Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, alexshenk31 a spus:

Ce mizerie de topic

...Dar ce oameni mizerabili, triști și săraci cu duhul!!!!😅

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, KimInLove a spus:

Aici iti dau dreptate ! 

imi cer scuze Administratiei de Off Topic, sper sa nu fiu penalizata pentru interventie.
 Cu respect, Kimmy. Apreciez site-ul dvstra. @pisicuts

Degeaba îmi dai...

Când le-am făcut oferta de 150 de lei...tot asa de urâcioși erau.

Motivul e simplu am reprezentat mereu concurența, cu toate că nu îmi face onoare asemenea însușire...

Concurența se face prin reduceri, sex normal neprotejat și chiar gratuități...în România.

Problema nu este de bani, ci ceea ce le da putere.

Un prost se simte smecher dacă îl primesc la 300 în cea mai proasta stare a mea...

El se supără dacă primesc pe cineva la 400 seara, cum am făcut ieri.

Ieri seara ma durea capul tare pentru că eram prea odihnita, am dormit mult...

I-am zis unui cunoscut la telefon ca îl primesc și sper sa îmi treacă durerea de cap dacă îmi place întâlnirea.

A avut parte de 2 finalizări pentru că la prima a făcut 5 minutele ca în poza si s-a finalizat fără ca eu sa ii fac nimic.

Excepții fac când și eu stiu că 400 de lei e prea mult pentru 5 minute de lins în cur, la ora 22 seara trebuia sa fie prețul de 600 sau 800 când e vorba să ne lungim cu întâlnirea.

Tot ieri seară, am refuzat sa primesc un alt cunoscut pentru că nu îmi plac întâlnirile cu el...

Mie îmi place să fac lucrurile natural, sa vina de la sine...iar respectivul are o plăcere mare când îmi zice ca îmi mai da bani pentru diverse cerințe de-ale lui, niște condiționări stupide care mă plictisesc.

Cred ca ii voi arăta fetele de pe forum pentru că eu nu vreau sa se simtă special în compania mea.

20220713_225122_093.jpg.864069e407fa6319b1ae6147cc754148.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
Acum 35 minute, vistantric a spus:

Degeaba îmi dai...

Motivul e simplu am reprezentat mereu concurența, cu toate că nu îmi face onoare asemenea însușire...

Concurența se face prin reduceri, sex normal neprotejat și chiar gratuități...în România.

Un prost se simte smecher dacă îl primesc la 300 în cea mai proasta stare a mea...

I-am zis unui cunoscut la telefon ca îl primesc și sper sa îmi treacă durerea de cap dacă îmi place întâlnirea.

A avut parte de 2 finalizări pentru că la prima a făcut 5 minutele ca în poza si s-a finalizat fără ca eu sa ii fac nimic.

Excepții fac când și eu stiu că 400 de lei e prea mult pentru 5 minute de lins în cur, la ora 22 seara trebuia sa fie prețul de 600 sau 800 când e vorba să ne lungim cu întâlnirea.

Tot ieri seară, am refuzat sa primesc un alt cunoscut pentru că nu îmi plac întâlnirile cu el...

Mie îmi place să fac lucrurile natural, sa vina de la sine...iar respectivul are o plăcere mare când îmi zice ca îmi mai da bani pentru diverse cerințe de-ale lui, niște condiționări stupide care mă plictisesc.

Cred ca ii voi arăta fetele de pe forum pentru că eu nu vreau sa se simtă special în compania mea.

Pai clientela din asta ai tu acum? Inainte veneau armasari de rasa sa te futa zdravan. Cu asa ceva te lauzi? Astia care vin sa te linga in cur si sa se termine singuri sunt SCLAVI! 😄😄😄 E clar ce “cunoscuti” ai tu.

Mai bine confess to us cine a fost a 3-a persoana care a facut poza? 😄

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
1 oră în urmă, vistantric a spus:

Degeaba îmi dai...

Ce vrei să demonstrezi cu poza asta? Îți mai scade din tensiune?

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, laury a spus:

Pai clientela din asta ai tu acum? Inainte veneau armasari de rasa sa te futa zdravan. Cu asa ceva te lauzi? Astia care vin sa te linga in cur si sa se termine singuri sunt SCLAVI! 😄😄😄 E clar ce “cunoscuti” ai tu.

Mai bine confess to us cine a fost a 3-a persoana care a facut poza? 😄

Imi place diversitatea, dar nu pierderea de timp și sexul sportiv.

