Sari la conținut

0753523576 DOMNISORA STILATA

liviu_ro00

Postări Recomandate

• Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure
Postat

da.. mai are un anunt acolo........http://forum.anunturi-galati.ro/topic/636040-blonda-noua-senzuala-suna-ma-0754525860/

are si niste recenzii facute dar nu pe aici

arata bine la corp.. mai putin la fata.... nu comenteaza.. cand am fost eu la ea nu prea era ok locatia dar acum are alta

dar sa nu te astepti la prea multe e incepatoare 

• Oras:Galati
Postat

Are o sila cand raspunde la telefon de mie mi-a murit numai cat am auzit-o! Din poze pare interesanta... Pare...

• Like 1
Postat

Are o sila cand raspunde la telefon de mie mi-a murit numai cat am auzit-o! Din poze pare interesanta... Pare...

subscriu, Cristi, cand mi-a raspuns la telefon imi venea sa-i inchid instant, dar am purtat o conversatie de maxim 1 minut, ca sa nu zic ca n-am vorbit cu ea la tel.

• Oras:Centru
  • Oras:Centru
Postat

am fost eu la ea,fata are vreo 19 anisori arata foarte bine la corp.nu se grabeste isi face treaba okay dar nu mai mult.locatia in mic 18 are si un caine mare in caz de orice.. Oral  8-Normal 7-Locatia 8-Comunicare 6-7

nu stiu foarte bine sa fac recenzii conform criterilor site ului dar o sa ma straduiesc mai bine data viitoare

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.