f.u.c.k Reputație: 137 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:severin Oras:severin Postat Decembrie 9, 2014 Ti-am gasit ceva!pizda_umflata.gif Bai tati,cred ca vrea sa o futa nu sa faca piftii din ea
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 9, 2014 Na, va minunati de poza aceea de parca nu ati fi auzit de pompe cu vid pt pasarici.. e si asta un joc de jucat in pat 2
azazel 13 Reputație: 765 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2014 Na, va minunati de poza aceea de parca nu ati fi auzit de pompe cu vid pt pasarici.. e si asta un joc de jucat in pat Am auzit,am si vazut dar prefer sa las compresorul deoparte cand e Vb de păsărică.
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 10, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 10, 2014 ia de aici..... )
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 10, 2014 Nu se compara cu pasarica anterioara...aia e "piesa" f rara, trebuie sa avem mare grija de ea...e din import sau e cultivata la noi, productie proprie...stie cineva?E de manual...altele mai gasesti, dar asa ceva, nu cred.
daniel best Reputație: 378 Postat Decembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2014 Nu se compara cu pasarica anterioara...aia e "piesa" f rara, trebuie sa avem mare grija de ea...e din import sau e cultivata la noi, productie proprie...stie cineva?E de manual...altele mai gasesti, dar asa ceva, nu cred. Inseamna ca ai vazut prea putine pasarici
daniel best Reputație: 378 Postat Decembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2014 Sau pasaroaie
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 10, 2014 Hmmmm, sa stii ca vad cam o data la 5, 6 zile, sa zic asa, orientativ, cate o pasarica, dar de cele mai multe ori, diferita una de alta...ca asa e frumos.Dar pasaroaie ca aia, nu am gasit!!!...O sa mai incerc sa gasesc si d-aia, oricum, incep cautatul inca de pe akum.Daca gasesc, fiti siguri ca sunteti primii care o sa aflati.
daniel best Reputație: 378 Postat Decembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2014 Nu trebuie sa cauti prea departe ca "e chiar si pe forumul asta cateva" Nu zic care ca e mai frumos sa descoperi singur.Rabdare si tutun!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum