Sari la conținut

ANGI

Vizitator milagros

Postări Recomandate

Vizitator milagros
Reputație: 0
Postat

:onloo

CE a fost asta?
Vizitator
Postat

CE a fost asta?

E stricat la burta

• Like 2
Vizitator milagros
Postat

Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, pasiune, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba.50 fin/100 h.0762823671

Vizitator milagros
Postat

]Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, pasiune, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba.50 fin/100 h.0762823671

Vizitator milagros
Postat

Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, pasiune, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba.50 fin/100 h.0762823671

Vizitator milagros
Postat

"]Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, pasiune, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba.50 fin/100 h.0762823671

post-138372-0-69535700-1420898829_thumb.jpg

Vizitator milagros
Postat

]Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba.50 fin/100 h(2fin).0762823671

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Angi, sincer, cand te-ai cantarit ultima data? :)

Aveam o colega fix cu inaltimea si greutatea ta dar era slabuta rau :D

• Like 1
Vizitator milagros
Postat

Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba.50 fin/100 h(2fin).0762823671

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

sal prieteni,am fost si eu domnisoara,am luat nr din a.t,am sunat-o am stabilit intalnirea in 20 de min,eram prin zona,am ajuns la adresa,peste drum de galeriile orizont,am intrat,ma intrebat daca vreau un suc,cafea,etc,am refuzat-o politicos,am fost la baie pt igienizare scurta(venisem de acasa),dupa care am trecut la treaba,a inceput cu un oral bunicel,se straduieste sa faca deep(cel putin la mine asa a fost),dupa care am trecut la normal,pus balonsaul si incepem actiunea,ea deasupra,se misca bine,se implica,eu fiind din fire mai pervers o intreb daca face anal,zice ca nu(desi aici vad ca a zis da),am trecut la misionar,dupa caprita si terminat in prez,dus la baie sa ma spal,am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc),per total este ok,recomand,note,locatie 8(2 puncte minus ca era foarte frig,a zis ca nu ii merge caldura),aspect 8.cateva kg in plus,oral 8 pt efortul de a face deep,normal 9,se implica si mi-a placut asta,gfe 9.5,vrea sa plece clientul multumit,pret 50 de lei o finalizare,per total cred ca este ok

Vizitator milagros
Postat
:) 0762823671
Vizitator milagros
Postat

Disponibila

Vizitator milagros
Postat

Mai pune poze

toate la timpul lor. :pepsi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...