casiopeea Reputație: 4 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 24, 2015 Buna din nou domnilor, uitasem ca am un cont si aici. Intr-adevar nu am fost foarte activa in ultima perioada din anumite motive personale, dupa cum spuneau si anumiti useri, nu traiesc din asta, daca o fac, trebuue neaparat sa fie placere si din partea mea,cei foarte putini care au ajuns la mine stiu ca trebuie sa am si eu cel putin un orgasm, imi place sexul de calitate, nu imi place sa stau cu ochii pe ceas ma streseaza asta. Respectul pe care il arat, il si pretind.Celor care spuneau ca am ceva probleme cu kilogramele...nu ma aparsi nici nu arunc cu pietre in nimeni, dar cred ca la 63 de kg si 1.70 cm sunt destul de ok, nu sunt genul cu care majoritatea dintre voi sunteti obisnuiti, insa sunt multi care sa impiedica pe strada uitande-se dupa mine-deci daca ai burta asa de mare incat sa nu ti-o vezi, nu te obosi sa ma cauti. Lasand la o parte raspunsurile rautacioase, va la o modalitate de contact mai jos. Daca e o oarecare chimie ne vedem. Daca nu, sunt genul care nu se ascunde dupa deget, va refuz, dupa cum am mai spus nu traiesc din asta. Si sa nu va asteptati sa fiu activa zilnic )) am perioade cand vreau mai des, sau deloc.Discretia e extrem de importanta pentru mine de aceea cer discretie la fel cum o ofer. Nu va sun dupa, nu ma sunati dupa, nu sunati in ore tarzii din noapte fiindca e o aberatie, nu sunt genul care lucreaza 'round the clock' nu ma intereseaza de sotiile voastre sau familiile voastre, la fel sa nu va intereseze de a mea.Astea fiind spuse, va pup dulce. Pa pa.http://xhamster.com/user/hootzaraza2 aici este linkul de pe xhamser , poate aveti si bafta sa ma vedeti la web facand un show. va pupa Dea! :*
bilingual Reputație: 30 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 La ce nr de tel poti fi contactata? Buna din nou domnilor, uitasem ca am un cont si aici. Intr-adevar nu am fost foarte activa in ultima perioada din anumite motive personale, dupa cum spuneau si anumiti useri, nu traiesc din asta, daca o fac, trebuue neaparat sa fie placere si din partea mea,cei foarte putini care au ajuns la mine stiu ca trebuie sa am si eu cel putin un orgasm, imi place sexul de calitate, nu imi place sa stau cu ochii pe ceas ma streseaza asta. Respectul pe care il arat, il si pretind. Celor care spuneau ca am ceva probleme cu kilogramele...nu ma aparsi nici nu arunc cu pietre in nimeni, dar cred ca la 63 de kg si 1.70 cm sunt destul de ok, nu sunt genul cu care majoritatea dintre voi sunteti obisnuiti, insa sunt multi care sa impiedica pe strada uitande-se dupa mine-deci daca ai burta asa de mare incat sa nu ti-o vezi, nu te obosi sa ma cauti. Lasand la o parte raspunsurile rautacioase, va la o modalitate de contact mai jos. Daca e o oarecare chimie ne vedem. Daca nu, sunt genul care nu se ascunde dupa deget, va refuz, dupa cum am mai spus nu traiesc din asta. Si sa nu va asteptati sa fiu activa zilnic )) am perioade cand vreau mai des, sau deloc. Discretia e extrem de importanta pentru mine de aceea cer discretie la fel cum o ofer. Nu va sun dupa, nu ma sunati dupa, nu sunati in ore tarzii din noapte fiindca e o aberatie, nu sunt genul care lucreaza 'round the clock' nu ma intereseaza de sotiile voastre sau familiile voastre, la fel sa nu va intereseze de a mea. Astea fiind spuse, va pup dulce. Pa pa.
casiopeea Reputație: 4 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 24, 2015 ma gasiti aici http://xhamster.com/user/hootzaraza2 , nu imi place sa arunc cu numere, intai ma vezi acolo, ma cantaresti la ochi ))) si daca iti place ce vezi lasi un mesaj in privat.
bilingual Reputație: 30 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 Nu reusesc sa te contactez pe xhamster. Esti draguta sa imi trimiti nr tau sau un email pe [email protected]? Multumiri si pusic ma gasiti aici http://xhamster.com/user/hootzaraza2 , nu imi place sa arunc cu numere, intai ma vezi acolo, ma cantaresti la ochi ))) si daca iti place ce vezi lasi un mesaj in privat.
trucker4life Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25, 2015 Si mie imi place mult ce vad ... dar nu am acces la mesagerie privata ... lasa metoda de contact te rog, la id [email protected]Mersi
dirtyfucker Reputație: 14 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25, 2015 Daca vrei poti sa imi lasi si mie o modalitate de [email protected] avea o surpriza...
buxcont Reputație: 221 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25, 2015 Eu personal o sa imi expun o parere despre aceasta doamna sau domnisoara dupa un studiu care promit sa nu dureze mai mult de maxim o saptamana ... ce pot spune pana acum este ca este reala.
cristy92 Reputație: 32 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:timisoara454 Oras:timisoara454 Postat Septembrie 26, 2015 Are cineva parola de la filmuletul restrictionat ? Ca sunt 4 si unu din ele e cu parola si sigur acela e interesantMultumesc.
casiopeea Reputație: 4 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 26, 2015 Daca vrei poti sa imi lasi si mie o modalitate de [email protected] avea o surpriza...Daca tot ma faci curioasa... ar fi normal sa mai verifici mailu ala din cand in cand... ai un mail de la mine.
cristi1992 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Buna Deea.. AS vrea sa iau si eu legatura cu tine .. lasami o modalitate de contact pe ccrysty_ccrysty@yahoo.com sau yahoo messenger ccrysty_ccrysty
alexpop4fem Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 27, 2015 Buna Deea, si eu as fi interesat sa iau legatura cu tine. Cred ca ne-am simti bine impreuna.Lssa-mi te rog o modalitate de contact [email protected]. Mersi!
grecu1234 Reputație: 49 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 30, 2015 Și eu a-și dori sa eau legătură cu ea !
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 30, 2015 Ceau Deea.te rog contacteaza-ma.esti exact ceea ce caut!Promit sa nu regreti.adresa mea de mail este [email protected]
nebunel00 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1, 2015 Cum pot lua și eu legătură cu tine?
thortm Reputație: 394 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 hello, imi poti trimite si mie codul sa vad filmuletul de pe xhamster?ti-am lasat mesaj si acolo[email protected] te pup
denis76 Reputație: -2 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 2, 2015 A primit cineva vreun raspuns pe mail de la ea?
denis76 Reputație: -2 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 2, 2015 Intreb pt ca eu i/am trimis mesaj si pe xhamster dar degeaba,fara raspuns...
buxcont Reputație: 221 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 3, 2015 Daca vreti sa luati legatura cu ea ... cel mai simplu este sa iti faci cont pe xhamster dupa care o cauti si vorbesti cu ea.... eu nu prea am avut timp ... dar mai am de vorbit dupa care poate o aranjam de o intalnire .... vom vedea
nebunel00 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 4, 2015 Ceau dea îmi trimiți și mail pe [email protected] cum pot lua legătura cu tine
adidas2009 Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 4, 2015 Si eu iam scris pe contul acela dar fara nici un rasp
denis26 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2015 Postat Octombrie 6, 2015 Buna! As vrea sa iau si eu legatura cu tine... Am sa iti fac o propunere, poate e interesanta pentru tine. Contacteaza-ma pe mail te rog. [email protected]
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 18, 2015 Nu are nimeni mailul domnisoarei?
rock10 Reputație: 603 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 18, 2015 A fost doar o gluma a ei pt ca nu mai raspunde .. daca ar fi serioasa chiar daca nu traieste din meseria asta .. ar raspunde si ar lasa ceva concret pt contact..
roberttim Reputație: -2 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 19, 2015 cred ca te fapt este unul care se da drept ea:)
buxcont Reputație: 221 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 20, 2015 este chiar ea eu personal am vazut-o la webcam ... din pacate timpul meu este limitat asa ca intalnirea va mai astepta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum