Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Oras:București
11 minutes ago, Filip97ro said:

Purceaua cu 3 straturi de slană

Dar când erai cu nasul adânc băgat în fundul ei, nu mai aveai timp să numeri straturile de slabă? Era cumva din cauza muștarulu? Știi doar că există poze cu tine.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 31 minute, uritescu a spus:

Dar când erai cu nasul adânc băgat în fundul ei, nu mai aveai timp să numeri straturile de slabă? Era cumva din cauza muștarulu? Știi doar că există poze cu tine.

Nu înțeleg de ce consideră că alții sunt interesați de ceea ce vede el, e ridicol.

Te referi la cel din poza asta?

20220714_004922_967.jpg.aa5285dcb7f9e825ecbb64cf2eaa8bac.jpg

• Like 3
  • Confuz 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
1 hour ago, Filip97ro said:

Purceaua cu 3 straturi de slană

39 minutes ago, vistantric said:

Nu înțeleg de ce consideră că alții sunt interesați de ceea ce vede el, e ridicol.

Te referi la cel din poza asta?

20220714_004922_967.jpg.aa5285dcb7f9e825ecbb64cf2eaa8bac.jpg

😂😩👌🏽 s-a elucidat misterul

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
5 minutes ago, claudiupalan said:

Ăsta e tipicul foamei și al tristeții 

Aici vorbeai de tine, clar. Ceri Sectiune pentru ‘labă’ si scrii de foame si tristete.

bun așa.

24F5E641-396F-4B83-B6B2-D973A6F44156.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:Darasti
Acum 6 minute, KimInLove a spus:

Aici vorbeai de tine, clar. Ceri Sectiune pentru ‘labă’ si scrii de foame si tristete.

bun așa.

24F5E641-396F-4B83-B6B2-D973A6F44156.jpeg

Asta era glumă dar la fel ca multe alte caractere de căcat ca al tău vă folosiți se niște vorbe că să le răstălmăciți cum vă convine. Credeai că ma ataci cu asta? Eu dacă vreau vin la tine îți plătesc tariful si mă piș efectiv pe tine tu nu poți face asta

Link spre comentariu
17 minutes ago, claudiupalan said:

Asta era glumă dar la fel ca multe alte caractere de căcat ca al tău vă folosiți se niște vorbe că să le răstălmăciți cum vă convine. Credeai că ma ataci cu asta? Eu dacă vreau vin la tine îți plătesc tariful si mă piș efectiv pe tine tu nu poți face asta

Uitandu-ma la prostituata alexandra, nu pot sa nu remarc faptul că are ceva din gingășia unui porc...

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
18 minutes ago, claudiupalan said:

Jegule infect tu trebuie sa înțelegi odată si odată că ești un wc public. Grea si urâtă viața ai avut

De ce bagi limba in WC-uri publice ? Ă ? 

24 minutes ago, claudiupalan said:

De la a vrea pana la a obtine e cale lunga, baietas;)

6 minutes ago, Filip97ro said:

Uitandu-ma la prostituata alexandra, nu pot sa nu remarc faptul că are ceva din gingășia unui porc...

Uita-te-n oglinda ca sa vezi porcul 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Filip97ro a spus:

Să nu jignim porcii au un caracter mai frumos decât curvele astea două care scriu aici pe forum Alexandra si Kimsloboz

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
1 minute ago, claudiupalan said:

Să nu jignim porcii au un caracter mai frumos decât curvele astea două care scriu aici pe forum Alexandra si Kimsloboz

Mergi la caractere de 100 de lei ! Nu te-a chemat nimeni pe

acest Topic;) 

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
4 minutes ago, claudiupalan said:

In Ianuarie vorbeai de prostul care moare de grija ‘curvelor’ . Ca sa vezi, ai ajuns la fel de prost si Tu.

81712906-146B-4E42-BBF0-A55556EE5487.jpeg

Link spre comentariu
9 minutes ago, Filip97ro said:

La fel de gingaș erai și tu când vidanjai gaura. Mi-a spus Alexandra că ești un sclav obedient și te-a obligat să joci X și 0 cu limba, în fundul ei. Te-ai plâns că soția nu te lasă să faci asta acasă. Pe X l-ai făcut. Urmează pozele cu zero. Și ai plătit pentru asta 🤣

On 7/28/2022 at 4:08 AM, vistantric said:

20220728_035330_908.jpg.90acbffa6a6fdd61d805eff4e36a32dd.jpg

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
2 minutes ago, claudiupalan said:

Deci recunoști că esti ? Bravo te-am convins să fii sinceră 

Recunosti ca bagi limba .

Link spre comentariu
Acum 5 minute, KimInLove a spus:

In Ianuarie vorbeai de prostul care moare de grija ‘curvelor’ . Ca sa vezi, ai ajuns la fel de prost si Tu.

81712906-146B-4E42-BBF0-A55556EE5487.jpeg

Nu mai caută în postările mele vechi că poate descoperi o recenziei din 1993 cand am fost la mă-ta si poate nu-ți place ce citești acolo 😅

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
2 minutes ago, claudiupalan said:

Nu mai caută în postările mele vechi că poate descoperi o recenziei din 1993 cand am fost la mă-ta si poate nu-ți place ce citești acolo 😅

Replica de 1993 toamna .
Din moment ce vorbesti ca sa n-adormi , clar nu prezinti nicio credibilitate in fata oamenilor seriosi;) 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, uritescu a spus:

La fel de gingaș erai și tu când vidanjai gaura. Mi-a spus Alexandra că ești un sclav obedient și te-a obligat să joci X și 0 cu limba, în fundul ei. Te-ai plâns că soția nu te lasă să faci asta acasă. Pe X l-ai făcut. Urmează pozele cu zero. Și ai plătit pentru asta 🤣

Zero a picat în gura lui sub formă de mingiuță frumos mirositoare.

Faptul ca analfabeții funcționali ai forumului trag ca muștele la topicul meu...nu mai e pură întâmplare.

Ăștia sunt aceiași indivizi mereu, cu multiple conturi si care vor să dea o anume impresie.

...Că sunt mulți care nu mă cunosc, mulți și proști.

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator KimInLove
16 minutes ago, vistantric said:

Zero a picat în gura lui sub formă de mingiuță frumos mirositoare.

Faptul ca analfabeții funcționali ai forumului trag ca muștele la topicul meu...nu mai e pură întâmplare.

Ăștia sunt aceiași indivizi mereu, cu multiple conturi si care vor să dea o anume impresie.

...Că sunt mulți care nu mă cunosc, mulți și proști.

8568065F-8A1E-49EE-B478-A0A651FFDD09.jpeg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...