Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Insula de Smarald
  • Oras:Insula de Smarald

Atitudine 0. Oricum pozele alea de la prima pagina spun tot. În loc de "cu forme", nu e mai aproape de adevăr "obeza"? Eu doar zic..

Bagă tu o poză de-a ta, cu pătrățelele și bicepșii. Și cu atitudine măcar de 8-9. Poți?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi

Atitudine 0. Oricum pozele alea de la prima pagina spun tot. În loc de "cu forme", nu e mai aproape de adevăr "obeza"? Eu doar zic..

si tu ai avut experienta nefasta cu .......

• Like 1
Link spre comentariu

tu îmi tii.cumva contul cand lucrez si când nu? Vezi poate îmi dai si doua trei palme când ma întorc acasă,pt ca.nu ti.am răspuns la telefon!

Mai lasă draq vrăjeala că la vrăjeala suntem buni cu toții,la fel si cu scuze ieftine.

Nimeni nu îți tine cont,dar văd că aberezi

Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de BAC,BACALAUREAT! Multe bucurii și succese! P.s de mâine sunt Dispooooo dar nu în cta! Plec un pic la Cluj ,să cunosc cunosc oameni noi! Va pup. Ne vedem curand!

Ce curaj pe tine să ataci Ardealul chiar în inima lui!

Păi,ardelenii fac treaba încet dar APĂSAT!

Sper să faci față situației și să te întorci sănătoasă și ÎNTREAGĂ!!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Mah Cristinikooo...dice âi dai ku flit lu Babayu...ka iel doar ti iubi pi tini !!! :)))))

eu sunt f supărată pe babayu pt ca face niste lucruri prostești de care nu își dă seama,si care pe mine ma deranjaza maxim. Nu stau sa dezgrop morții dar cu el sau fara el tot Cristina mă intitulez!
  • Like 1
Link spre comentariu

eu sunt f supărată pe babayu pt ca face niste lucruri prostești de care nu își dă seama,si care pe mine ma deranjaza maxim. Nu stau sa dezgrop morții dar cu el sau fara el tot Cristina mă intitulez!

Nici eu nu stau să dezgrop morții,dar dacă tu zici ca te-am deranjat,si eu am fost la o adică deranjat de unele chestii la tine si cu toate astea am continuat să vin,crezand că va fi mai ok,dar nu s-a întâmplat asta si am lăsat de la mine
Link spre comentariu

Nici eu nu stau să dezgrop morții,dar dacă tu zici ca te-am deranjat,si eu am fost la o adică deranjat de unele chestii la tine si cu toate astea am continuat să vin,crezand că va fi mai ok,dar nu s-a întâmplat asta si am lăsat de la mine

Auzi Babayulie...da tu țioi facut o listă neagra ku tăti fetili cari teor pus pi lista neagra ???

:))))))))))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...