chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Care e diferenta intre a suge 100 de puli numai o data si a suge de 100 de ori aceeasi pula ?Sa inteleg ca nevasta-ta nu ti-a supt-o de peste 100 ori?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 Ai dreptate!Eu gresesc!E acelasi lucru! Poate poti pune niste poze cu nevasta/iubita aici!Nu vad nici o problema!E acelasi lucru daca ti-o suge numai tie sau mi-o suge si mie!In plus,iti pot da niste bani!Este o situatie win-win.Eu ies mai ieftin,tu castigi niste bani!Daca ai avea si-o fata ar fi super! As alege-o pe ea!Mai acumuleaza niste experienta pentru iubit/iubiti!O platesc si pe ea evident. Sper sa nu te simti jignit de cererile mele!Doar ca,e acelasi lucru pana la urma! Astea sint argumentele tale fizico motrice si moral volitive?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 Sa inteleg ca nevasta-ta nu ti-a supt-o de peste 100 ori? N-ai inteles mai Chrisulica.
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 Astea sint argumentele tale fizico motrice si moral volitive? Cateodata este foarte greu sa argumentezi evidentul!
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 17, 2014 Ca sa mai abatem discutia pe alta panta decat analiza numarului de pwli (distincte) supte, ipotetic, de D-ne... Lasati-ma sa ma dumiresc,va rog.Astfel: Catelulluimelinte=Angel?Eu=Neiu,dominoplayer? Personal, nu, nu cred. Poate mai degraba invers (desi dulaul nu prea suna a Domino...) Daniel Best=Deepwaters,Gogu Tirbuson,The big Cat,Deep River GT007? Fie el, fie un bun imitator. Exceptand corectura, stilul tuturor era clar al lui, se vedea si cu ochiul de sticla, semnalizau cu avariile (© Oly) si cu blitz-uri insistente cu faza lunga (bi-xenon)... Edit: corectat greseala de exprimare.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 Cateodata este foarte greu sa argumentezi evidentul! Evidentul nu exista. Poate evidenta, dar tocmai asta te face sa n-ai nici un argument.
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 Ca sa mai abatem discutia pe alta panta decat analiza numarului de pwli (distincte) supte, ipotetic, de D-ne... Personal, nu, nu cred. Poate mai degraba invers (desi dulaul nu prea suna a Domino...) Fie el, fie un bun imitator (exceptand corectura). Stilul tuturor era clar al lui, se vedea si cu ochiul de sticla, semnalizau cu avariile (© Oly) si cu blitz-uri insistente cu faza lunga (bi-xenon)... Detest sa dezamagesc dar eu sunt HoneyBadger si atat. Nu mai am alte conturi! Se poate verifica foarte usor de catre administratie.Pot intreba ce v-a facut sa ma confundati cu aceste persoane,totusi?In alta ordine de idei,am observat sarcasmul din postarea lui Catelulluimelinte!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 Ai inteles-o si pe asta. Mierea e de vina. Argumentez ?
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 17, 2014 Detest sa dezamagesc dar eu sunt HoneyBadger si atat. Nu mai am alte conturi! Se poate verifica foarte usor de catre administratie. Dar cine te-a acuzat, Doamne fereste, ca ai avea, in prezent, mai mult de un cont? Pot intreba ce v-a facut sa ma confundati cu aceste persoane,totusi? O din ce in ce mai bogata experienta Eh, ce sa-i faci, suntem si noi greu incercati... puterea obisnuintei: stii, cred, pilda soferului de taxi care a urlat de frica si a intrat intr-un pom cand clientul de pe bancheta din spate l-a batut pe umar (era prima sa zi de lucru ca sofer de taxi si fusese, anterior, 20 de ani sofer de dric la pompe funebre)... 2
Continuatorul Reputație: 281 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 17, 2014 nu, daniel best nu este gogu tirbuson, asta e clar ca lumina zilei.legenda nu mai este printre noi, pacatosii, dar lumina lui calauzitoare ne va ghida pasii pe calea ce-a deschis-oAVE gogu! Poate citeste si Sorina... unde e Gogu acum, picior de muiere nu calca decat infofolita de la crestet pana la glezne. Comunicarea acolo este mult mai buna dar nu internautica ci celesta... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 N-ai inteles mai Chrisulica. Ba am inteles foarte bine: dupa parerea ta toate femeile care o sug sunt curve, probabil nevasta-ta n-o suge deloc ca atunci vedeai diferenta.Daca ai vrut sa transmiti altceva inseamna ca nu stii sa te exprimi si ti-a iesit altceva
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Si inca ceva Gabrielica, o femeie poate fi curva pentru unii si iubita pentru unul singur! Dar chestia asta e peste puterea de intelegere a majoritatii barbatilor de aici. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 Ba am inteles foarte bine: dupa parerea ta toate femeile care o sug sunt curve, probabil nevasta-ta n-o suge deloc ca atunci vedeai diferenta.Daca ai vrut sa transmiti altceva inseamna ca nu stii sa te exprimi si ti-a iesit altceva Tot n-ai inteles. Mai incearca.
