deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Deea, sa te intreb ceva, tie ti se pare normal ca tu ii vei sterge ineptiile lui oly/oja/ruj de pe topicul tau, pastrandu-l curat pentru adevaratii clienti care vor fi satisfacuti, dar nemaigasindu-l, el afundandu-se rau printre balarii, iar in acelasi timp olygofrenul ridicand prin spam/trolling fetele prietenilor/giorgeilor(hamsiilor) lui ??? :350x Pai EU NU VREAU sa fie topicul pe pag 1... Pt ca suna fff multa lume, iar eu sunt UNA singura, nu am cum sa ma vad cu multi... Ca NU POT eu, nu sunt uzina... Ce fac alte fete si ce accepta ele e treaba lor... Toata lumea e libera... Prefer sa fiu pe pag 3 doar cu recenzii decat pe pag 1 cu balarii pe topic si sa zbarnaie tel in continuu, sa nu mai apuc sa raspund nici clientului pe care trebuie sa-l ghidez unde sa ajunga... 1 5
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 29, 2014 Daca o mananca pe ''verisoara'' la savarina de 3-4-5 ori pe zi, si nu are aparat de taxat montat pe ea, zi-i sa-mi dea PM... pentru uro, incearca-i pe xoxo si pe oly/oja/ruj, vad ca le place sa fie chisatzi in freza. 1 3
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Noiembrie 29, 2014 Daca o mananca pe ''verisoara'' la savarina de 3-4-5 ori pe zi, si nu are aparat de taxat montat pe ea, zi-i sa-mi dea PM... pentru uro, incearca-i pe xoxo si pe oly/oja/ruj, vad ca le place sa fie chisatzi in freza.Te vrea pe tine mha...a zis ca esti invatat cu apa sarata! 4 3
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Suna telefoaneleeeeee..... Ca draciiiiiiiiVineeeeeeee milioaneleeeeeee.....cu saciiii..... 1 2
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Apropo, marinare, ți ai găsit m-a gagica? 1 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 29, 2014 Cine a scris ca fetele practic platesc din banii nostrii , nu prea are simtul realitatii.Nu e ca si cum noi , le-am da banii lor , pentru a isi plati acest serviciu'.Noi le dam fetelor banii tot pentru niste servicii ( oral , normal , cim , cof , etc ) ce fac ele mai departe cu banii....fix treaba lor... Cu banii de la mine sa mearga la sala!!! Am zis! 6
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 29, 2014 Pai EU NU VREAU sa fie topicul pe pag 1... Pt ca suna fff multa lume, iar eu sunt UNA singura, nu am cum sa ma vad cu multi... Ca NU POT eu, nu sunt uzina... Ce fac alte fete si ce accepta ele e treaba lor... Toata lumea e libera...Prefer sa fiu pe pag 3 doar cu recenzii decat pe pag 1 cu balarii pe topic si sa zbarnaie tel in continuu, sa nu mai apuc sa raspund nici clientului pe care trebuie sa-l ghidez unde sa ajunga.................... Ok, tu stii mai bine, ce-ti este bine. Nu am stat sa fac o analiza, unde/pe ce pagina va ajunge un topic de la testate dupa o saptamana de inactivitate, si in ce forma maxima de dementa vor fi olygofrenii si cat de mult iti pot cobori topicul. Parerea mea este ca tu, chiar nu ai fi avut nevoie de asa ceva.Inca ma mir de ce mai esti prezenta in mocirla asta. 1 3
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Hai spargeti gasca , ca deja s-au furat cam multe !! Mai e si sambata si iar am dormit 3 ore in plm ... 1
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Suna telefoaneleeeeee..... Ca draciiiiiiiiVineeeeeeee milioaneleeeeeee.....cu saciiii.....Nu fac mai multi bani daca suna mai mult, ca n-am nr de telefon cu suprataxa. Incerc sa raspund cat de mult pot, ca nu sunt nesimtita... Dar si daca raspund la 10 apeluri/zi si daca apuc sa raspund la 20 apeluri/zi... Tot atatia bani fac, fiindca NU POT sa iau multi clienti. Daca incerci sa imi faci un bine cu off-topicul, mai bine nu imi mai faci... Mai ales ca nici n-am cerut... Tocmai de aia nici nu particip la concursul de poze, etc... Pt ca nu pot sa primesc multi clienti!! Eu zic ca e destul de logic ce spun... 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 29, 2014 Cu banii de la mine sa mearga la sala!!! Am zis! Sper ca nu de mese,nu? 3 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 29, 2014 Apropo, marinare, ți ai găsit m-a gagica? Isi gasise una dar cand a aflat ca este in zodia Pestilor s-a dus dracu . 5 2
