operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 6, 2016 Multumim , probabil are motivele ei pentru care a ales sa lucreze mai mult inchis . Eu m-as bucurasa-mi raspunda si mie , am vazut ca are o gramada de recenzii bune si admiratori.La prima sau a doua vizita pe care i-am facut-o, referitor la subiectul asta cu lucratul mai mult inchis, a zis ca la cati nebuni a cunoscut prefera sa lucreze mai mult cu anumiti clienti. Si probabil cateodata mai accepta si pe cineva nou si daca este un client ok pentru ea ii memoreaza numarul in agenda. Eu iti doresc sa ai noroc, e ok tipa! 1
between2014 Reputație: 115 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Dolj Oras:Dolj Postat Decembrie 8, 2016 Si eu incerc de mai bine de 1 an sa dau de ea si degeaba...o sa mai incerc poate poate...
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 8, 2016 La fel si eu.....nu raspunde..... 2
neymar44 Reputație: 265 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 sunati fratilor cu privat de multe ori... e nesimtita, cica nu era disponibila dar dedea ocupat la fiecare apel eu cred ca o fac sa-si schimbe numarul daca continua in felul asta
jaycee Reputație: 1757 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 8, 2016 sunati fratilor cu privat de multe ori... e nesimtita, cica nu era disponibila dar dedea ocupat la fiecare apel eu cred ca o fac sa-si schimbe numarul daca continua in felul astaDe doua trei ori intr-o saptamana este de ajuns E naspa si sa fii pisalog
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 8, 2016 sunati fratilor cu privat de multe ori... e nesimtita, cica nu era disponibila dar dedea ocupat la fiecare apel eu cred ca o fac sa-si schimbe numarul daca continua in felul astaDa cu ton de ocupat cand este cu cineva in bucatarie la un pahar de suc, in dormitor in timpul actiunii nu are cum sa dea cu ton de ocupat, nici nu ia telefonul in dormitor. Eu am stat cu ea vreo 15 minute in bucatarie, timp in care i-a sunat telefonul de vreo 7-8 ori si a inchis de fiecare data.
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 8, 2016 Am reusit sa dau de ea....toata ziua am sunat,,,,,doar ca mi-a comunicat ca vrea sa plece acasa....si ca ramane pe maine sa ne mai auzim.....mi-a promis ca-mi salveaza numarul de telefon. Maine revin cu o recenzie Sper! 2
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 8, 2016 Am reusit sa dau de ea....toata ziua am sunat,,,,,doar ca mi-a comunicat ca vrea sa plece acasa....si ca ramane pe maine sa ne mai auzim.....mi-a promis ca-mi salveaza numarul de telefon. Maine revin cu o recenzie Sper!Bafta!Tot asa am patit si eu prima data cand am reusit sa o prind la telefon, in ziua respectiva nu a mai avut timp si a ramas pentru alta data.
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 8, 2016 Bafta!Tot asa am patit si eu prima data cand am reusit sa o prind la telefon, in ziua respectiva nu a mai avut timp si a ramas pentru alta data.Multumesc! Acum sper sa fi salvat numarul de telefon 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 9, 2016 Bababibammmmmm.....am reusit. Astazi la 12 jumate am fost la Marina. M-a indrumat foarte usor catre locuinta ei. M-a poftit inauntru, am fumat o tigare amandoi, mi-a oferit un pahar de cola si am mai stat de vorba. I-am spus.....dau mai repede de Klaus Iohannis decat de tine )) a inceput sa rada si mi-a spus ca sunt multi nebuni in oras si din cauza asta asa face.....mi-a comunicat preturile( 100 lei un numar, 200 lei ora) oral neprotejat, normal protejat si FK.Bunnnn. Mergem in camera de scandal. Incepe fata sa se dezbrace si incepe sa-l trezeasca pe junior. Un oral executat bine cu atentie la bijuterii, dupa care o intind pe pat si incep sa-i fac si eu un oral......daca ii faci un oral bun ai parte de surprize.....cu gemete si te rasplateste la normal. Am trecut la un 69 si reusesc sa termin glorios in gurita ei. Luam o pauza....incepem sa discutam......fata e vorbareata. Presat de timp din cauza scarbiciului ca trebuia sa plec in delegatie am inceput si al doilea numar. Pac se apuca fata de oral si pune prezevativul si sa trecem la treaba. Incepem cu gril on top frate fata chiar se misca....se implica....chiar ii place....si termin glorios. M-am imbracat am mers sa mai fumam o tigare dupa care am plecat catre scarbici. Acum notele:1. Locatia: foarte usor de ajuns, la intersectia cu Billa, un apartament dragut2 Tarife: 100 un numar, 200 ora 3. Servicile: oral neprotejat, normal protejat si FK 4 Aspectul fizic: de statura mica, frumisica fata, sani potriviti, am vazut ca are 3 tatuaje5. Detalii despre serviciile prestate: oral bunicel nota 8 iar normal nota 8 6. Program de lucru: 11-21 dar trebuie insistat cu telefoanele7. Concluzia finala: de revenit daca o sa-mi mai raspunda la telefon ))) Mult succes! 9 10
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 9, 2016 Multumesc! Acum sper sa fi salvat numarul de telefon Bababibammmmmm.....am reusit. Astazi la 12 jumate am fost la Marina. M-a indrumat foarte usor catre locuinta ei. M-a poftit inauntru, am fumat o tigare amandoi, mi-a oferit un pahar de cola si am mai stat de vorba. I-am spus.....dau mai repede de Klaus Iohannis decat de tine )) a inceput sa rada si mi-a spus ca sunt multi nebuni in oras si din cauza asta asa face.....mi-a comunicat preturile( 100 lei un numar, 200 lei ora) oral neprotejat, normal protejat si FK.Bunnnn. Mergem in camera de scandal. Incepe fata sa se dezbrace si incepe sa-l trezeasca pe junior. Un oral executat bine cu atentie la bijuterii, dupa care o intind pe pat si incep sa-i fac si eu un oral......daca ii faci un oral bun ai parte de surprize.....cu gemete si te rasplateste la normal. Am trecut la un 69 si reusesc sa termin glorios in gurita ei. Luam o pauza....incepem sa discutam......fata e vorbareata. Presat de timp din cauza scarbiciului ca trebuia sa plec in delegatie am inceput si al doilea numar. Pac se apuca fata de oral si pune prezevativul si sa trecem la treaba. Incepem cu gril on top frate fata chiar se misca....se implica....chiar ii place....si termin glorios. M-am imbracat am mers sa mai fumam o tigare dupa care am plecat catre scarbici. Acum notele:1. Locatia: foarte usor de ajuns, la intersectia cu Billa, un apartament dragut2 Tarife: 100 un numar, 200 ora 3. Servicile: oral neprotejat, normal protejat si FK 4 Aspectul fizic: de statura mica, frumisica fata, sani potriviti, am vazut ca are 3 tatuaje5. Detalii despre serviciile prestate: oral bunicel nota 8 iar normal nota 8 6. Program de lucru: 11-21 dar trebuie insistat cu telefoanele7. Concluzia finala: de revenit daca o sa-mi mai raspunda la telefon ))) Mult succes!Pana la urma ai reusit, greu dar ai reusit sa obtii o programare. Eram curios daca iti mai raspunde sau nu la telefon, s-a tinut de cuvant. Probabil ai devenit unul dintre clientii ei. Acum...spor la tavaleala 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 9, 2016 Pana la urma ai reusit, greu dar ai reusit sa obtii o programare. Eram curios daca iti mai raspunde sau nu la telefon, s-a tinut de cuvant. Probabil ai devenit unul dintre clientii ei. Acum...spor la tavaleala Ms 2
calin888 Reputație: 7 Postat Ianuarie 5, 2017 Postat Ianuarie 5, 2017 Pot da de Marina pe alt nr de tel ? ( mesaj privat daca poate ajuta cineva )
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 6, 2017 Pot da de Marina pe alt nr de tel ? ( mesaj privat daca poate ajuta cineva )Singurul numar de telefon la care poate fi gasita (greu) este cel din anuntul din GDS.
tzipiripi Reputație: 3048 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 6, 2017 Merci frumos op Pot da de Marina pe alt nr de tel ? ( mesaj privat daca poate ajuta cineva ) Singurul numar de telefon la care poate fi gasita (greu) este cel din anuntul din GDS. 0766.727.345 Asta este singurul numar la care poate fi gasita
cosmin1989 Reputație: 56 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Postat Februarie 14, 2017 stiti daca mai lucreaza? nu raspunde la telefon.
jaycee Reputație: 1757 Postat Februarie 14, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 14, 2017 stiti daca mai lucreaza? nu raspunde la telefon.Lucreaza dar decat cu anumiti clienti . Si eu am sunat de cateva ori si n-am avut noroc
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 15, 2017 Lucreaza dar decat cu anumiti clienti . Si eu am sunat de cateva ori si n-am avut norocTrebuie sa fii perseverent, dar nu exagerat. Eu am incercat cateva luni pana sa am noroc.
jaycee Reputație: 1757 Postat Februarie 15, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 15, 2017 eu asa am auzit
91hhh91 Reputație: 54 Postat Martie 27, 2017 Postat Martie 27, 2017 Trebuie sa fii perseverent, dar nu exagerat. Eu am incercat cateva luni pana sa am noroc. Si tu ? )) sincer nu e asa cum ma asteptam.... acm are nr memorat si raspunde imd
ion66 Reputație: 0 Postat Mai 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 12, 2017 si pretul este 100 numarul respectiv 200 ora ?
jaycee Reputație: 1757 Postat Mai 12, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 12, 2017 da , atat este nu s-a schimbat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum