Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

Vizitator valjean
Reputație: 0

Fratilor,confratilor,prieteni si dusmani.O sa va impartasesc o aventura si o satisfactie pe care nu am trait-o desi am trait cam tot ce e posibil.Am promis ca azi servesc masa cu Cristinuta,si ptr ca asa am spus asa am facut.Sunat,raspuns,stabilit,prezentat si...am trait,am trait cu patos .Cand mi-a deschis usa Cristinuta era in pijamale( am eu norocul asta,si Larisssa tot asa era cand am vizitat-o)dar,atentie in pijamale fiind m-a primit ca sotia care i-ti deschide usa dupa o tura de noapte,sotia care te iubeste nu sotia care i-ti face viata amara.Am intrat,am luat-o in brate si sa cuibarit la pieptul meu de parca era bucuroasa ca am ajuns.Poate ca nu era ,,de parca"" poate chiar se bucura,eu asta am simtit si este meritul ei.Cafeaua era pe aragaz,ma astepta fierbinte.Am servit masa impreuna,am fumat o tigare, ca sa mearga cafeluta,si am povestit despre noi,despre voi,este atat de dezinvolta si de amabila cu toata lumea,ea va cunoaste pe toti ,citeste forumul de atatia ani si ne stie  ,eu va stiu doar pe cativa.In dormitor a fost senzatie,are ce-a mai buna tehnica la oral,te duce unde vrea ea,dar unde vrea ea tu abea astepti sa ajungi.Oral,normal,oral, normal nu se chinuie sa te satisfaca ci o face cu placere,este cea mai mare calitate pe care o are.Ce face  Cristinuta cu tehnica ei este apogeul artei fratilor,este de departe cea mai buna ,talentata pot spune,are experinenta si cred ca multi si-au dat silinta sa o invete si a deprins de la fiecare cate ceva.Acum ne da inapoi ce a primit,Stie si poate si face de toate,este pretul corect,prestatie excelenta,si satisfactie maxima.As mai putea scrie o mie de randuri,dar este irelevant.La Cristinuta ce traiesti nu poti sa descrii ptr ca ea traieste alaturi de tine doar ca sa te simti tu bine ,cu ea traiesti ce nici macar nu poti sa-ti doresti.Te ador Cristinuta

• Like 1
Link spre comentariu

Daca tot te-ai chinuit sa scrii atâtea rânduri, care o ajuta sau nu pe Cristinuța, măcar puteai sa ne spui și noua ce ați mâncat. Ca dacă nu suntem pe nimfomane.com, măcar sa fim pe Chefi la cuțite. ro.

P.S. Hmmm, credeam ca invitație la masa are loc în oraș.

P.S.2. De fapt ai avut dreptate a avut loc în oraș. Orașul Constanța.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator valjean
Reputație: 0

Discretie,intmitate,erotismLa care din restaurante le gasesti?Poate data viitoare o sa se intample si in oras,dar de data asta ea a crezut ca blufez.Cand am sunat si mi-a raspuns,am avut cateva optiuni,repet era in pijamale,nu cred ca ar fi ajuns la timp in oras.Am avut o vizita relativ scurta dar foarte placuta,cand spun scurta,sa nu va ganditi la o juma de ora,a trecut timpul fara contoar,a trecut atat de repede ca nici nu am simtit.Am sunat la 11 si am ajuns relativ repede.La ora 12.55 ma uitam la telefon si eram inca la ea.Nu am stiut cand a trecut timpul,ptr ca timpul petrecut cu ea este in favoarea ta.Cristinuta este o fata,atentie,nu o laud doar incerc sa o descriu,este o fata care ofera calitate nu cantitate,asa spun multe,dar la ea este adevar trait in fiecare secunda.Ce i-ti face cum te-ntoarce,cum te stoarce,trebuie trait, ce povestesc eu si altii nu reflecta decat puterrea cuvintelor noastre de a descrie.Ce traiesti de fapt este peste putinta mea de a relata,si sint om cu litere in cap,atat de frumos a fost,atat de mult mi-a daruit incat o sa ii scriu poezii, dar aici doar relatam si primim ce meritam.Puteti sa ma certati,ca de cand s-a inventat fuga nu am mai luat bataie,dar pe Cristinuta o recomand ,si nu o fac din placere daca as putea as tine fata asta doar ptr mine,merita ea prea mult ca sa fiu atat de egoist,mergeti dar sa aveti timp,ptr ca la ea timpul se dilata.Ea este Cristinuta,si ca sa va dau la sfarsit un adevar picant,la masa m-a servit cu desert.Dulceata de ardei iute,I-a de aici

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

E pagina fetei si ma bucur ca pe topicul ei discut doar cu oameni pe care ii respect.Dar hai sa revenim la subiect,Cristinuta merita sa o povestim

foarte frumos relatat,si eu merg des la ea,pt ca fata asta m-a cunoscut din cap pana-n picioare.stie cum si ce vreau si asta conteaza.🙂

Si,daca tot ne place aceasta fata amandurora,ce-ai zice sa ne vedem la ea,de comun acord,la o cafea?🙂

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...