Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 mai scroleaza 10 si o sa găsești!pai e normal asa? ia baga si tu mai des neste foto 1 Link spre comentariu
spineless Reputație: 19 Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 mai scroleaza 10 si o sa găsești!Atitudine 0. Oricum pozele alea de la prima pagina spun tot. În loc de "cu forme", nu e mai aproape de adevăr "obeza"? Eu doar zic.. 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 19, 2017 Asta e toată recenzia? Pfff ce naspa am fost,ce atitudine naspa am . Multumesc oricum...Dar.nu cred că ne cunoaștem! 1 Link spre comentariu
lazystalker Reputație: -406 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Insula de Smarald Oras:Insula de Smarald Partajează Postat Iunie 19, 2017 Atitudine 0. Oricum pozele alea de la prima pagina spun tot. În loc de "cu forme", nu e mai aproape de adevăr "obeza"? Eu doar zic..Bagă tu o poză de-a ta, cu pătrățelele și bicepșii. Și cu atitudine măcar de 8-9. Poți? 2 3 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 21, 2017 Dispooooo Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Iunie 22, 2017 Atitudine 0. Oricum pozele alea de la prima pagina spun tot. În loc de "cu forme", nu e mai aproape de adevăr "obeza"? Eu doar zic.. si tu ai avut experienta nefasta cu ....... 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Iunie 22, 2017 O întrebare. Poze cu dameza? Am scrollat 10 pagini degeaba. pai nu prea incape in poze ma....tre sa o pozeze cineva de la distanta..... 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 22, 2017 Dispooooo!😂 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 22, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 22, 2017 modelul meu preferat bbw. numai ca nu prea mai vrea sa stea la poze.poate o conving in curind. 2 2 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 22, 2017 ÃŽți promit că o să stau la poze😂. 1 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 22, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 22, 2017 iti promit ca iti fac ceva bun de mincare... 2 2 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 25, 2017 La multi ani tuturor celor ce poarta numele de BAC,BACALAUREAT! Multe bucurii și succese!😂 P.s de mâine sunt Dispooooo dar nu în cta! Plec un pic la Cluj ,să cunosc cunosc oameni noi! Va pup. Ne vedem curand! 2 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Pff..așa pierdere?nu de alta dar se pare că nu mai ai nici un chef,si știi de ce o zic? pentru că nu mai răspunzi la telefon,si nu sunt singurul care o zic Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 25, 2017 Poate ai avut tu prea mult ghinion! Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Da sigur,dai vină pe ghinion..nu este vb de ghinion,mai ales că sun în diferite zile,la diferite ore.. pricepi? Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Da sigur,dai vină pe ghinion..nu este vb de ghinion,mai ales că sun în diferite zile,la diferite ore.. pricepi? tu îmi tii.cumva contul cand lucrez si când nu? Vezi poate îmi dai si doua trei palme când ma întorc acasă,pt ca.nu ti.am răspuns la telefon! 1 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 tu îmi tii.cumva contul cand lucrez si când nu? Vezi poate îmi dai si doua trei palme când ma întorc acasă,pt ca.nu ti.am răspuns la telefon!Mai lasă draq vrăjeala că la vrăjeala suntem buni cu toții,la fel si cu scuze ieftine.Nimeni nu îți tine cont,dar văd că aberezi Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Iunie 26, 2017 La multi ani tuturor celor ce poarta numele de BAC,BACALAUREAT! Multe bucurii și succese! P.s de mâine sunt Dispooooo dar nu în cta! Plec un pic la Cluj ,să cunosc cunosc oameni noi! Va pup. Ne vedem curand!Ce curaj pe tine să ataci Ardealul chiar în inima lui!Păi,ardelenii fac treaba încet dar APĂSAT!Sper să faci față situației și să te întorci sănătoasă și ÎNTREAGĂ!! Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Mai lasă draq vrăjeala că la vrăjeala suntem buni cu toții,la fel si cu scuze ieftine.Nimeni nu îți tine cont,dar văd că aberezi eu zic sa îți vezi de treaba ta și să nu mă mai deranjezi! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Mah Cristinikooo...dice âi dai ku flit lu Babayu...ka iel doar ti iubi pi tini !!! )))) Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Mah Cristinikooo...dice âi dai ku flit lu Babayu...ka iel doar ti iubi pi tini !!! )))) eu sunt f supărată pe babayu pt ca face niste lucruri prostești de care nu își dă seama,si care pe mine ma deranjaza maxim. Nu stau sa dezgrop morții dar cu el sau fara el tot Cristina mă intitulez! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Dap...tu Cristina Bruneta ku Forme...iel Babayu Johnnybravo cap di afiş la listele negre !!! )))))))) Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 eu sunt f supărată pe babayu pt ca face niste lucruri prostești de care nu își dă seama,si care pe mine ma deranjaza maxim. Nu stau sa dezgrop morții dar cu el sau fara el tot Cristina mă intitulez!Nici eu nu stau să dezgrop morții,dar dacă tu zici ca te-am deranjat,si eu am fost la o adică deranjat de unele chestii la tine si cu toate astea am continuat să vin,crezand că va fi mai ok,dar nu s-a întâmplat asta si am lăsat de la mine Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Nici eu nu stau să dezgrop morții,dar dacă tu zici ca te-am deranjat,si eu am fost la o adică deranjat de unele chestii la tine si cu toate astea am continuat să vin,crezand că va fi mai ok,dar nu s-a întâmplat asta si am lăsat de la mineAuzi Babayulie...da tu țioi facut o listă neagra ku tăti fetili cari teor pus pi lista neagra ??? ))))))))))) Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2017 Haideți va rog încetam cu circul! Multumesc de înțelegere! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum