Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

Postat

hopa slugoo

Ia da ma un mesaj in privat cu facebook-ul tau sa iti dau add ,ca eu nu pot sa dau mesaje , nustiu de ce. Sa vedem daca tot ma.faci sluga

• Oras:Banat de Orange46
  • Oras:Banat de Orange46
Postat

Ia da ma un mesaj in privat cu facebook-ul tau sa iti dau add ,ca eu nu pot sa dau mesaje , nustiu de ce. Sa vedem daca tot ma.faci sluga

ha ha ha MESAJ....off nu ai inca acces la privat(PM).....hai du-te la fazan..

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

ha ha ha MESAJ....off nu ai inca acces la privat(PM).....hai du-te la fazan..

corect!!...are dreptate!!...hai cum mine la fazan .....sa mai postam si noi ca facem 200 postari sa avem acces la PM(13 postari mai am eu si ihaaa)

• Like 4
  • Oras:Constanta
Postat

Maii oameni buni...incetati va rog cu cearta aici! E topicul meu si eu sunt retrasa...iar voi ma timeti sus pe pagina! Nu are rost sa va certati aici! Lasati alte fete care presteaza sa fie up!

• Like 1
Postat

Maii oameni buni...incetati va rog cu cearta aici! E topicul meu si eu sunt retrasa...iar voi ma timeti sus pe pagina! Nu are rost sa va certati aici! Lasati alte fete care presteaza sa fie up!

Mai bine ii ceri motanului sa iti blocheze topicul si ai rezolvat problema.

• Like 1
Postat

Alohaaaaaa!!!! Ce mai faceti? Eu sunt bine mulțumesc!...stiu ca nu intereseaza pe nimeni dar...am zis totusi sa scriu sa va spun ca sunt bine, si ca inca traiesc si sunt la fel de durdula, chiar daca nu mai fac bani....de fapt fac...da nu prea multi 😃. In fine....ce sa zic... va doresc un Paste Fericit, si toate cele bune! Va kiss pă oo

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:constanta
Postat

Alohaaaaaa!!!! Ce mai faceti? Eu sunt bine mulțumesc!...stiu ca nu intereseaza pe nimeni dar...am zis totusi sa scriu sa va spun ca sunt bine, si ca inca traiesc si sunt la fel de durdula, chiar daca nu mai fac bani....de fapt fac...da nu prea multi 😃. In fine....ce sa zic... va doresc un Paste Fericit, si toate cele bune! Va kiss pă oo

suntem bine ms,eu cel putin sunt bine... Sa ai un paste fericit,alaturi de cei dragi :*
  • Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Hai zi sincer a vroiai sa vezi ce face valens :))))

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Hai zi sincer a vroiai sa vezi ce face valens :))))

iti jur.. ca.ma gandeam la el chiar cu cateva minute inainte sa incep sa scriu! Ma gandeam....ca o sa inceapa iarasi... ca am intrat aici ca mor de foame, ca sunt saraca....tipic el...dar pana la urma mo.am facut curaj si am scris
  • Like 1
Postat

iti jur.. ca.ma gandeam la el chiar cu cateva minute inainte sa incep sa scriu! Ma gandeam....ca o sa inceapa iarasi... ca am intrat aici ca mor de foame, ca sunt saraca....tipic el...dar pana la urma mo.am facut curaj si am scris

ai un pm :*
Postat

Buna ziuaaaaaa! Ce mai faceti? Eu sunt bine..la lucru momentan, si am zos sa va scriu, nu de alta dar mi.e dor sa scriu aici!❤

Iti e dor de noi? Te reintorci? :*
  • Like 1
Postat

Buna ziuaaaaaa! Ce mai faceti? Eu sunt bine..la lucru momentan, si am zos sa va scriu, nu de alta dar mi.e dor sa scriu aici!❤

Scrie o nuvela Cristina

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Cred ca nu doar sa scrii!
  • Like 1
Postat

Iti e dor de noi? Te reintorci? :*

da! Imi este dor de toti oamenii de la care am avut ce invata, dar Nu atat de dor incat sa ma intorc "ACASA"!
  • Like 2
Postat

da! Imi este dor de toti oamenii de la care am avut ce invata, dar Nu atat de dor incat sa ma intorc "ACASA"!

mult succes si sper sa iti fie bine acolo unde esti :*
  • Like 2

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Heiiiii salutare tuturor! Ce mai faceti? Bine sanatosi?

Bine gagico.

Hai spune ca ai revenit ... sa fie bucurie pe aici.

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...