nu poti sa faci dragoste cu el, nu poti sa faci dragoste cu doritorii de pe site, e clar..... esti in somaj. 1
koningdaniel Reputație: 969 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2014 Draga mea, sfatul meu e urmatorul : fii o doamna pana la capat ( asta in caz ca esti si te consideri o doamna ) , divorteaza frumos, fara razbunare,... nu castigi nimic, decat titlul de ''curva'', daca te razbuni in modul asta si poti sa faci meseria asta dupa ( daca asta vrei , dar tind sa cred ca nu ).....sau.....spune-i ca ai aflat si propune-i sa o faceti in cuplu cu alte cupluri ( sunt atatea cupluri care fac treaba asta ) si...ramai o ''doamna'' pentru el ( iti va placea si tie si, sunt convinsa, ca si lui , pentru ca, ma gandesc, ca, daca sunteti, inca, impreuna, inseamna ca te iubeste ) si o va face impreuna cu tine, nu va mai merge pe ascuns. Fii de 3 ori femeie : gospodina in casa, doamna in societate si curva in pat !Parerea mea e, ca asa nu rezolvi absolut nimic, decat ura, prostie si te mai si arata lumea cu degetul. Concluzia mea e ca va lipseste comunicarea ! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Nevasta Tunata (sper sa nu fi a mea) , pana la urma phoenix are dreptate. L-ai prins, fute-i un divorț si gata. Daca tu te gândești sa te fuți cu altul pentru razbunare, este intr-adevar injositor pentru tine. Nu ca nu ai avea dreptate dar asta iti doresti pentru tine? Divorteaza si o pui cu cine vrea inimioara ta fara a avea cineva să-ți reproseze ceva. Mai poți sa ai o discuție cu el .. "mai coaie fripte, ce îți face aia si eu nu o fac?". Este, pe buna dreptate, o situatie nașpa. Daca el este curvar, hai sa ma fac si eu curva! Nu aveți nicio șansă, se numește compromis, ori va intelegeti sa o faceti in grup, ori divortati, ori ... nu mai stiu ce sa spun! Poi nu te bagi la un civort cu plata in natura ? P.S. Si eu sper sa nu fie nevasta-ta.... ca e conflict de interese 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Gabriele las-o moale ca te casapeste acum cu minusurile ))) Are de munca si se plictiseste....mai bine sa-si deschida topic de recenzii moderat de ea. Promit ca fac off-topic. 3
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 27, 2014 Ai promis, ai grija:)))) Are de munca si se plictiseste....mai bine sa-si deschida topic de recenzii moderat de ea. Promit ca fac off-topic.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Poi nu te bagi la un civort divort cu plata in natura ? P.S. Si eu sper sa nu fie nevasta-ta.... ca e conflict de interese Pot sa zic si eu ca-s de pe telefon ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Nu-mi doresc nimic de la nici un barbat.Daca ma decideam sa ma fut cu cineva in afara sotului meu,vroiam doar sa mi-o traga.Fara artificii,doar sa pot spune ca m-am futut,de preferat cat mai repede.Numai de pula n-am eu chef acum.... Asta era intentia Pluralul a fost intentionat.Si da,mai vorbim muuuult!Pizda nu creste in frunte,sa ajungi usor la ea De fapt ea/el isi doreste doar sa vorbeasca porcos, probabil ca asta o/il excita.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Loc este pentru toata lumea Na,ca n-am dat citare multipla! Asa de larg/a esti ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 Pai stie ce ID are barbata-su Pai, e foarte simplu sa vedeti cine-i barbatul ei. Uitati-va cui i-a dat minus. P.S. Daca mi-a dat minus mie, nu va bazati pe asta. A mea are alte argumente de razbunare. 1 1
sexwithme Reputație: 912 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:vghhg Oras:vghhg Postat Noiembrie 27, 2014 doar o intrebare : SOTUL TAU A SCRIS CEVA AICI?))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 27, 2014 doar o intrebare : SOTUL TAU A SCRIS CEVA AICI? )))) Mai corect era : SOTIA TA A SCRIS CEVA AICI ? 2 1
sohoty Reputație: 18 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Alba Oras:Alba Postat Noiembrie 27, 2014 [email protected]
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 27, 2014 [email protected]Ti-a scris?
kinkyone Reputație: 78 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 27, 2014 doar o intrebare : SOTUL TAU A SCRIS CEVA AICI? ))))Esti curioasa si tu,ca multi altii dar femeia a zis ca nu o sa-i faca public numele de pe forum..si nici nu cred ca va spune daca a postat sau nu.Consider ca e mai bine asa si dau dreptate si celor care au spus ca nu e buna nici una din cele 3 variante pe care ea le-a ales pentru razbunare.O poate face intr-un alt mod daca asta e ce isi doreste sau si mai bine sa puna cartile pe masa si sa discute cu el.
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2014 Ia puncte negative,desteptule,care le stii pe toate!Le-am dat,doar pentru ca le-ai cerut Atat de bine le stii pe toate,de incep sa ma gandesc ca am gresit contul si esti tu barbatul meu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2014 Postat Noiembrie 27, 2014 Case closed Gabriel e' sotul 2
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Noiembrie 27, 2014 ... am aflat tot despre ce face el,cand e in delegatii sau la bere cu baietii sau alte motive prostesti bagate...ai observat cumva daca iese mai ales joia? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum