Sari la conținut

blonda sani mari - deea Olivia - 0765963053

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Buna din nou domnilor, uitasem ca am un cont si aici. Intr-adevar nu am fost foarte activa in ultima perioada din anumite motive personale, dupa cum spuneau si anumiti useri, nu traiesc din asta, daca o fac, trebuue neaparat sa fie placere si din partea mea,cei foarte putini care au ajuns la mine stiu ca trebuie sa am si eu cel putin un orgasm, imi place sexul de calitate, nu imi place sa stau cu ochii pe ceas ma streseaza asta. Respectul pe care il arat, il si pretind.

Celor care spuneau ca am ceva probleme cu kilogramele...nu ma aparsi nici nu arunc cu pietre in nimeni, dar cred ca la 63 de kg si 1.70 cm sunt destul de ok, nu sunt genul cu care majoritatea dintre voi sunteti obisnuiti, insa sunt multi care sa impiedica pe strada uitande-se dupa mine-deci daca ai burta asa de mare incat sa nu ti-o vezi, nu te obosi sa ma cauti. Lasand la o parte raspunsurile rautacioase, va la o modalitate de contact mai jos. Daca e o oarecare chimie ne vedem. Daca nu, sunt genul care nu se ascunde dupa deget, va refuz, dupa cum am mai spus nu traiesc din asta. Si sa nu va asteptati sa fiu activa zilnic :))) am perioade cand vreau mai des, sau deloc.

Discretia e extrem de importanta pentru mine de aceea cer discretie la fel cum o ofer. Nu va sun dupa, nu ma sunati dupa, nu sunati in ore tarzii din noapte fiindca e o aberatie, nu sunt genul care lucreaza 'round the clock' nu ma intereseaza de sotiile voastre sau familiile voastre, la fel sa nu va intereseze de a mea.

Astea fiind spuse, va pup dulce. Pa pa.

http://xhamster.com/user/hootzaraza2 aici este linkul de pe xhamser , poate aveti si bafta sa ma vedeti la web facand un show. va pupa Dea! :* :*

Postat

La ce nr de tel poti fi contactata?

Buna din nou domnilor, uitasem ca am un cont si aici. Intr-adevar nu am fost foarte activa in ultima perioada din anumite motive personale, dupa cum spuneau si anumiti useri, nu traiesc din asta, daca o fac, trebuue neaparat sa fie placere si din partea mea,cei foarte putini care au ajuns la mine stiu ca trebuie sa am si eu cel putin un orgasm, imi place sexul de calitate, nu imi place sa stau cu ochii pe ceas ma streseaza asta. Respectul pe care il arat, il si pretind.

Celor care spuneau ca am ceva probleme cu kilogramele...nu ma aparsi nici nu arunc cu pietre in nimeni, dar cred ca la 63 de kg si 1.70 cm sunt destul de ok, nu sunt genul cu care majoritatea dintre voi sunteti obisnuiti, insa sunt multi care sa impiedica pe strada uitande-se dupa mine-deci daca ai burta asa de mare incat sa nu ti-o vezi, nu te obosi sa ma cauti. Lasand la o parte raspunsurile rautacioase, va la o modalitate de contact mai jos. Daca e o oarecare chimie ne vedem. Daca nu, sunt genul care nu se ascunde dupa deget, va refuz, dupa cum am mai spus nu traiesc din asta. Si sa nu va asteptati sa fiu activa zilnic :))) am perioade cand vreau mai des, sau deloc.

Discretia e extrem de importanta pentru mine de aceea cer discretie la fel cum o ofer. Nu va sun dupa, nu ma sunati dupa, nu sunati in ore tarzii din noapte fiindca e o aberatie, nu sunt genul care lucreaza 'round the clock' nu ma intereseaza de sotiile voastre sau familiile voastre, la fel sa nu va intereseze de a mea.

Astea fiind spuse, va pup dulce. Pa pa.

• Oras:Timisoara
Postat

Eu personal o sa imi expun o parere despre aceasta doamna sau domnisoara dupa un studiu care promit sa nu dureze mai mult de maxim o saptamana ... ce pot spune pana acum este ca este reala.

• Oras:timisoara454
  • Oras:timisoara454
Postat

Are cineva parola de la filmuletul restrictionat ? Ca sunt 4 si unu din ele e cu parola si sigur acela e interesant

Multumesc.

Postat

Daca vrei poti sa imi lasi si mie o modalitate de [email protected] avea o surpriza...

Daca tot ma faci curioasa... ar fi normal sa mai verifici mailu ala din cand in cand... ai un mail de la mine. ;)

Postat

Buna Deea.. AS vrea sa iau si eu legatura cu tine .. lasami o modalitate de contact pe ccrysty_ccrysty@yahoo.com sau yahoo messenger ccrysty_ccrysty

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

hello,

imi poti trimite si mie codul sa vad filmuletul de pe xhamster?

ti-am lasat mesaj si acolo

[email protected]

te pup

Postat

Intreb pt ca eu i/am trimis mesaj si pe xhamster dar degeaba,fara raspuns...

Postat

Daca vreti sa luati legatura cu ea ... cel mai simplu este sa iti faci cont pe xhamster dupa care o cauti si vorbesti cu ea.... eu nu prea am avut timp ... dar mai am de vorbit dupa care poate o aranjam de o intalnire .... vom vedea

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

A fost doar o gluma a ei pt ca nu mai raspunde .. daca ar fi serioasa chiar daca nu traieste din meseria asta .. ar raspunde si ar lasa ceva concret pt contact..

Postat

este chiar ea eu personal am vazut-o la webcam ... din pacate timpul meu este limitat asa ca intalnirea va mai astepta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...