Sari la conținut

irina 0734972750

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

disponbila dar mai greu cu raspunsul la tel. azi mai incercam pe la ora 13 sper sa ne vedem(sa raspunzi)

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Irina, tu erai in Gașca cu Rândunică si cu veverița aialaltă, când ne-am văzut in locația de vis-a-vis de Phoenix sau la un ieșire in Bucuresti la karaoke!

Sper sa nu te confund!

Postat

Irina, tu erai in Gașca cu Rândunică si cu veverița aialaltă, când ne-am văzut in locația de vis-a-vis de Phoenix sau la un ieșire in Bucuresti la karaoke!

Sper sa nu te confund!

Cred ca e vorba de cealalta irina,pitika! Celalalt topic!

• Like 1
Postat

e bine ca ai facut poze din noua ta loccatie (te-am vizitat de curind) dar mai lucreazale sunt prea antunecate nu te avantajeaza , am sa revin

:atm 

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Irina a avut locatie si pe la spitalul mare?Sau o incurc?

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

0734972750

post-172588-0-04227100-1463739749_thumb.jpg

post-172588-0-39487400-1463739749_thumb.jpg

post-172588-0-90949100-1463739749_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 3
Reputație: 6826
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

cred c-o incurci

si totusi e posibil ca ea sa fi avut locatia aproape de capitol acum un an si ceva parca

si eu imi amintesc ceva de o tipa 'laudata' care a avut locatia in zona aia

Vizitator cenzurat
Postat

si totusi e posibil ca ea sa fi avut locatia aproape de capitol acum un an si ceva parca

si eu imi amintesc ceva de o tipa 'laudata' care a avut locatia in zona aia

prima recenzie a fost pe vremea cand locuia la capitol.

langa spital a fost vara trecuta o alta irina (o frumusete de fata) :)

asta era topicul ei http://nimfomane.com/forum/topic/51703-irina-21-de-ani-0725527475/?hl=irina

pacat ca a disparut :( a doua irina

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

Irina cealalta , care avea locatia in tomis 2 era cu vreo 10 ani mai tinerica , fara nici o ofensa adusa irinei  titulara topicului care arata totusi bine pentru anii pe care ii poarta . 

Vizitator cenzurat
Postat

De irina aia spuneam si eu,seamana la corp.

seamana si la nume :)

• Like 1
  • Minus 3
Reputație: -455
Postat

a avut locatie la blocurile din mamaia ..zona cluburilor..pe mine nu m a dat pe spate ca si prestatie..

Postat

hello. astazi avand chef de nebunii am zis sa incep cu ' inceputul ' am sunat la Ella , normal era bussy, apoi Larissa , normal bussy, zis sa incerc ceva nou si rasfoind agenda imi aduc aminte de aceasta fata , am mai scris referitor la ea in trecut , nu reuseam sa dau de ea parca...zis ok , sa mai incerc o data si daca nici acu o stergeam din agenda,siii ce sa vezi, surpriza, mi a raspuns cu o voce placuta mi a explicat ce si cum si zic ok, hai sa o facem, imi explica cum ajung la ea, super usor, locuri de parcare cate vrei. ( la blocurile lui Mazarica, pe acolo..) ma roaga sa o astept 5 min sa se imbrace si sa revin cu un telefon. am urcat la apartamen, foarte curat si destul de modern si aerisit. am fost pana la baie pt o improspatere rapida si direct la actiune, am vrut fara prezervativ oral, super misto realizat, atentie la zone. mi a placut. cerut 69, pasarica rasa nu epilata, aici un minus, nu inteleg fetele care fac asta , mai ales in domeniu asta...pus caciulita si dat 2 'secunde' terminat in caciula.

Fata arata bine la corp, inalta, aranjata. per total ok.

acu ceva note:

apartamen:9, usor de ajuns

fata : 7(din cauza epilatului, era nota 8 )

gf : hmm ce sa zic se putea mai bine

halat : 100 ronisori

baie: decenta, prosop, geluri

de revenit : poate, de ce nu . 

m am simtit bine per total. 

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...