Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Aaaa,inteleg! Deci avem masuratoare dubla.Barbatul daca-si baga pula in orice gaura nimereste,doar greseste fata de femeia cu care a ales sa traiasca.Femeia,daca se fute cu altii,e ultima javra.

Pai cum vine asta?Eu ca femeie,trebuie sa accept orice imi face,doar pentru ca el e barbat?Trebuie sa sufar,ca un caine doar pentru ca asa i se scoala lui pula?In momente de astea,iti vine sa-ti bagi pula in toti barbatii si in tot neamul lor.Sa te futi in draci,doar din razbunare.In momente de astea e foarte usor sa devii curva.Cred,ca majoritatea fetelor ce activeaza in domeniu asa au devenit prostituate.Este foarte usor sa sari calul,cand esti dezamagita.Daca mai ai nevoie si de bani,e clara situatia.Eu din fericire nu am nevoie de bani,cred ca voi renunta la idee si imi voi lua revansa altfel.

Dar sa-mi bag eu pula in toti barbatii prosti si in capul lor sovietic,care stie numai una si buna :Sunt printul pulii din pizdesti si fac ce vor muschii mei,ca sunt purtator de pula.

Iaca,mi-a venit idee mai buna!Stiam ca o sa ma ajutati!

Ai inteles gresit,ca sa nu zic prost.

E vorba de demnitatea ta!!!

Postat

Asta nu pot sa inteleg!De ce demnitatea mea se duce de rapa,daca ma fut cu 10 barbati toata viata mea si demnitatea voastra creste cu cat futeti mai mult.Ce logica e asta????

• Like 1
  • Oras:.
Postat

Pentru lamurirea publicului doritor de aventura intrebarea mea este : Nevasto , sugi si pula ?

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Pizdix Land
Postat

Pai hai sa dezvoltam subiectul.

1. In primul rand, banuiesc ca esti din capitala.

2. Poti povesti cam care sunt caracteristicile si dimensiunile tale, diametre si circumferinte ca sa spun asa.

3. Ce ti-ai dori tu de la un barbat la o intalnire. (in afara de vrajeala cu sampania, frisca, buchetul de flori, cutia de bumboane di ciucalata etc) ceva ce nu ai facut niciodata, ceva ce ti-ai dori si nu ai avut tupeu, ceva de genul.

4. Astept pe gabriel , pe guest pe stalingrad pe nisiparu pe talibanu, si multi altii,  sa mai adauge cate ceva mie asta mi-a trecut prin cap acum

Nu stiu.Daca as sti,as face.De aia sunt aici,sa aflu!

Postat

Asta nu pot sa inteleg!De ce demnitatea mea se duce de rapa,daca ma fut cu 10 barbati toata viata mea si demnitatea voastra creste cu cat futeti mai mult.Ce logica e asta????

Pt ca toata lumea te va lua drept o curva,ca tu ai vrut sa te razbuni d'ampulea

Nu creste demnitatea noastra daca futem mai mult

Ma refeream doar la faptul ca modalitatea aleasa de tine ca razbunare nu face cinste nimanui

Postat

Las-o-n pula mea de treaba mai bic-ule

Pentru lamurirea publicului doritor de aventura intrebarea mea este : Nevasto , sugi si pula ?

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Postat

Logica si memoria este de genul feminin(is pana-n 50) te lasa cand nu te astepti, iar noi ca barbati avem in sange si in subconstient perpetuarea speciei.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ma plictisiti

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ma plictisiti

nare haz astia mah

• Like 3
Postat

Las-o-n pula mea de treaba mai bic-ule

Ce-am zis frate , voiam sa stiu daca ma bag si eu la o muie ,

Nevasto , nu-ti fie jena , foloseste-te de mine .

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Profitorule :))))))))

Ce-am zis frate , voiam sa stiu daca ma bag si eu la o muie ,

Nevasto , nu-ti fie jena , foloseste-te de mine .

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da.

Iubitule,sugem si noi o pula in seara asta? :blushing2

Postat

Cine te pune sa citesti :))))))))) :rax2

tu nu mai scrie ca scrii degeaba, la 200 iti iei reset =))

• Like 2
Postat

Pai hai sa dezvoltam subiectul.

1. In primul rand, banuiesc ca esti din capitala.

2. Poti povesti cam care sunt caracteristicile si dimensiunile tale, diametre si circumferinte ca sa spun asa.

3. Ce ti-ai dori tu de la un barbat la o intalnire. (in afara de vrajeala cu sampania, frisca, buchetul de flori, cutia de bumboane di ciucalata etc) ceva ce nu ai facut niciodata, ceva ce ti-ai dori si nu ai avut tupeu, ceva de genul.

4. Astept pe gabriel , pe guest pe stalingrad pe nisiparu pe talibanu, si multi altii,  sa mai adauge cate ceva mie asta mi-a trecut prin cap acum

Nu-mi doresc nimic de la nici un barbat.Daca ma decideam sa ma fut cu cineva in afara sotului meu,vroiam doar sa mi-o traga.Fara artificii,doar sa pot spune ca m-am futut,de preferat cat mai repede.Numai de pula n-am eu chef acum....

Postat

Nu-mi doresc nimic de la nici un barbat.Daca ma decideam sa ma fut cu cineva in afara sotului meu,vroiam doar sa mi-o traga.Fara artificii,doar sa pot spune ca m-am futut,de preferat cat mai repede.Numai de pula n-am eu chef acum....

Inseamna ca ai stat,ai gandit,si ai ajuns la o concluzie inteleapta

Postat

Da.

Iubitule,sugem si noi o pula in seara asta? :blushing2

Daca nu foloseai pluralul erai pe gustul meu . Daca-ti arde de glume o sa ajungi cu paginile topicul cat un roman de Sandra Brown si tot nefututa ramai . 

Deci , mai vorbim mult sau ne futem ?

P.S : Sexul fara artificii e pustiu , am zis .

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Raspuns banal, nu crezi?

MI-ai revergorat simturile.

Postat

Raspuns banal, nu crezi?

MI-ai revergorat simturile.

Asta era intentia ;)

Daca nu foloseai pluralul erai pe gustul meu . Daca-ti arde de glume o sa ajungi cu paginile topicul cat un roman de Sandra Brown si tot nefututa ramai . 

Deci , mai vorbim mult sau ne futem ?

P.S : Sexul fara artificii e pustiu , am zis .

Pluralul a fost intentionat.Si da,mai vorbim muuuult!Pizda nu creste in frunte,sa ajungi usor la ea ;)

Postat

Hai ca avansezi, ai inceput si cu citarile multiple, bravo. Vezi ce face dorul de pula straina :)))

Asta era intentia ;)

Pluralul a fost intentionat.Si da,mai vorbim muuuult!Pizda nu creste in frunte,sa ajungi usor la ea ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...