Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

Vis Frumos esti o artista in a-ti prinde aerul deosebit pe care il emani , privirea luminoasa cu care  cuprinzi  fiecare intilnire ( cel putin asa am perceput eu in putinele  intilniri cu tine ) - iti doresc o seara asa  cum iti doresti tu si iti sarut cu drag buzele tale!

Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI

Ufff... ce oportunist esti! Oare asa sa fie un duh... după cum bate vântul? Sa fie sarutarea sa pe frunte mai usoara decat o adiere? Si cea mai importantă treabă este totusi... cand vine furtuna?

Daca tot se ajung filele acestui topic in situatia sa fie umplute cu cate ceva, orice... dar nu fara un scop zic eu după ce am răsfoit tot forumul din scoarță... sa pun un gand ce ma frământă: nu pot sa inteleg cum a inceput sa-mi placa aceasta melodie, care încă nici măcar nu stiu ce-mi inspira: https://youtu.be/Q7ZQbvubSCw

PS. Începe sa-mi placa sa fac aparitii nocturne pe acest topic...

Când vine furtuna se lasă cu orgasme multiple.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna Alexandra

am fost la tine cand erai in Unirii si a fost super 

cand am putea sa ne vedem ?

nu cred ca mai poti , de la o vreme umbla numai cu da1234 si inegalabilul :)))

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

nu cred ca mai poti , de la o vreme umbla numai cu da1234 si inegalabilul :)))

Parcă eu stiu cine vine de pe forum... pot sa îmi imaginez doar.
  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna, disponibila azi? Ai tel inchis. Te pup

Gresesti... nu am telefonul închis.
  • Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ambele telefoane: momentan clientul aplat nu poate fi contactat :D

Hai lasa... nu vorbim de aceleasi numere de telefon. Cele din titlu topicului... nu sunt valabile si nu au fost schimbate încă.
  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Saptamana viitoare esti  diponibila ca am chef :)

A bine ca ai chef...
  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce pula mea zici mă acolo? Căcatule!

Cine e... ce ați pățit cu el? Curios fapt vad aici pe forum... Oameni care se exprimă plăcut... în scurt timp pierd această placere si caută cât mai multă batjocură. Uneori pare că vorba civilizată e doar ca un fel de preludiu adus pentru naivele care mai cred în printi sarmanti... Batjocura e clar ca nu se face asupra calității umane, ci asupra propriilor limite... Mediul virtual e tocmai bun pentru asa ceva... Când in viata de zi cu zi limitările sunt doar negație a tot ceea ce viața iti promite... trebuie sa negăm si imaginar, cu tot ceea ce implică imaginația în sine. Omul poate face artă din orice... Dar arta ce face din om?

Na... ca m-a scăpat! Am sucit si restrâns foarte tare cuvintele/ideile... sa fie cu economie pt. înțelegerea celui care citește textul.

• Like 13
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

Cine e... ce ați pățit cu el? Curios fapt vad aici pe forum... Oameni care se exprimă plăcut... în scurt timp pierd această placere si caută cât mai multă batjocură. Uneori pare că vorba civilizată e doar ca un fel de preludiu adus pentru naivele care mai cred în printi sarmanti... Batjocura e clar ca nu se face asupra calității umane, ci asupra propriilor limite... Mediul virtual e tocmai bun pentru asa ceva... Când in viata de zi cu zi limitările sunt doar negație a tot ceea ce viața iti promite... trebuie sa negăm si imaginar, cu tot ceea ce implică imaginația în sine. Omul poate face artă din orice... Dar arta ce face din om?

Na... ca m-a scăpat! Am sucit si restrâns foarte tare cuvintele/ideile... sa fie cu economie pt. înțelegerea celui care citește textul.

Hmmmmmmm

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Un colonel german se uita la celebrul tablou al lui Dali " Guernica" , in prezenta pictorului , si dupa un timp il intreaba - Dumneavoastra ati facut asta? Iar Dali a raspuns - Nu! Dumneavoastra! Deci ....

Oaloo...! Dali..?

• Minus 2
Link spre comentariu

Io nu mă ecsprim clivizat. Nush despre ce bați câmpii...

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

E balta aproape :D

Sau bazinul din rezervatia proprie de femele

hobbite , lasa-te frate de glume ca ma apuca plansu` , esti praf in plm de jmecher de celofan

• Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Io nu mă ecsprim clivizat. Nush despre ce bați câmpii...

Nu bat câmpii... ca nu te luasem în calcul. Tu esti un dragalas... si doar dacă o să ma întâlnești poți înțelege mai bine ce-ți spun.
  • Like 9
  • Minus 3
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Vis,am canalizat toata energia sexuala spre tine.

O simti??

Nț! Ce impuls ai găsit!? Nu poți face cu mine directionari de acest fel... la câți bărbați întâlnesc, gândește ca e mai bine sa fiu open pentru sa vină dinspre mine... netarmuit. Asa nu-si da seama nimeni ca nu intră nimic...
  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...