play_with_me Reputație: -521 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Decembrie 5, 2014 Aveam pretentii la tine dar se pare ca tot gutuie ai ramas. Succesuri dragalasule.si la 4 minute a aparut tatiana care a cerut si ea?si daca era propunere de ce ai editat la cateva secunde ai ai intrebat daca mai sunt cadouri? dar stai linistit, nu-l deranjeaza pe pisic faze din astea.s-au dus vremurile alea cand erai banat ca esti prost.acum, esti incurajat.asa ca, tine-o tot asa
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 5, 2014 oamenii nu se schimba 5
play_with_me Reputație: -521 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Decembrie 5, 2014 Sa gresesc ce? Aratandu-i unde sa posteze? Esti indoielnic de comic.esti funny macar ai demnitatea sa recunosti ca ai gresit
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 Hai cu putin off topic....Dupa parerea mea, pisic iar a dat-o in gard cu promotia asta. Gestul sau s-a vrut unul de mare milostivire in preajma sarbatorilor, nimic rau in asta, dar cu acest upp pentru membrii forumului,cred ca i-a deranjat putin pe cei care deja erau premium .... care au platit ceva sa se diferentieze de restul userilor . Deci tipic pentru pisic, cu o mana da si cu cealalta ia... cred ca putea sa mai creeze o culoare pentru cei doritori, cu aceleasi functii ca cei premium, asa era mai corect fata de toata lumea... Tare asta.Stai linistit ca pe pisoi nu l-a costat nimic ca i-a facut verzi. Din cei care au cerut sa fie verzi, niciunul nu dadea 8 euro sa fie verde si nu pentru nu aveau ci pentru ca nu voiau sa-i dea.Asa, poate din cei 100 facuti verzi gratis, poate 20 isi vor prelungi abonamentul macar pentru faptul ca pot sa-i dea punct minus lui x sau lui y.Nu este prost motanul ))))
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 5, 2014 Sa gresesc ce? Aratandu-i unde sa posteze? Esti indoielnic de comic. :laugh2 esti slab 5
play_with_me Reputație: -521 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Decembrie 5, 2014 man, vezi ca si Tatiana este on, e marfa, nu?
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 Acum va fi concurenta la " cine da mai multe minusuri" .)) Chiar motane, dacase plateste dublu, dai puncte minus duble?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 5, 2014 man, vezi ca si Tatiana este on, e marfa, nu? si ce?ai auzit de tor network?poti sa te loghezi cu X conturi in acelasi timp, de pe ip-uri diferite.dar trebuie sa te duca 5
play_with_me Reputație: -521 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Decembrie 5, 2014 Ti pop pi dinti, asa slab cum is :laugh2 esti slab
play_with_me Reputație: -521 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Decembrie 5, 2014 O sa ma documentez, multumesc.si ce?ai auzit de tor network?poti sa te loghezi cu X conturi in acelasi timp, de pe ip-uri diferite.dar trebuie sa te duca
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 futacios, este cam greu ca gmic sa fie tatiana.urmareste postariletatianei si ai sa vezi ca nu prea le are cu scrisul,nu stiu cu suptul:)))
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 5, 2014 Nu va mai certați bre, sunteți doi băieți deștepți! Ce pana mea, hai sa fim constructivi! 2 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 5, 2014 O sa ma documentez, multumesc. merita, si e si gratis futacios, este cam greu ca gmic sa fie tatiana.urmareste postariletatianei si ai sa vezi ca nu prea le are cu scrisul,nu stiu cu suptul:))) poate face dumb-down cand scrie dp contul ei. 4
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 Nu va mai certați bre, sunteți doi băieți deștepți! Ce pana mea, hai sa fim constructivi! Pai deaia e cearta ma, ca sunt destepti ))Daca erau prosti, laora asta erau la munca )))
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 5, 2014 :no2 Pai deaia e cearta ma, ca sunt destepti ))Daca erau prosti, laora asta erau la munca ))) :slap2 eu sunt la munca.ca de acasa nu am timp de cearta L.E.oly, m-ai facut prost?tu, sau natura? 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 A-ha-haaaa, sunt verdeee Multumesc Pisicuts, acum pot ignora topicele euglenice 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 si, tu, Sorinette? ))) Rosu mi se pare asa de misto, si voi va dati culoarea pe un praz?
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 Si eu...eu de ce nu?!?! Vreau si eu Mos Nicolae de la Pisicuts 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Decembrie 5, 2014 SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE! doar ca deja am terminat punctele negative pe ziua de AZI ms PISICUTS Mie-mi zici de asta. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 5, 2014 IzabellaSex&Bdsm Izabella nu e user serios? 2
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Postat Decembrie 5, 2014 Bueyyy da ce mama naibii, pe unde trec fac furori? P braila unu a fost acuzat ca e clona mea , aici iar discutii din cauza mea cu alta persoana alta clona. Bagati-va mintile in cap xa am doar un cont si bun. Ce mama dracu sa fac cu "n" conturi? Play mia dat pm sa ma inscriu si eu aici, la inceput am refuzat, apoi la insistentele lui am optat si eu aici. Nu mai acuzati pe nimeni ca sunt clonele mele ca va inselati rau.
shht Reputație: 17 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 Shht sper sa ma incadrez
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 Bueyyy da ce mama naibii, pe unde trec fac furori? P braila unu a fost acuzat ca e clona mea , aici iar discutii din cauza mea cu alta persoana alta clona. Bagati-va mintile in cap xa am doar un cont si bun. Ce mama dracu sa fac cu "n" conturi? Play mia dat pm sa ma inscriu si eu aici, la inceput am refuzat, apoi la insistentele lui am optat si eu aici. Nu mai acuzati pe nimeni ca sunt clonele mele ca va inselati rau. Studiaza putin postarea futacios si ai sa vezi ca tatiana a locuit cam departe e scoala si cu microbuzul era greu sa mearga,se trezea prea de dimineata !!!Sper sanu fie varianta ta, cea cu schimbul ) 1 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Decembrie 5, 2014 Green is the new black... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 Eu credeam ca, daca am functia Ignora topic, nu o sa le mai vad DELOC...cand colo mie imi apare doar scris in dreptul topicului ca este ignorat. Wtf?!?! Nu inteleg aceasta functie, pai ori e ignore ori nu e?!?!? Pfffff...ce dezamagire
Postări Recomandate