Sari la conținut

0757266841 si 0731470936

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Paulica unde esti fratele nostru da,-ne vestea a.ia buna ca te duci,citeste recenziile si ia o hotarare

Postat

imi  cam  da  cu   virgula

Ai citit?

Postat

Cu siguranta isi aduce aminte.Pe tine nu te uita nici una!

Nici lui moni nu i-am zis de inna blona este pengru prima data cand povestesc.

Postat

asa in  mare  parte  cam  certareata

Paulica tu te duci sa o futi nu sa te lasi certat

Postat

Sa mor in balamuc,ai futut sute..daca nu vad ca-i faci o recenzie Sianei..degeaba!

Nu am facut recenzie nici la 60%, din fetele la care am fost

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Fosta ei colega Corina din locatia de pe Mosilor a activat langa mega image Obor si a avut acolo o colega care se numea Inna , care dupa ce am fost de cateva ori la ea mi-a devenit foarte apropiata.Dupa cateva luni s-a lasat de meserie dar ca si celelalte fete cu care sunt prieten am pastrat legatura.Dupa un an m-a sunat Corina la hotel si mi-a zis ca inna este la ea.Cum sa fie la tine i-am zis,nu inna ta este la mine ci o fata care seamana perfect cu inna ta micuta de statura frumusica dar este bruneta nu blonda ca a ta, sa vi sa o cunosti sigur iti va placea.Cam asta este povestea de care iti ziceam ca nu am spus,-o aici prin nici o recenzie. Inna pe al carui topic ne aflam poate citeste ce ti-am spus si confirma daca isi mai aduce aminte

corina la fel poate confirma

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Zice că s-a retras. Îmi pare bine pentru ea, mai puţin pentru mine. Găsisem la ea ceva special. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa este s-a retras , desi au fost si oameni care au avut parte de tepe sau intalniri nereusite ,eu unul de cate ori am fost m-am simtit bine!

Postat

Ramane de vazut ,cand se retrage definitiv scoate cartela din telefon sa nu mai fie deranjata acasa

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Liv eu aveam nr ei personal!

Nu foloseam nr din topic!!!

atunci stii ce vorbesti

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Buna dimineata baieti !Am revenit dupa o"mica vacanta" :).Sunt in aceasi locatie dar cu alt numar de telefon:0757 266 841

• Oras:bucuresti
Postat

Bine ai revenit! Nu ne incanti cu cateva poze din vacanta?😛

Postat

Buna dimineata baieti !Am revenit dupa o"mica vacanta" :).Sunt in aceasi locatie dar cu alt numar de telefon:0757 266 841

Salutari!

O sa-ti fac curand o vizita.

Postat

Salutare domnilor.

Dornic de ceva nou (nou pt mine :) am navigat prin comentariile voastre si am decis sa merg la doamna din acest anunt.

Sunat, programat, intalnit, bifat, plecat cu gand de revenire. 

Bun, scuze de stangacie si lipsa informatiilor dar va recomand cu caldura pe Inna.

O fire vesela, comunicativa, atenta la client, pune/mimeaza dorinta/placere ideea e ca te face sa te simti relaxat; parca te cunosti cu ea de o viata. Superba stare.

LOCATIE: usor de ajuns, in spatele magazinului Telekom de pe Dorobanti.

PRET :     100ron/ora

IGIENA:      9

ORAL:        8

NORMAL: 10+

Postat

Fiind in zona Innei am zis sa ii fac o vizita!

Nu am sa detaliez actul in sine deoarece am mai facuto !

Mie unul mi-a placut!

Note :

Oral - 9

Normal - 9

Pret 100 lei 2 finalizari!

Voi mai revenii cand voi fi prin zona!

• Like 1
Postat

Daca moderatorul ar schimba titlul topicului meu, trecând acolo numele meu, Inna - 0757 266 841, as fi indatorata!

• Like 1
Postat

in seara asta am sunat-o pe Inna ,i-am spuca as vrea sa ajung la ea ,mi-a spus bine in cat timp? 10 cel mult 15 minute depinde de aglomeratie,mi-a spus sa o sun cand ajung la telefoane.Ajuns la fosta cla dire a telefoanelor de pe Dorobanti cam in 10 minute am sunat-o de cel putin 10 ori,i-am dat mesaj si nu a mai raspuns .Urat din partea ei daca as fi facut programare cu cateva ore inainte o scuzam ca poate a uita dar asa

Rog sa fie trecuta la De evitat pentru ca nu sunt primul care pateste asta

DE EVITAT

• Like 4
  • Minus 2

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

in seara asta am sunat-o pe Inna ,i-am spuca as vrea sa ajung la ea ,mi-a spus bine in cat timp? 10 cel mult 15 minute depinde de aglomeratie,mi-a spus sa o sun cand ajung la telefoane.Ajuns la fosta cla dire a telefoanelor de pe Dorobanti cam in 10 minute am sunat-o de cel putin 10 ori,i-am dat mesaj si nu a mai raspuns .Urat din partea ei daca as fi facut programare cu cateva ore inainte o scuzam ca poate a uita dar asa

Rog sa fie trecuta la De evitat pentru ca nu sunt primul care pateste asta

DE EVITAT

Ete na, şi tu acum :slap2

Vezi Inna daca nu îl suni cum face :(

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...