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 https:/Hai spargeti gasca , ca deja s-au furat cam multe !! Mai e si sambata si iar am dormit 3 ore in plm ...Zici ca esti cuminteeeee?? http://m.youtube.com/watch?v=M42hIFIzNM0
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 29, 2014 Sper ca nu de mese,nu? Nuuu.... sincer sa fiu la cea de lectura nu m-ar deranja. 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 Ei, nu-i asa ca am prevazut corect...? (si stati, ca deocamdata am inteles ca sunt doar doua aplicari, prin care nici macar nu s-au sters recenzii; e doar o discutie la nivel de principii...!!) GJ pisicuts! Pisicuts este din Gorj ? 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Zici ca esti cuminteeeee?? Cel mai cuminteee
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 M-am chinuit sa atasez un link, nu stiu daca am reusit.
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Nuuu.... sincer sa fiu la cea de lectura nu m-ar deranja. Eu imi iau carti .pdf pe telefon... Nu e bine?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 M-am chinuit sa atasez un link, nu stiu daca am reusit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2014 Postat Noiembrie 29, 2014 Apropo, marinare, ți ai găsit m-a gagica? http://www.4love.ro/cache/images/products/6982/ulei-masaj-shunga-passion-1_243_240.jpg 4
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 29, 2014 Eu imi iau carti .pdf pe telefon... Nu e bine? Nu stiu ce sa zic. Daca le-ai plati cu bani de la mine parca m-as bucura mai mult. 1
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Accept si bani pt carti Amazon ma iubeste ) 2 5
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 29, 2014 Nu stiu cine pune botul la topicul domnisoarei dar cred ca sunt,************************* vad ca topicul a devenit imaculat pur fara pata, pai fata unde sunt recenziile nasoale cu caca la anal cu suspiciunea de boli?am inteles tintesti sus iar prosti sa citeasca balarii.Vreau pe aceasta cale sa ii cerem lui pisic ca acele topicuri modificate dupa bunul plac al domnisoarelor sa fie marcate cumva altfel intreg nimfomane chiar nu va mai avea rost.multumescSi a aparut primul cont clona (cred) facute sa se spuna unele lucruri fara ca contul original sa riste warn/banare pt ca spune parerea 2
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 29, 2014 Si a aparut primul cont clona (cred) facute sa se spuna unele lucruri fara ca contul original sa riste warn/banare pt ca spune parerea OK, inseamna ca probabil incepe imediat Ma duc rapid sa fac o mega-baie si ies sa-mi iau....... well, miere pentru ceai sau vin pentru fiert... caci seminte, popcorn si bere nu "merg" cu raceala mea sora cu moartea 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 29, 2014 Accept si bani pt carti Amazon ma iubeste ) Cand vine vorba de persoana ta nu ma intereseaza pe ce alegi sa-ti cheltui banii. Am incredere ca acestia vor contribui la valoarea intalnirilor noastre ulterioare. Exprimarea e impersonala, eu neavand deocamdata sansa de a aprecia compania ta. 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Cine a spus de incurajat?!?! Eu, daca am nevoie de un sfat, il cer. Cand mi se dau sfaturi FARA sa le cer, consider ca cineva vrea sa intre in viata mea, ceea ce eu NU accept. Sunt majora, vaccinata, CAPABILA sa imi asum ceea ce intreprind. Nimeni nu are voie sa comenteze deciziile privind viata MEA, atat timp cat nu este deloc afectat de ceea ce fac eu. Nimeni!Uau ce aroganta esti! Te suporta vreun barbat? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum