Sari la conținut

curvele isi modereaza singure topicul?

Postări Recomandate

• Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

Da mah asa e, cum zici tu , sa vina paparazzi, a gresit bambuchaa ;)

Puteai si tu sa zici ca scrii de pe telefon, ca sa te scoti. Apreciez ca macar esti sincer.

• Oras:Bucuresti
Postat

Puteai si tu sa zici ca scrii de pe telefon, ca sa te scoti. Apreciez ca macar esti sincer.

Am gresit , ca am gresit , n-am fost atent , in nici un caz pentru ca nu as sti sa scriu , in fine , se intampla , sa dea primu cu piatra , ala care n-a gresit vreodata in viata lui.

@PoamaRosie - iesi pe interval , nu te mai ascunde , sau poate esti vreo pizda fricoasa , in cazu asta , stai tirat ca sobolanu.

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:) bai nepotu' lu' Pruteanu acum câteva zile făceai caz ca nu s.a pus un ''i'' la locul lui...:))))

post-3169-0-93036200-1417119713_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

:) bai nepotu' lu' Pruteanu acum câteva zile făceai caz ca nu s.a pus un ''i'' la locul lui... :))))

bai fosila ambulanta , diferenta dintre mine si tine  e, ca pentru tine asta cu diacritica e la ordinea zilei , le dai constant de gard...asa ca ciocu' mic si da la pedale , poate iti mai creste pula.

Postat

Jura.te pe ma-ta ...cacat cu ochi ...sa vi sa.mi faci o muie sa.mi mai crească pula. ...corditule

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Jura.te pe ma-ta ...cacat cu ochi ...sa vi sa.mi faci o muie sa.mi mai crească pula. ...corditule

=)) Vezi ca esti gascan cu diploma , din 3 vorbe te-am acrit in asa hal de m-ai injurat , hai basti de aici , amatorule.

Postat

Stai potolit, joci în altă ligă ...guster...las.o așa cum a căzut ca te faci mai mult de cacao...papagalule...e înjur când vrea pula mea fraier stricat...:)))

• Minus 1
Postat

Stai potolit, joci în altă ligă ...guster...las.o așa cum a căzut ca te faci mai mult de cacao...papagalule...e înjur când vrea pula mea fraier stricat... :)))

pai eu o las mah asa cum a cazut , dar singurul care se face de ras esti tu , ca iei foc din 3 vorbe si nu esti capabil sa duci conversatie acida fara injuraturi , hai vezi ca s-a dat stingerea , treci la cotet gascane =))

Postat
:) ia mai citește o dată ce am spus la prima postare ! Rămâne așa ...:))
Postat

bai fosila ambulanta , diferenta dintre mine si tine e, ca pentru tine asta cu diacritica e la ordinea zilei , le dai constant de gard...asa ca ciocu' mic si da la pedale , poate iti mai creste pula.

Nasu' a facut o gluma reusita zic eu si tu te-ai ambalat cam tare Bambu' :) Si Trolles .... are dreptate...

• Like 1
  • Oras:Liber
  • Oras:Liber
Postat

=)) Vezi ca esti gascan cu diploma , din 3 vorbe te-am acrit in asa hal de m-ai injurat , hai basti de aici , amatorule.

avea dreptate sorina cu...chilotul

nasule, te roaga indubitabil aka inginerul sa nu te retragi, chiar daca te-a speriat bambuchaa

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Care chestie? :))) 

Cea cu doi de "i" sau cea cu " futute" :))))?

Postat

Ooofffff, de ce nu exista o zi fara cearta?!?! Nu imi place deloc cand vad astfel de certuri si contre intre membri pe care ii "cunosc" de cand m-am inscris pe forum.

Sunt sigura ca nici Bambu si nici Nasul nu sunt niste oameni rai ci din contra, sunt total diferiti fata de imaginea de pe forum...

Nu ar fi nicio problema ca va descarcati daca maine v-ar trece si nu pastrati dusmanie ;)

• Like 1
Postat

Si unde se mai desfasoara boschetarii frustrati si fara viata daca li se ia "terenul de joaca", huh?!?!  :laugh2

Mai Gabi mai, de ce esti egoist?!? :P

Terenul de joaca ramane. Ce n-are Pisicuts destule clone ? Dupa banare se reincarneaza in Mod 1 si le trage dunga. Si uite cum principiul si fututi in cur si cu banii luati se demonstreaza din nou. :D 

Postat

Asa model de business merita analizat de presa de specialitate si sa fie studiat in facultatile de profil. Mi se pare foarte original din toate punctele de vedere. De aici ar avea ceva de invatat si marii giganti ai netului. De exemplu fraierii de la facebook, ar putea baga un abonament lunar in baza caruia sa poti da dislike. Cum naiba de nu s-au gandit??

Stai sa i se vada si aplicabilitatea. Deocamdata e doar o pioniera pe segmentul asta. Inca nu e reprezentativ. 

Postat

Aaaahahahahahahahhahahaaa, tare replica asta!!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar tocmai mi-am spus parerea:

Eu nu cred ca Pisi este Mod1.

Parerea mea este ca Pisicu' este un tip foarte istet care se pricepe extraordinar de bine sa scoata bani si din piatra seaca. =))

In particular, este un tip super cu care eu am ras foarte mult :)

Postat

Aaaahahahahahahahhahahaaa, tare replica asta!!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar tocmai mi-am spus parerea:

Parerea mea este ca Pisicu' este un tip foarte istet care se pricepe extraordinar de bine sa scoata bani si din piatra seaca. =))

In particular, este un tip super cu care eu am ras foarte mult :)

Sint in acord total cu ultimele doua randuri pe care tu le-ai scris. Desi eu nu l-am vizitat, sau nu m-a vizitat. :D 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...