Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei.

Cu treaba prin Constanta si dupa cateva incercari nereusite de a lua legatura cu diverse domnisoare recenzare p`aci pe la Constanta ce mi-au starnit interesul, ajung si la domnisoara in cauza. Citesc eu ceva recenzii, ma uit la poze, sun, imi comunica locatia si tarifele deja mentionate ( 60 nr / 120 h ). Pentru ca o alta domnisoara cu locatia in zona City Mall s-a gandit sa nu mai lucreze in ziua respectiva cu toate ca a ramas sa ne auzim intr-o ora, eu deja deplasandu-ma spre City Mall.... in fine. Sa zicem ca am avut noroc de Cristina pentru ca locatia ei era aproape.

Booon, dupa cateva indrumari ajung la usa locusorului de nebunii, iar de dupa usa se prezenta Cristina, o domnisoara plinuta, carismatica si zambareata. Ma invita politicos in camera de ostilitati, ne facem comozi, mai discutam una alta, las cadoul pentru un numar si scapam de textile. Actiunea a fost scurta si la obiect : oral, normal, oral cu finalizare.

Fiind usor pe graba, sa dam si niste note conform regulamentului :

- Locatie : 8 ( accesibila, locuri de parcare sunt, interior ca de apartament inchiriat dar curat, intim, poti sa faci un dus cum e si normal )

- Fizic : 7 ( dolofanica, curata, fara mirosuri sau alte nebunii )

- GFE : 8 ( sociabila, zambareata, politicoasa )

- Oral : 9 ( umed, cu deep din cand in cand si atentie imprejurimilor )

- Normal : 8

In concluzie, ce sa va zic : o recomand pe Cristina amatorilor de fete durdulii sau mai plinute si nu o recomand sub nici o forma amatorilor de albinute. Politetea, amabilitatea si corectitudinea sunt de partea Cristinei si va fi pe placul vostru daca sunteti amatori de bbw.

Acestea fiind spuse, pe Cristina o pup iar pe voi, restul, va salut.

Stima.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Ce pizda frumoasa ai. cum de nu am dat de tine cat am fost la mare baga-mi-as :@:@:@ :))) imi plac fetele grase asa plinute cu cur imens,daca in viitor te gandesti sa faci o vizita pe la olteni nu uita sa ma anunti o sa fiu primu la tine;)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna ziua dragii mei! Am o rugaminte mare la voi..va rog din suflet lasati rautatile deoparte....sau cel puton pe topicul meu! Daca vreti sa va sicanati unul pe altul aveti si voi rubrica voastra! Nu imi stricati mie topicul va rog mult! Multumesc pt intelegere!!! O zi frumoasa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...