xxx.xxx Reputație: 816 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Decembrie 6, 2014 BLONDA AM TATUAJUL ne adresam pretentiosilor pentru a avea parte de doua pustoaice sexi si reale, pozele ne apartin facute cu fata, oferim show lesby real, cunni., anni. pana la orgasm, Piata Muncii, Calea Călărasilor 60 l0729454372 Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 The blonde girl is very sexy , does somebody knows her ? Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 8, 2014 anunț cu ”poze cu fața” dar cu poze fără față... ori le-a încurcat departamentul de marketing ceva, ori e la oha Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Mai umbla si cu fofarlica: doar o poza am descoperit ca fiind sustrasa din alte surse: http://vk.com/photo171853963_317937432?all=1 Edit: Era gata sa o cred pe cuvand, dar uite domne ce cunoscuta e fata, google are jdemii de poze indedate cu ea ) :link pozelink 2 La o analiza mai amanuntita, tatuajul din poza 4 e o imitatie a celui din prima poza. Seamana, dar e diferit. Link spre comentariu
cristian_g Reputație: 86 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2014 clar, nu e tatuaj permanent Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Ma citez ca sa rectific niste greseli de tastatura Am corectat greselile Mai umbla si cu fofarlica: doar o poza am descoperit ca fiind sustrasa din alte surse: http://vk.com/photo171853963_317937432?all=1 Edit: Era gata sa o cred pe cuvant, dar uite domne ce cunoscuta e fata, google are jdemii de poze indexate cu ea ) :link pozelink 2 La o analiza mai amanuntita, tatuajul din poza 4 e o imitatie a celui din prima poza. Seamana, dar e diferit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum