liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 18, 2016 Paulica unde esti fratele nostru da,-ne vestea a.ia buna ca te duci,citeste recenziile si ia o hotarare Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat August 18, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat August 18, 2016 imi cam da cu virgula Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 18, 2016 imi cam da cu virgulaAi citit? Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat August 18, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat August 18, 2016 asa in mare parte cam certareata Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 18, 2016 Cu siguranta isi aduce aminte.Pe tine nu te uita nici una!Nici lui moni nu i-am zis de inna blona este pengru prima data cand povestesc. Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 18, 2016 asa in mare parte cam certareataPaulica tu te duci sa o futi nu sa te lasi certat Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 18, 2016 Sa mor in balamuc,ai futut sute..daca nu vad ca-i faci o recenzie Sianei..degeaba!Nu am facut recenzie nici la 60%, din fetele la care am fost 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 18, 2016 Fosta ei colega Corina din locatia de pe Mosilor a activat langa mega image Obor si a avut acolo o colega care se numea Inna , care dupa ce am fost de cateva ori la ea mi-a devenit foarte apropiata.Dupa cateva luni s-a lasat de meserie dar ca si celelalte fete cu care sunt prieten am pastrat legatura.Dupa un an m-a sunat Corina la hotel si mi-a zis ca inna este la ea.Cum sa fie la tine i-am zis,nu inna ta este la mine ci o fata care seamana perfect cu inna ta micuta de statura frumusica dar este bruneta nu blonda ca a ta, sa vi sa o cunosti sigur iti va placea.Cam asta este povestea de care iti ziceam ca nu am spus,-o aici prin nici o recenzie. Inna pe al carui topic ne aflam poate citeste ce ti-am spus si confirma daca isi mai aduce amintecorina la fel poate confirma Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 da :rax2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Zice că s-a retras. Îmi pare bine pentru ea, mai puţin pentru mine. Găsisem la ea ceva special. Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 Asa este s-a retras , desi au fost si oameni care au avut parte de tepe sau intalniri nereusite ,eu unul de cate ori am fost m-am simtit bine! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 22, 2016 Nu s-a retras cine v-a mintit? 3 Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 Chiar ea! Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 Azi am vb eu cu ea si mi-a spus ca s-a retras! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 22, 2016 Ramane de vazut ,cand se retrage definitiv scoate cartela din telefon sa nu mai fie deranjata acasa 1 3 Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 Liv eu aveam nr ei personal!Nu foloseam nr din topic!!! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 23, 2016 Liv eu aveam nr ei personal!Nu foloseam nr din topic!!!atunci stii ce vorbesti 1 3 Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Buna dimineata baieti !Am revenit dupa o"mica vacanta" .Sunt in aceasi locatie dar cu alt numar de telefon:0757 266 841 Link spre comentariu
ghimici Reputație: 122 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Bine ai revenit! Nu ne incanti cu cateva poze din vacanta?😛 Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Buna dimineata baieti !Am revenit dupa o"mica vacanta" .Sunt in aceasi locatie dar cu alt numar de telefon:0757 266 841Salutari!O sa-ti fac curand o vizita. Link spre comentariu
alex3400 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Salutare domnilor.Dornic de ceva nou (nou pt mine am navigat prin comentariile voastre si am decis sa merg la doamna din acest anunt.Sunat, programat, intalnit, bifat, plecat cu gand de revenire. Bun, scuze de stangacie si lipsa informatiilor dar va recomand cu caldura pe Inna.O fire vesela, comunicativa, atenta la client, pune/mimeaza dorinta/placere ideea e ca te face sa te simti relaxat; parca te cunosti cu ea de o viata. Superba stare. LOCATIE: usor de ajuns, in spatele magazinului Telekom de pe Dorobanti.PRET : 100ron/oraIGIENA: 9ORAL: 8NORMAL: 10+ Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Fiind in zona Innei am zis sa ii fac o vizita!Nu am sa detaliez actul in sine deoarece am mai facuto !Mie unul mi-a placut!Note :Oral - 9Normal - 9 Pret 100 lei 2 finalizari!Voi mai revenii cand voi fi prin zona! 1 Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Daca moderatorul ar schimba titlul topicului meu, trecând acolo numele meu, Inna - 0757 266 841, as fi indatorata! 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 in seara asta am sunat-o pe Inna ,i-am spuca as vrea sa ajung la ea ,mi-a spus bine in cat timp? 10 cel mult 15 minute depinde de aglomeratie,mi-a spus sa o sun cand ajung la telefoane.Ajuns la fosta cla dire a telefoanelor de pe Dorobanti cam in 10 minute am sunat-o de cel putin 10 ori,i-am dat mesaj si nu a mai raspuns .Urat din partea ei daca as fi facut programare cu cateva ore inainte o scuzam ca poate a uita dar asaRog sa fie trecuta la De evitat pentru ca nu sunt primul care pateste asta DE EVITAT 4 2 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 4, 2016 in seara asta am sunat-o pe Inna ,i-am spuca as vrea sa ajung la ea ,mi-a spus bine in cat timp? 10 cel mult 15 minute depinde de aglomeratie,mi-a spus sa o sun cand ajung la telefoane.Ajuns la fosta cla dire a telefoanelor de pe Dorobanti cam in 10 minute am sunat-o de cel putin 10 ori,i-am dat mesaj si nu a mai raspuns .Urat din partea ei daca as fi facut programare cu cateva ore inainte o scuzam ca poate a uita dar asaRog sa fie trecuta la De evitat pentru ca nu sunt primul care pateste asta DE EVITATEte na, şi tu acum Vezi Inna daca nu îl suni cum face 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum