Sari la conținut

Marina 0766727345

immortem

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Multumim , probabil are motivele ei pentru care a ales sa lucreze mai mult inchis . Eu m-as bucura

sa-mi raspunda si mie , am vazut ca are o gramada de recenzii bune si admiratori.

La prima sau a doua vizita pe care i-am facut-o, referitor la subiectul asta cu lucratul mai mult inchis, a zis ca la cati nebuni a cunoscut prefera sa lucreze mai mult cu anumiti clienti. Si probabil cateodata mai accepta si pe cineva nou si daca este un client ok pentru ea ii memoreaza numarul in agenda. 

Eu iti doresc sa ai noroc, e ok tipa!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sunati fratilor cu privat de multe ori... e nesimtita, cica nu  era disponibila dar dedea ocupat la fiecare apel  :laugh2  eu cred ca o fac sa-si schimbe numarul daca continua in felul asta

• Oras:craiova
Postat

sunati fratilor cu privat de multe ori... e nesimtita, cica nu  era disponibila dar dedea ocupat la fiecare apel  :laugh2  eu cred ca o fac sa-si schimbe numarul daca continua in felul asta

De doua trei ori intr-o saptamana este de ajuns E naspa si sa fii pisalog

Postat

Da cu ton de ocupat cand este cu cineva in bucatarie la un pahar de suc, in dormitor in timpul actiunii nu are cum sa dea cu ton de ocupat, nici nu ia telefonul in dormitor. Eu am stat cu ea vreo 15 minute in bucatarie, timp in care i-a sunat telefonul de vreo 7-8 ori si a inchis de fiecare data.

Postat

Am reusit sa dau de ea....toata ziua am sunat,,,,,doar ca mi-a comunicat ca vrea sa plece acasa....si ca ramane pe maine sa ne mai auzim.....mi-a promis ca-mi salveaza numarul de telefon. Maine revin cu o recenzie ;) Sper!

• Minus 2
Postat

Am reusit sa dau de ea....toata ziua am sunat,,,,,doar ca mi-a comunicat ca vrea sa plece acasa....si ca ramane pe maine sa ne mai auzim.....mi-a promis ca-mi salveaza numarul de telefon. Maine revin cu o recenzie ;) Sper!

Bafta!

Tot asa am patit si eu prima data cand am reusit sa o prind la telefon, in ziua respectiva nu a mai avut timp si a ramas pentru alta data.

Postat

Bafta!

Tot asa am patit si eu prima data cand am reusit sa o prind la telefon, in ziua respectiva nu a mai avut timp si a ramas pentru alta data.

Multumesc! Acum sper sa fi salvat numarul de telefon ;)

• Minus 2
Postat

Bababibammmmmm.....am reusit. Astazi la 12 jumate am fost la Marina. M-a indrumat foarte usor catre locuinta ei. M-a poftit inauntru, am fumat o tigare amandoi, mi-a oferit un pahar de cola si am mai stat de vorba. I-am spus.....dau mai repede de Klaus Iohannis decat de tine :))) a inceput sa rada si mi-a spus ca sunt multi nebuni in oras si din cauza asta asa face.....mi-a comunicat preturile( 100 lei un numar, 200 lei ora) oral neprotejat, normal protejat si FK.

Bunnnn. Mergem in camera de scandal. Incepe fata sa se dezbrace si incepe sa-l trezeasca pe junior. Un oral executat bine cu atentie la bijuterii, dupa care o intind pe pat si incep sa-i fac si eu un oral......daca ii faci un oral bun ai parte de surprize.....cu gemete si te rasplateste la normal. Am trecut la un 69 si reusesc sa termin glorios in gurita ei. Luam o pauza....incepem sa discutam......fata e vorbareata. Presat de timp din cauza scarbiciului ca trebuia sa plec in delegatie am inceput si al doilea numar. Pac se apuca fata de oral si pune prezevativul si sa trecem la treaba. Incepem cu gril on top frate fata chiar se misca....se implica....chiar ii place....si termin glorios. M-am imbracat am mers sa mai fumam o tigare dupa care am plecat catre scarbici. Acum notele:

