Sari la conținut

cadouri de sarbatori

Postări Recomandate

• Oras:Africa
Postat

Esti prea proFUND :)

Incercam sa ANALizez situatia doar, din pacate am fost MANIPULAT de catre domnisoara in cauza ;am ramas putin dezamagit dupa aceasta experienta!

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Am impresia ca a avut o tentativa sa fie el popa! Poate ma înșel. Daca da, îmi fac mea culpa! Oricum, nu m-ar mira sa dea cu loc plin de verdeata, etc., etc.

oare sa fie nelu???

• Oras:B
Postat

Incercam sa ANALizez situatia doar, din pacate am fost MANIPULAT de catre domnisoara in cauza ;am ramas putin dezamagit dupa aceasta experienta!

Naspa mani -pu- latu-le!

Postat

Mai bine decat nimic :)

Adică nei-u, dominoplayer? Mai vrei sa îți spun ceva? Nenica, mai crești, mai da in balbaiala, te pricepi la asta, așa ca ....

Postat

Adică nei-u, dominoplayer? Mai vrei sa îți spun ceva? Nenica, mai crești, mai da in balbaiala, te pricepi la asta, așa ca ....

"Nenica",habar nu am despre ce vorbesti!Poate daca ai fi mai clar?

• Like 1
Postat

"Nenica",habar nu am despre ce vorbesti!Poate daca ai fi mai clar?

Sunt clar ca roua de dimineața! Tu o dai in bărci aiurea!

Postat

Spre deosebire de toata lumea..

NUP, spre deosebire de tine! Hai ca incet, incet, iese adevarul la suprafata!

• Oras:Palat
Postat

Ceva cadou primesc si eu Pisicuts?  :bow  :pope  verifica I.P-ul si vezi cine sunt :rax2  merit un cadou..am fost tare cuminte :innocent

Postat

Pisicuts, am si eu o mare rugaminte la tine. Mai lasa-i doua zile si ia-le culoarea inapoi. :D

:rax2  :rax2  :rax2  :rax2 Gabriele  :pope

Postat

Pisicuts, am si eu o mare rugaminte la tine. Mai lasa-i doua zile si ia-le culoarea inapoi. :D 

De acord! Boss, mare, mic, cum o fi el, numai el știe. Este un milog... pardon, început bun

Postat

Ceva cadou primesc si eu Pisicuts?  :bow  :pope  verifica I.P-ul si vezi cine sunt :rax2  merit un cadou..am fost tare cuminte :innocent

MILOG!

Postat

MILOG!

Alexandre nu sunt milog :no2  ,merit sa fiu mov la cata contributie am adus eu pe acest forum :laugh2 Am fost in prima linie cand sa infiintat acest forum :pope

• Like 1
Postat

Alexandre nu sunt milog :no2  ,merit sa fiu mov la cata contributie am adus eu pe acest forum :laugh2 Am fost in prima linie cand sa infiintat acest forum :pope

Incep sa inteleg paranoia unora de aici!Presupun ca ai fost banat si ti-ai facut un user nou!Si nu esti singurul?

Postat

Incep sa inteleg paranoia unora de aici!Presupun ca ai fost banat pe user si ti-ai facut altul nou!Si nu esti singurul?

nu am fost banat :no2  am uitat parola ,nu am intrat de foarte mult timp :laugh2  au trecut cam 8 luni :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Scuze Boss!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...