Acum 40 minute, just_evo a spus:

Ce vrei să demonstrezi cu poza asta? Îți mai scade din tensiune?

Te gândești tu ca vreau sa demonstrez ceva pentru că te-ai lasat furat de cuvinte.

Poza e fix ce arată și punct.

20220714_004922_967.jpg.5aa97cf11e8aacd5aa1cbb306382d770.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:less than a mile away
9 hours ago, laury said:

Baiii, mie imi place de Ines ca are acum 2 topicuri. 😄😄😄 Nu e vina ei daca Vis posteaza poze gretoase cu puli, pe bune? Inesuka posteaza chestii dragute si interesante, like it. De ce atata invidie pe ea?

În cazul în care ai uitat ce se întâmplă acum 3-4 săptămâni, îți readuc eu aminte... cu toate ca ești un user cu vechime. 

Raluca a ta punea poze cu niște pule triste pe care nici măcar nu le sugea. Unele negre și cu un cap cât vârful la scobitoare. Și asa cum a făcut observație un alt user, posibil sa fi fost strap-on cu dildo.

8 hours ago, KimInLove said:

Pai tu nu meriti sa ma cunosti in realitate.

eu nu ma fut cu oricine . Tocmai asta-i ideea😏

Nu am spus eu ca sunt diva. Sunt selectiva si nu trec peste demnitatea mea de om ca sa slujesc niste milogi pentru niste rahaturi de recenzii, laude f , pupincurisme si alte falsitati care sunt in Trend pe Nimfomane si in viata de zi cu zi.

Cine a fost domn a primit servicii exceptionale si atitudine ireprosabila. Citez. 
nu ma laud.

restu... 🥱

Nu ești tu capabila de servicii excepționale pentru ca nu te lasă acel caracter de... mincinoasă, hoțomană, prefacuta, superficiala etc etc etc. Nu ai cum sa oferi ceea ce te minți tu asa singura.

In plus, aia de au venit la tine pă Anglea cu siguranță nu am mai văzut vreodată o femeie în pizda goala. Erau și ei la prima eXcortă, iar majoritatea nici nu te mai cauta a doua oara.

Poc! și Ghiorț! 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, vistantric a spus:

Degeaba îmi dai...

Ce proasta ești ! Pe cine pula mea interesează ce ai făcut tu ieri seara ? Oricum omul e erou național..să lingi in cur așa ceva? E mai nebun decât tine 🤣🤣🤣

Urmează să-ți scrii recenzii singura,fomisto ! 😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Postez ce videouri sau poze am eu chef și nu îmi pasă de impresiile voastre absurde!

Oricum, cred ca știți că lumea care nu comentează...este de altă părere, iar voi ignorați aceasta și vă pierdeti vremea pe topicul meu.

Doar să vă uitați câte vizualizări are topicul timp de 24 de ore când comentez eu sau postez conținut media.

O zi bună, o poză făcută ieri!

20220714_042341_892.jpg.e8917576476065978371aa1a8fec1c5c.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:'ntre buci

Desfa'ti fesele intr-o poza milenara.. sau ti-o fi rusine si ne tii cu bluru' ala mizer de nokia 1100? Primu brînzar pare babalîc trecut de 55 ani.. d-astia iti plac? Te intrece morsa aialalta care gusta doar sparanghel tanar.

Link spre comentariu
Reputație: 24071
Acum 9 ore, vistantric a spus:

20220714_004922_967.jpg.5aa97cf11e8aacd5aa1cbb306382d770.jpg

Nu pot sa inteleg cum se lasa pozati astia de ii dau limbi in cur Halexandrei. Plm nu ai un pic de demnitate ca barbat? Daca faci ceva, macar sa nu fie public! Adica unora le place sa fie umiliti in halul asta si culmea, sa mai dai si bani ca sa iei pe limba urme de cacat? Dezgustator! Oribil!

Dar pun o intrebare vizitatorilor inteligenti! Cine e oare persoana care face pozele? Ghici?

• Like 1
Link spre comentariu

@laury - sunt brînzarii clasici cu care ne-a obisnuit mamica.. acuma incepe sa realizeze ce-nseamna sa pui curu-la-bataie stînarilor si o dă in mofturi dureri de cap de la somn prelungit si d-astea.

Bă tată.. da nici o recenzie nimic de luni bune - si maine daca ar scrie unu nu l-as crede ca n-ar fi motivatia lui directa.

Daca o intrebi pe mamica o sa-ti zica ca e pus tel sa faca poza la 30sec.. da' nokia 1100 n-are d-astea 😄. Deci singura varianta e morsa aialalta care n-are curu copt-gata dă anal milenar.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, vistantric a spus:

Postez ce videouri sau poze am eu chef și nu îmi pasă de impresiile voastre absurde!

Oricum, cred ca știți că lumea care nu comentează...este de altă părere, iar voi ignorați aceasta și vă pierdeti vremea pe topicul meu.

Doar să vă uitați câte vizualizări are topicul timp de 24 de ore când comentez eu sau postez conținut media.

Sa-mi bag pula in poza ta ! Vrei vizualizări pune poze cu pula in gura sau când îți curge slobozul din gura,asta e talentul tau 🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Dubai
  • Oras:Dubai

Baba ma dezgusta!

Dar,

M-ai rau ma dezgusta tolomacii care platesc sa isi bata joc de ei o baba care se crede diva.

Daca tot dati bani, ducetiva bai futacilor la femei care arata si presteaza de banii pe care ii dati.

Nu mai dati bani la babe ca s-ar putea sa ramaneti cu proteza in P.. A 😅 .....milogilor!

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
4 hours ago, laury said:

Nu pot sa inteleg cum se lasa pozati astia de ii dau limbi in cur Halexandrei. Plm nu ai un pic de demnitate ca barbat? Daca faci ceva, macar sa nu fie public! Adica unora le place sa fie umiliti in halul asta si culmea, sa mai dai si bani ca sa iei pe limba urme de cacat? Dezgustator! Oribil!

Dar pun o intrebare vizitatorilor inteligenti! Cine e oare persoana care face pozele? Ghici?

Posibil sa fie clienti din Categoria Dominare .. 

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
12 hours ago, _Dumnezeu said:

În cazul în care ai uitat ce se întâmplă acum 3-4 săptămâni, îți readuc eu aminte... cu toate ca ești un user cu vechime. 

Raluca a ta punea poze cu niște pule triste pe care nici măcar nu le sugea. Unele negre și cu un cap cât vârful la scobitoare. Și asa cum a făcut observație un alt user, posibil sa fi fost strap-on cu dildo.

Nu ești tu capabila de servicii excepționale pentru ca nu te lasă acel caracter de... mincinoasă, hoțomană, prefacuta, superficiala etc etc etc. Nu ai cum sa oferi ceea ce te minți tu asa singura.

In plus, aia de au venit la tine pă Anglea cu siguranță nu am mai văzut vreodată o femeie în pizda goala. Erau și ei la prima eXcortă, iar majoritatea nici nu te mai cauta a doua oara.

Poc! și Ghiorț! 

Am fost capabila din 2017 si pana-n prezent. Peste tot scrie despre mine ca am servicii exceptionale👌🏽

doar ca Eu nu le ofer oricarui prost 😩🥱

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
5 hours ago, vistantric said:

O zi buna ! 
Sunt frumoasele pozele din profil si in care ai textila pe tine, make up , doar ca tigara nu o tii tocmai intr-un mod stilat.

cat despre vizualizari chiar nu te putem contrazice , aici ai dreptate. Vizualizarile sunt dovada Curiozitatii oamenilor, nu si a Booking-urilor . 

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove

Si asta datorita mie, fiindca eu am sters topicul meu cu 3.500.000 Views .

3,5 milioane !

ceea ce tu nu ai avut niciodata in cei 8 ani de forum.

:)))))

Link spre comentariu
48 minutes ago, KimInLove said:

Si asta datorita mie, fiindca eu am sters topicul meu cu 3.500.000 Views .

3,5 milioane !

ceea ce tu nu ai avut niciodata in cei 8 ani de forum.

:)))))

Mai dezgropi morții acum?! 

Oricum cu drogurile alea ale tale, nu apuci 50 de ani 😃 Nu ca ai avea ce sa oferi rasei umane pana atunci. Ții degeaba umbra Pământului! 

• Haha 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, babuc a spus:

Baba ma dezgusta!

Dar,

M-ai rau ma dezgusta tolomacii care platesc sa isi bata joc de ei o baba care se crede diva.

Daca tot dati bani, ducetiva bai futacilor la femei care arata si presteaza de banii pe care ii dati.

Nu mai dati bani la babe ca s-ar putea sa ramaneti cu proteza in P.. A 😅 .....milogilor!

Tu nici nu ai fost la mine, oricum mi se par putini și acești 500 de lei pentru ceea ce fac în întâlniri. 🤔

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...