Sari la conținut

nicol2014 - 0751406353

Vizitator fullspeed

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fugi repede si papa ca acum dupa aceasta postare iar nu o sa poti. ;)

• Like 10
  • Minus 1
  • Oras:Oradea
Postat

Nicole, ma bucur mult ca ai revenit printre noi, foarte bine ai facut si sper sa ramai pentru mai mult timp acum.

Atat mai doresc sa adaug, te-am cautat in iunie asa cum ti-am promis, da se pare ca ai fost si tu in vacanta. :P 

Poate ne mai auzim sper :) 

numai bine

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Sa stii ca eu nu te-am cautat. Nu te panica. :)

Postat

Nicole, ma bucur mult ca ai revenit printre noi, foarte bine ai facut si sper sa ramai pentru mai mult timp acum.

Atat mai doresc sa adaug, te-am cautat in iunie asa cum ti-am promis, da se pare ca ai fost si tu in vacanta. :P

Poate ne mai auzim sper :)

numai bine

😘😘😘😘
Postat

Am o intrebare...am sters anunturile...vreau sa mai pun ceva poze noi,dar nu stiu cum...ma poate ajuta cineva????0751406353....numarul meu,doar pt membrii forumului...va pup😘

Postat

Prea dimineata😂😂😂....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti aici?

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti

Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti aici?

ai telefonul inchis!

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

Draga "nicol2014" nu e greu sa pui poze aici.

Incerc sa iti explic pas-cu-pas, asa cum e descris si in tutorial.

1. In josul paginii, la "Raspuns nou" scrii textul dorit(servicii, tarife, orar de functionare, detalii tehnice, semnalmente, etc.)

2. In partea din dreapta-jos, sub casuta in care scrii textul, apare butonul "Foloseste editor complet". Apesi pe acel buton.

3. In pagina care se va deschide vei avea casuta cu textul scris de tine(pe care poti sa il completezi), iar dedesubt ai optiunile pentru adaugat poze.

4. Apesi "Choose file"

5. Se va deschide o fereastra noua de unde alegi poza dorita. Pozele trebuie sa fie salvate pe calculatorul/laptopul/tableta de pe care intri pe site-ul nimfomane.

Iti dau un exemplu: Daca pozele sunt salvate pe laptop-ul de acasa si tu intri pe site de pe telefon sau tableta, nu vei putea adauga pozele.

6. Cauti poza dorita, si dai dublu-click pe ea.

7. Apesi pe butonul "Ataseaza acest fisier"(care este sub butonul "Choose file")

8. Dupa ce s-a incarcat poza, in dreapta ei ai doua optiuni: "Adauga in postare" sau "Sterge"

9. Apesi "Adauga in postare"

10. Pentru a adauga mai multe poze, repeti pasii 4, 6, 7, 9

• Like 4
Postat

Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti

Prea dimineata....aici as vrea sa adaug poze noi aici pe forum...pot sau trebuie sa imi fac iar un cont si ma ajutati voi sa le puneti aici?

ai telefonul inchis!
da am telefonul inchis pt ca sunt la un curs la tm...am precizat acum cateva zile...revin repedeee....max 2zile....
Postat

Draga "nicol2014" nu e greu sa pui poze aici.

Incerc sa iti explic pas-cu-pas, asa cum e descris si in tutorial.

1. In josul paginii, la "Raspuns nou" scrii textul dorit(servicii, tarife, orar de functionare, detalii tehnice, semnalmente, etc.)

2. In partea din dreapta-jos, sub casuta in care scrii textul, apare butonul "Foloseste editor complet". Apesi pe acel buton.

3. In pagina care se va deschide vei avea casuta cu textul scris de tine(pe care poti sa il completezi), iar dedesubt ai optiunile pentru adaugat poze.

4. Apesi "Choose file"

5. Se va deschide o fereastra noua de unde alegi poza dorita. Pozele trebuie sa fie salvate pe calculatorul/laptopul/tableta de pe care intri pe site-ul nimfomane.

Iti dau un exemplu: Daca pozele sunt salvate pe laptop-ul de acasa si tu intri pe site de pe telefon sau tableta, nu vei putea adauga pozele.

6. Cauti poza dorita, si dai dublu-click pe ea.

7. Apesi pe butonul "Ataseaza acest fisier"(care este sub butonul "Choose file")

8. Dupa ce s-a incarcat poza, in dreapta ei ai doua optiuni: "Adauga in postare" sau "Sterge"

9. Apesi "Adauga in postare"

10. Pentru a adauga mai multe poze, repeti pasii 4, 6, 7, 9

aaaa multumesc...eu sunt de pe telefon,cred ca de accea nu ma descurc😠voi incerca sa folosesc pc-ul...multumesc frumos pt amabilitate...te pup😘
Postat

Deci voi pune curand aici poze noi....tarifele 200-300 de lei...care ati mai fost stiti...va pup si o zi frumoasa tuturor!❤️❤️❤️

• Like 2
Postat

De la 8 sunt disponibila!😘😘😘

Astazi nu mai lucrezi? :(

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

hmmm  superba  :)

neaparat trebe sa iti fac o vizita  :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...