Sari la conținut

curvele isi modereaza singure topicul?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Care e diferenta intre a suge 100 de puli numai o data si a suge de 100 de ori aceeasi pula ?

Sa inteleg ca nevasta-ta nu ti-a supt-o de peste 100 ori?

Postat

Ai dreptate!Eu gresesc!E acelasi lucru!

Poate poti pune niste poze cu nevasta/iubita aici!Nu vad nici o problema!E acelasi lucru daca ti-o suge numai tie sau mi-o suge si mie!In plus,iti pot da niste bani!Este o situatie win-win.Eu ies mai ieftin,tu castigi niste bani!

Daca ai avea si-o fata ar fi super! As alege-o pe ea!Mai acumuleaza niste experienta pentru iubit/iubiti!O platesc si pe ea evident.

Sper sa nu te simti jignit de cererile mele!Doar ca,e acelasi lucru pana la urma!

Astea sint argumentele tale fizico motrice si moral volitive? :D  

• Oras:Africa
Postat

Astea sint argumentele tale fizico motrice si moral volitive? :D

Cateodata este foarte greu sa argumentezi evidentul!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ca sa mai abatem discutia pe alta panta decat analiza numarului de pwli (distincte) supte, ipotetic, de D-ne...

Lasati-ma sa ma dumiresc,va rog.Astfel:

Catelulluimelinte=Angel?

Eu=Neiu,dominoplayer?

Personal, nu, nu cred. Poate mai degraba invers ;)

(desi dulaul nu prea suna a Domino...)

Daniel Best=Deepwaters,Gogu Tirbuson,The big Cat,Deep River GT007?

Fie el, fie un bun imitator.   :) Exceptand corectura, stilul tuturor era clar al lui, se vedea si cu ochiul de sticla, semnalizau cu avariile (© Oly) si cu blitz-uri insistente cu faza lunga (bi-xenon)...

Edit: corectat greseala de exprimare.

Postat

Ca sa mai abatem discutia pe alta panta decat analiza numarului de pwli (distincte) supte, ipotetic, de D-ne...

Personal, nu, nu cred. Poate mai degraba invers ;)

(desi dulaul nu prea suna a Domino...)

Fie el, fie un bun imitator (exceptand corectura). :) Stilul tuturor era clar al lui, se vedea si cu ochiul de sticla, semnalizau cu avariile (© Oly) si cu blitz-uri insistente cu faza lunga (bi-xenon)...

Detest sa dezamagesc dar eu sunt HoneyBadger si atat. Nu mai am alte conturi! Se poate verifica foarte usor de catre administratie.

Pot intreba ce v-a facut sa ma confundati cu aceste persoane,totusi?

In alta ordine de idei,am observat sarcasmul din postarea lui Catelulluimelinte!

Postat

Detest sa dezamagesc dar eu sunt HoneyBadger si atat. Nu mai am alte conturi! Se poate verifica foarte usor de catre administratie.

Dar cine te-a acuzat, Doamne fereste, ca ai avea, in prezent, mai mult de un cont? :)

Pot intreba ce v-a facut sa ma confundati cu aceste persoane,totusi?

O din ce in ce mai bogata experienta :)

Eh, ce sa-i faci, suntem si noi greu incercati... puterea obisnuintei: stii, cred, pilda soferului de taxi care a urlat de frica si a intrat intr-un pom cand clientul de pe bancheta din spate l-a batut pe umar (era prima sa zi de lucru ca sofer de taxi si fusese, anterior, 20 de ani sofer de dric la pompe funebre)...

• Like 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

nu, daniel best nu este gogu tirbuson, asta e clar ca lumina zilei.

legenda nu mai este printre noi, pacatosii, dar lumina lui calauzitoare ne va ghida pasii pe calea ce-a deschis-o

AVE gogu! :)

Poate citeste si Sorina... unde e Gogu acum, picior de muiere nu calca decat infofolita de la crestet pana la glezne. Comunicarea acolo este mult mai buna dar nu internautica ci celesta...

• Like 1
Postat

N-ai inteles mai Chrisulica. :D

Ba am inteles foarte bine: dupa parerea ta toate femeile care o sug sunt curve, probabil nevasta-ta n-o suge deloc ca atunci vedeai diferenta.

Daca ai vrut sa transmiti altceva inseamna ca nu stii sa te exprimi si ti-a iesit altceva :)

Postat

Si inca ceva Gabrielica, o femeie poate fi curva pentru unii si iubita pentru unul singur! Dar chestia asta e peste puterea de intelegere a majoritatii barbatilor de aici.

• Like 1
Postat

Ba am inteles foarte bine: dupa parerea ta toate femeile care o sug sunt curve, probabil nevasta-ta n-o suge deloc ca atunci vedeai diferenta.

Daca ai vrut sa transmiti altceva inseamna ca nu stii sa te exprimi si ti-a iesit altceva :)

Tot n-ai inteles. :D Mai incearca. :D 

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Si inca ceva Gabrielica, o femeie poate fi curva pentru unii si iubita pentru unul singur! Dar chestia asta e peste puterea de intelegere a majoritatii barbatilor de aici.

Ai dreptate...nu inteleg dar ma amuzi maxim! :laugh2  :slap2

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Poate citeste si Sorina... unde e Gogu acum, picior de muiere nu calca decat infofolita de la crestet pana la glezne. Comunicarea acolo este mult mai buna dar nu internautica ci celesta...

Te inseli in legatura cu GEO localizarea GT-ului. Acum, caii lui putere trag pentru familie. E bine omu'.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da asta ce topic mai e? :350x

E' cu detoate........... amestecate  :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Te inseli in legatura cu GEO localizarea GT-ului. Acum, caii lui putere trag pentru familie. E bine omu'.

Asa cum s-a auzit ( pe surse) ca gogu a plecat in munti, tot asa ( pe surse) s-a auzit ca gogu a revenit la ses si implicitla vechile obiceiuri.

Doar ca este greu, dupa ce a futut si scris sute de recenzii sa stea deoparte.Eu il cred ca nu poate. Am simtit asta pe pielea mea, este destul de greu sa te lasi de scris, sa nu mai stie nimeni ca futi.Simti ca futi degeaba.

Dupa cum spunea cineva, imi pare foarte rau ca nu mai stiu cine :( , sunt barbati care fut pentru placerea lor, sunt barbati care fut pentru placerea lor si pentru a impartasi si cu altii experientele si sunt barbati care fut doar pentru a se lauda la altii. Trageti concluziile.

Asadar, gogu is back, mai ramane doar sa-l descoperim care este :))))

Postat

Asa cum s-a auzit ( pe surse) ca gogu a plecat in munti, tot asa ( pe surse) s-a auzit ca gogu a revenit la ses si implicitla vechile obiceiuri.

Doar ca este greu, dupa ce a futut si scris sute de recenzii sa stea deoparte.Eu il cred ca nu poate. Am simtit asta pe pielea mea, este destul de greu sa te lasi de scris, sa nu mai stie nimeni ca futi.Simti ca futi degeaba.

Dupa cum spunea cineva, imi pare foarte rau ca nu mai stiu cine :( , sunt barbati care fut pentru placerea lor, sunt barbati care fut pentru placerea lor si pentru a impartasi si cu altii experientele si sunt barbati care fut doar pentru a se lauda la altii. Trageti concluziile.

Asadar, gogu is back, mai ramane doar sa-l descoperim care este :))))

Never kiss and tell!

Postat

Nu m-am uitat sa vad ce ai scis pana acum, am vazut doar ca esti activ/a de cateva zile.

Oare este posibil sa fii nevasta lui gogu?

Am intrebat doar :)))

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...