Sari la conținut

andreea 19ani poze reale 120 lei 0747360887 / 0747401108

azi nu

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

E primul VIP MEMBER CU - 17 PUNCTE 

Asta spune ceva despre forum... Cine a fost si cine a ajuns!!! <<FORUMUL>>

• Like 1
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

"ce" a fost si "ce" a ajuns... ca nu e o persoana.  :P

• Minus 3
  • Oras:Unde-i bine!
Postat

Cu riscul de a-mi lua niste minusuri la reputatie (vad ca toti care scriu ceva aici o fura ;)), nu inteleg ce a comis recent de a deranjat atatia membri respectabili? Nu e anunt fals, fata nu e top-model (bine exprimat in tarife), dar nici o uratzenie, are o atitudine OK, chiar se preocupa sa te multumeasca...Ce i se poate reprosa e inundatia de anunturi, topicuri si incercari de rebranduire, dar pe segmentul "mediu" eu zic ca e competitiva ;). Si nu, nu sunt peshte, ca la cat de obsedat sunt, nu faceam nici un ban, le f... doar eu. Stima la "coloratzi"! :bow

Vizitator gingo
Postat

Servicii deplorabile, locatie in la fel... plus mult spamming... 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cu riscul de a-mi lua niste minusuri la reputatie (vad ca toti care scriu ceva aici o fura ;)), nu inteleg ce a comis recent de a deranjat atatia membri respectabili? Nu e anunt fals, fata nu e top-model (bine exprimat in tarife), dar nici o uratzenie, are o atitudine OK, chiar se preocupa sa te multumeasca...Ce i se poate reprosa e inundatia de anunturi, topicuri si incercari de rebranduire, dar pe segmentul "mediu" eu zic ca e competitiva ;). Si nu, nu sunt peshte, ca la cat de obsedat sunt, nu faceam nici un ban, le f... doar eu. Stima la "coloratzi"! :bow

Studiaza  topicul si numara cate pagini sunt pe care doar postarile ei repetitive sunt :)

Si cate postari a facut sa ascunda recenziile negative :) avalansa de poze si preturi pe cateva pagini

• Like 1
Postat

Scuze! Datorita numelui si pozelor am confundat-o cu alta turturica slaba si siliconata pe care am vizitat-o. Intre timp am studiat topicul mai din urma si m-am dumirit, chiar nu intelegeam ce are lumea cu ea. Asa e daca te bagi, dar nu esti mecanic! Imi pun cenusha in cap... :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator gingo
Postat

Cam rar... moare pestele ? 

• Minus 3
Postat

preturi noi

50 nr 100 ora oral si normal

70 nr 140 ora total

O noapte 400 oral normal

500 total 0747401108 azi va astept de la ora 13. De maine program 9-22 sau 22-7 ptr o noapte. Ms

• Minus 2
Postat

Nu, nu esti disponibila. Sunat intr-o duminica, stabilit tarifele telefonic si indrumat catre locatie undeva in zona market-ului Penny. Ajuns acolo si duduia nu mai raspunde la telefon, Am mai asteptat in masina circa 20 minute, revenit cu telefon si iarasi nu raspunde. Deci.....nu, nu esti disponibila !

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A fututo cineva pe asta?numai spamm-uri vad pe pagina ei...face ceva treaba sau e varza?am vazut ca zicea unu ca cica nu a vrut sa stea capra:)) te duci,o platesti pe una care nici macar cine stie ce bomba nu e si ea nici macar capra nu sta:))asta e ca in filmele cu prosti...apropo adminii ce fac..e ok sa faci spamm-uri asa engros?

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...