Sari la conținut

Aida 0767977677 / 0766917383

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

E aida fost kogalniceanu. Bruneta titan. Degeaba sunteti pe forumul asta. Aia cu nelson bts. Nu pot pune link.

Ce-i ala "bts"?

Vizitator
Postat

Boli d-alea cu s. Vezi ce inseamna sa fii troll? Nu cunosti cel mai hot topic de pe testate din ultimile zile. Pacat, DG-ul e subcategorie care n-ar trebui inclusa pe forum.

Sa fie mutat DG-ul pe facebook  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am zis!

Vizitator FLQ
Postat

Boli d-alea cu s. Vezi ce inseamna sa fii troll? Nu cunosti cel mai hot topic de pe testate din ultimile zile. Pacat, DG-ul e subcategorie care n-ar trebui inclusa pe forum.

Te contrazici singur! :)) Testatele si Topul sa nu existe!! Daca pizde nu e, nici boli din alea cu "s" nu e.

Ps: am urmarit ceva ceva, chiar tu ai pus 2 linkuri:)

• Telefon: miu_george88
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: miu_george88
  • Oras:bucuresti
Postat

100 L
BRUNETA, Aida, non stop, bruneta sexy, 21 de ani, cu bun simt, fara inhibitii in arta sexului, dornica sa-ti ofere clipe de neuitat, vino sa ma cunosti si nu vei regreta, poze reale, 08 Dec 11:00

chiar meriti bani !!

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

E aida fost kogalniceanu. Bruneta titan. Degeaba sunteti pe forumul asta. Aia cu nelson bts. Nu pot pune link.

Ai dreptate vecinu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.