Sari la conținut

curvele isi modereaza singure topicul?

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Plm nu cred ca deep e gt...:-(

Postat

Aici ai dreptate...suge viata din mine intr-un mod sublim =))

Si mai suge viata a inca 200 clienti pe luna, lucru care pe tine nu te deranjeaza deloc, ca doar o iubesti ce pula mea!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Chris, no offence, dar pe tine nu te judeca nimeni ca iti iubesti amanta fugind de sotie... si invers.

De ce ai judeca tu modul in care se iubesc altii? Irelevant ca-s Roberto cu Sorina, Romeo cu Julieta sau Mickey Mouse cu Minnie Mouse.

Asa, ca principiu.

:hihat

• Like 6
Postat

Chris, no offence, dar pe tine nu te judeca nimeni ca iti iubesti amanta fugind de sotie... si invers.

De ce ai judeca tu modul in care se iubesc altii? Irelevant ca-s Roberto cu Sorina, Romeo cu Julieta sau Mickey Mouse cu Minnie Mouse.

Asa, ca principiu.

Julieta nu sugea pula, iar la Minnie Mouse, chiar daca o sugea, nu se pune :D 

• Like 1
Postat

Asa, ca principiu.

=))

• Like 2
Postat

Si la tine nu e la fel ? :D Sau in principiu numarul conteaza ? :D

Evident ca numarul de conteaza! In cazul Sorinei este aberant de mare! E ca si fumatul, trebuie sa le mai reduci, sa se vada ca te stradui, ca esti pe calea ce buna.

Postat

Julieta nu sugea pula, iar la Minnie Mouse, chiar daca o sugea, nu se pune :D

Stim noi sigur ca Julieta n-o sugea? Venetiencele o sugeau pe vremea aia iar Verona e aproape.

Postat

Evident ca numarul de conteaza! In cazul Sorinei este aberant de mare! E ca si fumatul, trebuie sa le mai reduci, sa se vada ca te stradui, ca esti pe calea ce buna.

Care e diferenta intre a suge 100 de puli numai o data si a suge de 100 de ori aceeasi pula ? 

• Oras:b
Postat

Stim noi sigur ca Julieta n-o sugea? Venetiencele o sugeau pe vremea aia iar Verona e aproape.

bai, e dat draq de destept doctoru`

si eu votez ca julieta sugea pula.

ba cred ca facea si cim, dar asta e o parere personala ne-documentata

• Like 5
Postat

Care e diferenta intre a suge 100 de puli numai o data si a suge de 100 de ori aceeasi pula ? 

aici e chestie de nuanta.

reformulam putin:

ce ai prefera sa suga nevasta-ta? 100 de puli diferite sau de 100 de ori aceeasi pula?

p.s.

nu ma refer la nevasta-ta, e vorba de o nevasta generica, da?

Postat

E foarte clar ca in acea vreme la putere era comunicarea orala ( un fel de cim un pic mai elaborat ), dar nici chiar asa de repede nu circulau stirile din gura-n gura. :D  Pe de alta parte tu vrei sa spui ca Julieta fusese la Verona inainte de a il cunoaste pe Romeo ? :D 

Postat

aici e chestie de nuanta.

reformulam putin:

ce ai prefera sa suga nevasta-ta? 100 de puli diferite sau de 100 de ori aceeasi pula?

p.s.

nu ma refer la nevasta-ta, e vorba de o nevasta generica, da?

Nu e buna intrebarea formulata exact asa, pentru ca Chris e mare bagabont. El ar prefera partea cu 100 de puli doar sa ramana cu Sarlota. Dar ce o sa faca atunci oare ? Sarlota e cu mult peste acest numar fatidic. :D 

Postat

Sarlota e cu mult peste acest numar fatidic. :D

ei, ce mi-e suta, ce mi-e mia, sunt doar numere.

de altfel, de la a 10-a in sus cred ca nu mai ai parte, ca femeie, de cine stie ce noutati :)

• Oras:Africa
Postat

E foarte trist ca nu vezi diferenta!

Postat

ei, ce mi-e suta, ce mi-e mia, sunt doar numere.

de altfel, de la a 10-a in sus cred ca nu mai ai parte, ca femeie, de cine stie ce noutati :)

Iar trebuie sa te contrazic. :D Abea de la a 10-a in sus incepe comparatia si apar noutatile. Pana la a zecea femeia e preocupata sa invete cum s-o suga bine. Cand deja a invatat asta, deja e plictisita de suptul pulii si incepe sa fie atenta la alte detalii. :D 

Postat

Uimeste-ma ! 

Sa te uimesc din punct de vedere : 

1) Medical?

2) Moral?

3) Evolutiv?

4) Toate de mai sus?

5) Sa nu-mi "racesc gura degeaba" ?

Aleg varianta numarul 5.

Postat

Ai ales exact varianta care te scuteste de argumente....

Ai dreptate!Eu gresesc!E acelasi lucru!

Poate poti pune niste poze cu nevasta/iubita aici!Nu vad nici o problema!E acelasi lucru daca ti-o suge numai tie sau mi-o suge si mie!In plus,iti pot da niste bani!Este o situatie win-win.Eu ies mai ieftin,tu castigi niste bani!

Daca ai avea si-o fata ar fi super! As alege-o pe ea!Mai acumuleaza niste experienta pentru iubit/iubiti!O platesc si pe ea evident.

Sper sa nu te simti jignit de cererile mele!Doar ca,e acelasi lucru pana la urma!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...