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Ce interes as avea? Nici unul!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 Asa, e. Setea de cunoastere la medici e cauterizata. 1
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 17, 2014 Si inca ceva Gabrielica, o femeie poate fi curva pentru unii si iubita pentru unul singur! Dar chestia asta e peste puterea de intelegere a majoritatii barbatilor de aici.Ai dreptate...nu inteleg dar ma amuzi maxim! 2 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 17, 2014 Inginetul e din cateforia : forever alone. El are treaba cu Predator. 2 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2014 images.jpg Nu-i da idei, ca nu mai face fata dupa aia. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2014 Postat Decembrie 17, 2014 Poate citeste si Sorina... unde e Gogu acum, picior de muiere nu calca decat infofolita de la crestet pana la glezne. Comunicarea acolo este mult mai buna dar nu internautica ci celesta...Te inseli in legatura cu GEO localizarea GT-ului. Acum, caii lui putere trag pentru familie. E bine omu'.
Bosu mare Reputație: 4 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Palat Oras:Palat Postat Decembrie 17, 2014 da asta ce topic mai e? :350x
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2014 Postat Decembrie 17, 2014 da asta ce topic mai e? :350xE' cu detoate........... amestecate
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 17, 2014 Te inseli in legatura cu GEO localizarea GT-ului. Acum, caii lui putere trag pentru familie. E bine omu'. Asa cum s-a auzit ( pe surse) ca gogu a plecat in munti, tot asa ( pe surse) s-a auzit ca gogu a revenit la ses si implicitla vechile obiceiuri.Doar ca este greu, dupa ce a futut si scris sute de recenzii sa stea deoparte.Eu il cred ca nu poate. Am simtit asta pe pielea mea, este destul de greu sa te lasi de scris, sa nu mai stie nimeni ca futi.Simti ca futi degeaba.Dupa cum spunea cineva, imi pare foarte rau ca nu mai stiu cine , sunt barbati care fut pentru placerea lor, sunt barbati care fut pentru placerea lor si pentru a impartasi si cu altii experientele si sunt barbati care fut doar pentru a se lauda la altii. Trageti concluziile.Asadar, gogu is back, mai ramane doar sa-l descoperim care este )))
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 Asa cum s-a auzit ( pe surse) ca gogu a plecat in munti, tot asa ( pe surse) s-a auzit ca gogu a revenit la ses si implicitla vechile obiceiuri.Doar ca este greu, dupa ce a futut si scris sute de recenzii sa stea deoparte.Eu il cred ca nu poate. Am simtit asta pe pielea mea, este destul de greu sa te lasi de scris, sa nu mai stie nimeni ca futi.Simti ca futi degeaba.Dupa cum spunea cineva, imi pare foarte rau ca nu mai stiu cine , sunt barbati care fut pentru placerea lor, sunt barbati care fut pentru placerea lor si pentru a impartasi si cu altii experientele si sunt barbati care fut doar pentru a se lauda la altii. Trageti concluziile.Asadar, gogu is back, mai ramane doar sa-l descoperim care este ))) Never kiss and tell!
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 17, 2014 Nu m-am uitat sa vad ce ai scis pana acum, am vazut doar ca esti activ/a de cateva zile. Oare este posibil sa fii nevasta lui gogu?Am intrebat doar )) 1 2
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Decembrie 17, 2014 Plm, oriunde ar fi, Gogu e pe val.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum