nicol2014 Reputație: 10 Postat August 5, 2015 Postat August 5, 2015 Acum ca sunt libera nu suna nimeni...eu ce sa fac?)))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2015 Postat August 5, 2015 Fugi repede si papa ca acum dupa aceasta postare iar nu o sa poti. 10 1
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 5, 2015 Postat August 5, 2015 Acum ca sunt libera nu suna nimeni...eu ce sa fac?)))
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat August 5, 2015 eu m am retras. as fi sunat dar mi am promis ca nu mai merg la fete minim un trimestru.
thesebi Reputație: 343 Postat August 5, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 5, 2015 Nicole, ma bucur mult ca ai revenit printre noi, foarte bine ai facut si sper sa ramai pentru mai mult timp acum.Atat mai doresc sa adaug, te-am cautat in iunie asa cum ti-am promis, da se pare ca ai fost si tu in vacanta. Poate ne mai auzim sper numai bine
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 5, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat August 5, 2015 Sa stii ca eu nu te-am cautat. Nu te panica.
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Nicole, ma bucur mult ca ai revenit printre noi, foarte bine ai facut si sper sa ramai pentru mai mult timp acum.Atat mai doresc sa adaug, te-am cautat in iunie asa cum ti-am promis, da se pare ca ai fost si tu in vacanta. Poate ne mai auzim sper numai bine 😘😘😘😘
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Am o intrebare...am sters anunturile...vreau sa mai pun ceva poze noi,dar nu stiu cum...ma poate ajuta cineva????0751406353....numarul meu,doar pt membrii forumului...va pup😘
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Prea dimineata😂😂😂....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti aici?
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Nicol, decat sa-ti explic pas cu pas cum sa pui poze.....uite un tutorial de ajutor http://nimfomane.com/forum/topic/6111-tutorial-inserare-poze-in-postari/ 3
nicolas67 Reputație: 1793 Postat August 6, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat August 6, 2015 Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti aici?ai telefonul inchis!
brokoli Reputație: 3273 Postat August 6, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat August 6, 2015 Draga "nicol2014" nu e greu sa pui poze aici.Incerc sa iti explic pas-cu-pas, asa cum e descris si in tutorial. 1. In josul paginii, la "Raspuns nou" scrii textul dorit(servicii, tarife, orar de functionare, detalii tehnice, semnalmente, etc.)2. In partea din dreapta-jos, sub casuta in care scrii textul, apare butonul "Foloseste editor complet". Apesi pe acel buton.3. In pagina care se va deschide vei avea casuta cu textul scris de tine(pe care poti sa il completezi), iar dedesubt ai optiunile pentru adaugat poze.4. Apesi "Choose file"5. Se va deschide o fereastra noua de unde alegi poza dorita. Pozele trebuie sa fie salvate pe calculatorul/laptopul/tableta de pe care intri pe site-ul nimfomane.Iti dau un exemplu: Daca pozele sunt salvate pe laptop-ul de acasa si tu intri pe site de pe telefon sau tableta, nu vei putea adauga pozele.6. Cauti poza dorita, si dai dublu-click pe ea.7. Apesi pe butonul "Ataseaza acest fisier"(care este sub butonul "Choose file")8. Dupa ce s-a incarcat poza, in dreapta ei ai doua optiuni: "Adauga in postare" sau "Sterge"9. Apesi "Adauga in postare"10. Pentru a adauga mai multe poze, repeti pasii 4, 6, 7, 9 4
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti aici?ai telefonul inchis!da am telefonul inchis pt ca sunt la un curs la tm...am precizat acum cateva zile...revin repedeee....max 2zile....
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Draga "nicol2014" nu e greu sa pui poze aici.Incerc sa iti explic pas-cu-pas, asa cum e descris si in tutorial. 1. In josul paginii, la "Raspuns nou" scrii textul dorit(servicii, tarife, orar de functionare, detalii tehnice, semnalmente, etc.)2. In partea din dreapta-jos, sub casuta in care scrii textul, apare butonul "Foloseste editor complet". Apesi pe acel buton.3. In pagina care se va deschide vei avea casuta cu textul scris de tine(pe care poti sa il completezi), iar dedesubt ai optiunile pentru adaugat poze.4. Apesi "Choose file"5. Se va deschide o fereastra noua de unde alegi poza dorita. Pozele trebuie sa fie salvate pe calculatorul/laptopul/tableta de pe care intri pe site-ul nimfomane.Iti dau un exemplu: Daca pozele sunt salvate pe laptop-ul de acasa si tu intri pe site de pe telefon sau tableta, nu vei putea adauga pozele.6. Cauti poza dorita, si dai dublu-click pe ea.7. Apesi pe butonul "Ataseaza acest fisier"(care este sub butonul "Choose file")8. Dupa ce s-a incarcat poza, in dreapta ei ai doua optiuni: "Adauga in postare" sau "Sterge"9. Apesi "Adauga in postare"10. Pentru a adauga mai multe poze, repeti pasii 4, 6, 7, 9 aaaa multumesc...eu sunt de pe telefon,cred ca de accea nu ma descurc😠voi incerca sa folosesc pc-ul...multumesc frumos pt amabilitate...te pup😘
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Deci voi pune curand aici poze noi....tarifele 200-300 de lei...care ati mai fost stiti...va pup si o zi frumoasa tuturor!❤️❤️❤️ 2
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 De la 8 sunt disponibila!😘😘😘
mucalit Reputație: 73 Postat August 6, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 6, 2015 De la 8 sunt disponibila!😘😘😘Astazi nu mai lucrezi?
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Astazi nu mai lucrezi? ba daaa...de la 8....suna-ma acum daca poti sa vorbim...pup
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Multumesc frumossss!!!!😘😘😘
wiggle Reputație: 159 Postat August 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 6, 2015 hmmm superba neaparat trebe sa iti fac o vizita
nicol2014 Reputație: 10 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 hmmm superba neaparat trebe sa iti fac o vizita multumesc😉
platinum Reputație: 364 Postat August 8, 2015 Oras:Pussy Island Oras:Pussy Island Postat August 8, 2015 Greu de ajuns la ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum