play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Shaorma cu di tatiA-ti dat-o in diverseP.S Picpoc,unde esti?
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 26, 2014 N-am citit decat prima postare, restul asa, pe sarite. Deci,te-ai razbunat sau n ai gasit nimic panA acum ?
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 E pudica oly, nu da din casa
Andrei96 Reputație: 248 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Nu-mi doresc nimic de la nici un barbat.Daca ma decideam sa ma fut cu cineva in afara sotului meu,vroiam doar sa mi-o traga.Fara artificii,doar sa pot spune ca m-am futut,de preferat cat mai repede.Numai de pula n-am eu chef acum....Ia-ti un vibrator!
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Shaorma cu di tatiAsta?https://www.youtube.com/watch?v=vpmWkFjqJGE&index=26&list=RDY0Yyf5Ep21U
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Hai ca avansezi, ai inceput si cu citarile multiple, bravo. Vezi ce face dorul de pula straina ))In fiecare zi invat ceva!Asta ma face desteapta si tot mai desteapta pe zi ce trece
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2014 Pizda nu creste in frunte,sa ajungi usor la ea De cand a iesit Johannis presedinte cica ar creste pizda-n pom Toti pizdarii sa investeasca banii in livezi,am zis! 2 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Te cam alinti mami ))In fiecare zi invat ceva!Asta ma face desteapta si tot mai desteapta pe zi ce trece
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Te cam alinti mami ))Imi permit si imi place
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Si toamna adunam chisdili de pe jos ca frunzele De cand a iesit Johannis presedinte cica ar creste pizda-n pom Toti pizdarii sa investeasca banii in livezi,am zis!
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Alintate-as, te bagi?Imi permit si imi place
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 26, 2014 Nu este vorba sa dea din casa, voiam sa stiu daca " s-a razbunat" , sa stiu daca "mai e loc" , poate ma bag si eu )) Sa-i punem coarne...incornoratului )
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Azi n-a avut timp, a descoperit tainele forumului de futaci Nu este vorba sa dea din casa, voiam sa stiu daca " s-a razbunat" , sa stiu daca "mai e loc" , poate ma bag si eu )) Sa-i punem coarne...incornoratului )
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Sau sa-l inconoram cu neste coarne Oly ))
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Azi n-a avut timp, a descoperit tainele forumului de futaci You`ve read my mind
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 26, 2014 Pai daca sta sa se certe cu noi p'aici, s-ar putea sa-i treaca de futut )) Eu zic sa-l insele acum, cat e calda treaba )
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Nu este vorba sa dea din casa, voiam sa stiu daca " s-a razbunat" , sa stiu daca "mai e loc" , poate ma bag si eu )) Sa-i punem coarne...incornoratului )Loc este pentru toata lumea Na,ca n-am dat citare multipla!
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Deja ne-am imprietenit )))))You`ve read my mind
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Pula-i pula cat se scoala, chiszda-i chiszda pana moare (deci e si calda)Pai daca sta sa se certe cu noi p'aici, s-ar putea sa-i treaca de futut )) Eu zic sa-l insele acum, cat e calda treaba )
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Te dai pe brazda, usor usorLoc este pentru toata lumea Na,ca n-am dat citare multipla! 1 6
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Stop JOc, Xo xo, pune la treaba motanu sa ma arda iar (6-6, te-am ars) )))))))))))))))))))
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Te dai pe brazda, usor usorPoate ca da sau poate ca nu!
andreea_good Reputație: 2383 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 26, 2014 Vă joacă nevasta la zar, ca pe barbut - pe degete. Și toți dau gherle . Eu nu te cred, nevasto! Dacă vreunul de-aici o fute pe tunată și e reală, îi sponsorizez eu o ședință gratis la Izabela sau Amada. La alegere. 1
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Vă joacă nevasta la zar, ca pe barbut - pe degete. Și toți dau gherle . Eu nu te cred, nevasto!Dacă vreunul de-aici o fute pe tunată și e reală, îi sponsorizez eu o ședință gratis la Izabela sau Amada. La alegere.Este dreptul tau sa nu ma crezi Si e dreptul meu sa nu ma intereseze ce crezi tu.
kinkyone Reputație: 78 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 26, 2014 E idee buna si asta,dar acum nu pot sa fac dragoste cu el Si daca nu poti,nu crezi ca ar intra la banuieli?(asta depinde si de cat de activi sunteti pe plan sexual) sau comportamentul tau fata de el e acelasi ca si inainte ca sa nu-i "trezesti" suspiciuni? si totusi faptul ca nu mai vrei sa faci dragoste cu el o sa-i ridice semne de intrebare la un moment dat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum