Sari la conținut

montreal

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de montreal

  1. daca santo a categorisit-o fara de prrobleme inseamna ca merita sa ma ocup de ea. fata asta pe care o cunosc destul de bine ,cred ca are nevoie de un manager. si probabil ca eu sint persoana cea mai potrivita sa o indrum. ma proclam pestele ei oficial , pentu ca peste nu are , si sint curios cum va evolua de acum incolo. prima masura , marim preturile, 440 ron pe ora. ora poate dura 120 de minute daca clientul e dragut . clientii trebuie sa se identifice, cu id si nick de pe nimfomane. vom stabili o locatie decenta si pe masura pretului cerut . se vor folosi doar preze durex. va fi muzica ambientala si se vor oferi bauturi fine la discretie telefoanele nu vor deranja. nu vor fi alte colege sau persoane dubioase in locatie. roxanica va va primi pe tocuri si imbracata in lenjerie fina sau dupa pofte , in scolarta , secretara , camerista , politaica, etc. vom avea o condica de sugestii si reclamatii , unde se vor semnaliza aspectele neplacute . peste o saptamina incep proiectul, daca am acordul roxanicai.
  2. nu mai popoviciule sint trucate , vai de pula ta , ce intrebari pui...
  3. ce trist e pe aici, nu mai gasesti in pula mea nici o informatie utila , numai labagii si frustrati , care pun intrebari stupide , pula recenzii , vai mama lui de forum,biblia este mai interesanta de citit. bine ca vine apocalipsa.
  4. sint aici doar pentru tine cocosel, ce te-ai face tu fara mine? tu nu vezi ca nu te baga nimeni in seama ? eu sint singurul care iti ofer muia zilnica, boule.
  5. il chemi pe ddpof la tine si te invata el cum , este singurul expert in asemenea tehnici.
  6. picoane, degeaba iti bati capul cu el , nu intelege romaneste, e ghiaur. bate-i pula peste bot pina se satura ca asta ii place .sau da-l mai bine la ciini dar nici macar ei n-or sa-l futa.
  7. care nevasta bre ? asta n-a vazut decit pizda scofilcita a ma-sii , cine pula mea sa stea linga un bilbiit schizofrenic, mic gras si chel ,nu mai spun ca si fara coaie , pula nici atit .
  8. bai esti prost, la cit e de nemincat ddpoful ti-o inghite pe loc. cu sperma cu tot.
  9. dat afara ai fost si tu . mai bine zis exmatriculat ca esti repetent. eu nu cer voie nimanui,cocosel ,am coaie si intru, simplu . eu te caut doar pe tine si pe ma-ta sa ve slobozesc non stop . tu pe cine mortii ma-tii cauti? iti cauti o soarta mai buna,nu , parasitule parazit, si nu mai repeta ca ramii iar repetent, bilbiitule. hai sa-ti-o mai fut inca o data pe ma-ta in botul ei de scrofita delicata.
  10. a prins-o iubi al ei ca face prostii si i-a confiscat telefonul.
  11. primul refugiat, dintr-un parinte somalez si mama curva romanca , a sosit de aproape un an la constanta, bruiaza forumul si se numeste ddpof. donati si voi cite ceva de mincare pentru bietul sarman, poate ne scuteste de prezenta pe aici. consuma cu drag si sperma .
  12. pe centura, m-as duce mai des ,dar, nu am loc de ma-ta , aspira tot ce trece pe acolo.
  13. pirtzule mic, vezi ca tu ai aparut aici dupa ce am intrat eu, n-ai invatat de la puscarie cind ai fost ca numele tau este bididiu, asa ca daca vrei sa-mi sugi pula, stai la rind, cu radbare , si daca ma rogi frumos , ma mai gindesc si poate iti umplu si tie narile cu multa sperma .
  14. tu cine pula mea esti prietene de ne certi? du-te-n pula mea pe alt forum daca nu iti place aici. tu crezi ca mie imi place sa vad ce a ajuns nimfomane? nu imi place , ma fut in gitul tuturor celor carora au adus forumul aici , in special ddpof si restul se stiu ei care. am ajuns sa injur ca un birjar , sa ma cert cu toti analfabetii , sa ii suport pe cei care nu participa cu informatii asa cum esti tu , dar au pretentii , lasa-ne frate, nu e nici o suparare, un user in minus, mare paguba , are balta peste destul. muie ddpof si tie si lui ma-ta aia choaira si belita-n cur.
  15. da , cocosel, asa e cum spui tu, eu stau sub un palmier acum,legat de doua thailandeze, la umbra , tu stai probabil in cocina de la glina cu biata ma-ta , mirosindu-i basinile .
  16. nu-ti permiti tu sa ajungi sa bei bere cu mine saracule, sint prea departe de tine,intr-o tara de care tu nici macar pe harta nu esti in stare sa o localizezi, stai in pula mea la tine la fierbinti sau la calarasi de pe unde te tragi si incearca berea la pet , e mai bine pt tine sa nu dai ochii cu mine, si-asa te-a batut soarta destul cu burta si chelia pe care ti-a dat-o. iti pare rau ca esti spin, fatalau si impotent, eunucule...
  17. ai gresit , ddpof e fish, o pomoveza pe ma-sa. advanced e un client bun , domn, cheltuie bani multi cu escortele , dddpof e doar o mizereie de hindel care n-are nici macar bani de tramvai.
  18. ai hepatita, zdreanto? tot de pe jos maninci?
  19. fa-t un cont acolo si poti vorbi cu el. nu te costa nimic.
  20. pe obi il gasesti p e www.sters .com, pe acolo isi petrece timpul de cind a fost banat . ti-a postat si poze alaltaieri
  21. plin de boschetari si frustrati. ma amuza la maxim , labagi si impotenti , cu atitudine, cica...
  22. smecherii nu stau sau merg pe linga poduri, cersetorule
  23. ia intreab-o pe ma-ta daca am sau nu cu ce.
×
×
  • Creează nouă...