Sari la conținut

blonda sani mari - deea Olivia - 0765963053

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Pai ma intereseaza . Ea .. Sexul cu ea.as vrea sa vb

Ce fel de probleme ,de sanatate sau.??

Postat

Ceva clipuri noi mai are cineva cu ea ? Mai posteaza pe undeva? Erau foarte misto cele 0ostate pe xhamster,dar am vazut ca si a sters contul ...

• Oras:Timisoara
Postat

Inteligenta ta submediocra nu iti permite sa vezi ca domnisoara a avut "probleme" "in relatie". Raportandu-ma tot la inteligenta ta, nu vad de ce te-ar interesa ce probleme a avut fata. Nu te-ai vazut cu ea si nu te vei vedea.

Tare mult mi-ar face placere sa te catapultezi de pe forum, faci umbra. E buna umbra vara, insa mizeriile pe care le postezi nu sunt nici macar empirice. Cu google in frunte, te poti baga la 'Fazan'.

Succes!

Postat

Am eu nr ei lucrează la superbe lugoj!

Ma intreb cat de imbecil si de irational poti fi. Pe o scara de la 1 la 5, tu esti la 9. Cu alte cuvinte, pe o scara de la 1 la 10, tu esti la 18. Iti urez multa bafta si sper sa nu votezi. O sa raportez postarea ta.
  • Oras:timisoara
Postat

Ma intreb cat de imbecil si de irational poti fi. Pe o scara de la 1 la 5, tu esti la 9. Cu alte cuvinte, pe o scara de la 1 la 10, tu esti la 18. Iti urez multa bafta si sper sa nu votezi. O sa raportez postarea ta.

pretene te deranjează că dețin nr ei sau ce vrei?E nevastată l-am publicat sau ce doresti?
Postat

pretene te deranjează că dețin nr ei sau ce vrei?E nevastată l-am publicat sau ce doresti?

Nu te impiedica de detalii. La care superbet activeaza zana..is vreo 7 

Postat

Maru o venereaza pe gagica, mereu se aprinde la orice post legat de ea,  Chill out man...

• Like 2
Postat

La mulți ani, în primul rand tuturor celor care va bateți capul de mine și de cum sa ma găsiți. Îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc pe toți dar eu nu mai fac asa ceva. Prin urmare va rog frumos sa ma lăsați în pace, cred ca nu va cer prea mult. Sunt destule fete cărora le puteți trece pragul. Ușa mea e închisă și e definitiv. Ați observat ca nu am mai postat de foarte mult timp nimic nicăieri, deci ar fi trebuit sa va imaginați ca nu mai practic. Nu vreau sa mai vad postări legate de mine. Oricine ma cauta o va face în zadar, răspunsul meu este și va fi mereu un mare și simplu Nu. An nou fericit sa aveți și toate cele bune! Va saluta Deew!

• Like 1
Postat

Baieti

Nu te impiedica de detalii. La care superbet activeaza zana..is vreo 7

Băieți unde lucrez nu va privește. Și număr de telefon garantez ca nu mai aveți niciunul. Îmi pare rău pt voi. An nou fericit sa aveți.
Postat

BaietiBăieți unde lucrez nu va privește. Și număr de telefon garantez ca nu mai aveți niciunul. Îmi pare rău pt voi. An nou fericit sa aveți.

Deh, asta e. Faceai niste filmulete frumoase si faceai cu pasiune ce faceai. La multi ani si, macar tu stii unde ne gasesti pe noi *cheers*

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...