secret76 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Pentru ca sunt prietenul ei cel mai bun .si o perioada de timp a avut ceva probleme
roberttim Reputație: -2 Postat Iulie 10, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 10, 2018 Și ce număr are?
rock10 Reputație: 603 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 11, 2018 Pai ma intereseaza . Ea .. Sexul cu ea.as vrea sa vb Ce fel de probleme ,de sanatate sau.??
tirexpress Reputație: 2 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 La fel.si eu imi doresc sa ma intalnesc...bineinteles contra cost...cum dam de dansa
tirexpress Reputație: 2 Postat Iulie 15, 2018 Postat Iulie 15, 2018 Ceva clipuri noi mai are cineva cu ea ? Mai posteaza pe undeva? Erau foarte misto cele 0ostate pe xhamster,dar am vazut ca si a sters contul ...
rock10 Reputație: 603 Postat Iulie 16, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 16, 2018 In relatie adica??
maru88 Reputație: 352 Postat Iulie 16, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 16, 2018 Inteligenta ta submediocra nu iti permite sa vezi ca domnisoara a avut "probleme" "in relatie". Raportandu-ma tot la inteligenta ta, nu vad de ce te-ar interesa ce probleme a avut fata. Nu te-ai vazut cu ea si nu te vei vedea.Tare mult mi-ar face placere sa te catapultezi de pe forum, faci umbra. E buna umbra vara, insa mizeriile pe care le postezi nu sunt nici macar empirice. Cu google in frunte, te poti baga la 'Fazan'.Succes!
tirexpress Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Upppp. Careva care mai detine video uri cu dameza ?
zale89 Reputație: 16 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2018 ceva detalli de contact erau mai bune :))
vasylica Reputație: 1 Postat Decembrie 2, 2018 Postat Decembrie 2, 2018 stie cineva cum se poate lua legatura cu ea?
grecu1234 Reputație: 49 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 11, 2018 Am eu nr ei lucrează la superbe lugoj! 1
quintenn Reputație: 34 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 12, 2018 Am eu nr ei lucrează la superbe lugoj!Pe naiba...:))
maru88 Reputație: 352 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 12, 2018 Am eu nr ei lucrează la superbe lugoj!Ma intreb cat de imbecil si de irational poti fi. Pe o scara de la 1 la 5, tu esti la 9. Cu alte cuvinte, pe o scara de la 1 la 10, tu esti la 18. Iti urez multa bafta si sper sa nu votezi. O sa raportez postarea ta.
grecu1234 Reputație: 49 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 12, 2018 Ma intreb cat de imbecil si de irational poti fi. Pe o scara de la 1 la 5, tu esti la 9. Cu alte cuvinte, pe o scara de la 1 la 10, tu esti la 18. Iti urez multa bafta si sper sa nu votezi. O sa raportez postarea ta. pretene te deranjează că dețin nr ei sau ce vrei?E nevastată l-am publicat sau ce doresti?
quintenn Reputație: 34 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 12, 2018 pretene te deranjează că dețin nr ei sau ce vrei?E nevastată l-am publicat sau ce doresti?Nu te impiedica de detalii. La care superbet activeaza zana..is vreo 7
quintenn Reputație: 34 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 12, 2018 Maru o venereaza pe gagica, mereu se aprinde la orice post legat de ea, Chill out man... 2
casiopeea Reputație: 4 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 3, 2019 La mulți ani, în primul rand tuturor celor care va bateți capul de mine și de cum sa ma găsiți. Îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc pe toți dar eu nu mai fac asa ceva. Prin urmare va rog frumos sa ma lăsați în pace, cred ca nu va cer prea mult. Sunt destule fete cărora le puteți trece pragul. Ușa mea e închisă și e definitiv. Ați observat ca nu am mai postat de foarte mult timp nimic nicăieri, deci ar fi trebuit sa va imaginați ca nu mai practic. Nu vreau sa mai vad postări legate de mine. Oricine ma cauta o va face în zadar, răspunsul meu este și va fi mereu un mare și simplu Nu. An nou fericit sa aveți și toate cele bune! Va saluta Deew! 1
casiopeea Reputație: 4 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 3, 2019 BaietiNu te impiedica de detalii. La care superbet activeaza zana..is vreo 7 Băieți unde lucrez nu va privește. Și număr de telefon garantez ca nu mai aveți niciunul. Îmi pare rău pt voi. An nou fericit sa aveți.
marius404 Reputație: 163 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 4, 2019 BaietiBăieți unde lucrez nu va privește. Și număr de telefon garantez ca nu mai aveți niciunul. Îmi pare rău pt voi. An nou fericit sa aveți.Deh, asta e. Faceai niste filmulete frumoase si faceai cu pasiune ce faceai. La multi ani si, macar tu stii unde ne gasesti pe noi *cheers* 1
camionagiuinlume Reputație: 13 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 Cum spune si colegul... superbe video uri faceai... se vedea ca iti placeDaca tot nu te futem lasa ne ceva proaspat sa dam o laba sanatoasq :)) An nou fericit iti doresc Deea !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum