Sari la conținut

Andra 0733851009 (show lesby)

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Salutare futaciosilor ,

O experiența foarte buna am avut cu cele doua superbe domnișoare Silvia și Andra , ambele cu un trup de zeițe .

Te întâmpina foarte călduros amândouă cu o atitudine pro client , te simțit exact ca și cum ai fi cu doua amante.

Foarte curate amândouă , dusate , miroseau bine a parfum , sunt comunicative am putut rade și vorbi puțin cu ele înainte de acțiune. Foarte haios cățelul lor cu care m-am jucat un pic .

Zis și făcut a început acțiunea amândouă pe mine m-au sărutat pe tot corpul , o imagine foarte excitanta, menționeaz ambele epilate ceea ce mi-a plăcut mult și nici nu mirosea a țigări in camera.

După aceste săruturi au trecut la soldat , au pus prezervativul și s-au jucat amândouă cu el , a fost de vis ma excit și acum când ma gândesc , atenție la oua tot , oral adânc bine executat de ambele părți.

După am trecut cu normal Andra care se mișcă foarte bine da contre , Silvia ma mângâia pe oua și ma lingea sa nu stea degeaba ineteractiona și ea.

Nu am mai stat cu Andra mult la normal ca am vrut sa trec la normal și cu Silvia care se mișcă demențial.Am rugat-o sa o facem și pe la spate doggy sa ii admir superbul fund .

M-am întors la normal unde am finalizat cu Silvia fiind foarte atent la chipul ei de liceană și cum gemea.

Am mai stat puțin de vorba cu ele și lasăt bănuții la final , nu mi-au cerut de la început de apreciat.

Locație curat , fără mirosuri ciudate 9

Andra 8.8

Oral Andra 8.5

Normal Andra 9

Silvia aspect 9.5

Oral 9

Normal 9.5 cu contre și gemete doggy style e de senzație cu ea

Halat 200 finalizarea 38 de minute fără graba

Eu m-am simțit bine la ambele doua prezente foarte palcute , Silvia merita și ea loc la top alături de Andra . Le recomand eu prin prisma interacțiunii mele cu ele.

Va pup fetelor 😘și băieți bafta la futut și la cat mai multe fete ca eleðŸ˜

Seara buna ðŸ˜

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...