1. Locatia: foarte usor de ajuns, la intersectia cu Billa, un apartament dragut

2 Tarife: 100 un numar, 200 ora 

3. Servicile: oral neprotejat, normal protejat si FK 

4 Aspectul fizic: de statura mica, frumisica fata, sani potriviti, am vazut ca are 3 tatuaje

5. Detalii despre serviciile prestate: oral bunicel nota 8 iar normal nota 8 

6. Program de lucru: 11-21 dar trebuie insistat cu telefoanele

7. Concluzia finala: de revenit daca o sa-mi mai raspunda la telefon :)))) Mult succes!

• Like 9
  • Minus 10
Postat

Multumesc! Acum sper sa fi salvat numarul de telefon ;)

Bababibammmmmm.....am reusit. Astazi la 12 jumate am fost la Marina. M-a indrumat foarte usor catre locuinta ei. M-a poftit inauntru, am fumat o tigare amandoi, mi-a oferit un pahar de cola si am mai stat de vorba. I-am spus.....dau mai repede de Klaus Iohannis decat de tine :))) a inceput sa rada si mi-a spus ca sunt multi nebuni in oras si din cauza asta asa face.....mi-a comunicat preturile( 100 lei un numar, 200 lei ora) oral neprotejat, normal protejat si FK.

Bunnnn. Mergem in camera de scandal. Incepe fata sa se dezbrace si incepe sa-l trezeasca pe junior. Un oral executat bine cu atentie la bijuterii, dupa care o intind pe pat si incep sa-i fac si eu un oral......daca ii faci un oral bun ai parte de surprize.....cu gemete si te rasplateste la normal. Am trecut la un 69 si reusesc sa termin glorios in gurita ei. Luam o pauza....incepem sa discutam......fata e vorbareata. Presat de timp din cauza scarbiciului ca trebuia sa plec in delegatie am inceput si al doilea numar. Pac se apuca fata de oral si pune prezevativul si sa trecem la treaba. Incepem cu gril on top frate fata chiar se misca....se implica....chiar ii place....si termin glorios. M-am imbracat am mers sa mai fumam o tigare dupa care am plecat catre scarbici. Acum notele:

1. Locatia: foarte usor de ajuns, la intersectia cu Billa, un apartament dragut

2 Tarife: 100 un numar, 200 ora 

3. Servicile: oral neprotejat, normal protejat si FK 

4 Aspectul fizic: de statura mica, frumisica fata, sani potriviti, am vazut ca are 3 tatuaje

5. Detalii despre serviciile prestate: oral bunicel nota 8 iar normal nota 8 

6. Program de lucru: 11-21 dar trebuie insistat cu telefoanele

7. Concluzia finala: de revenit daca o sa-mi mai raspunda la telefon :)))) Mult succes!

Pana la urma ai reusit, greu dar ai reusit sa obtii o programare. Eram curios daca iti mai raspunde sau nu la telefon, s-a tinut de cuvant. Probabil ai devenit unul dintre clientii ei. Acum...spor la tavaleala :)

• Like 1
Postat

Pana la urma ai reusit, greu dar ai reusit sa obtii o programare. Eram curios daca iti mai raspunde sau nu la telefon, s-a tinut de cuvant. Probabil ai devenit unul dintre clientii ei. Acum...spor la tavaleala :)

Ms ;)

• Minus 2
Postat

Merci frumos op

Pot da de Marina pe alt nr de tel ? ( mesaj privat daca poate ajuta cineva )

Singurul numar de telefon la care poate fi gasita (greu) este cel din anuntul din GDS. 

0766.727.345

Asta este singurul numar la care poate fi gasita

Postat

stiti daca mai lucreaza? nu raspunde la telefon.

Lucreaza dar decat cu anumiti clienti . Si eu am sunat de cateva ori si  n-am avut noroc

Postat

Trebuie sa fii perseverent, dar nu exagerat. ;) Eu am incercat cateva luni pana sa am noroc.

Si tu ? :))) sincer nu e asa cum ma asteptam.... acm are nr memorat si raspunde imd

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

si pretul este 100 numarul respectiv 200 ora ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...