Sari la conținut

0757266841 si 0731470936

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor

Fosta ei colega Corina din locatia de pe Mosilor a activat langa mega image Obor si a avut acolo o colega care se numea Inna , care dupa ce am fost de cateva ori la ea mi-a devenit foarte apropiata.Dupa cateva luni s-a lasat de meserie dar ca si celelalte fete cu care sunt prieten am pastrat legatura.Dupa un an m-a sunat Corina la hotel si mi-a zis ca inna este la ea.Cum sa fie la tine i-am zis,nu inna ta este la mine ci o fata care seamana perfect cu inna ta micuta de statura frumusica dar este bruneta nu blonda ca a ta, sa vi sa o cunosti sigur iti va placea.Cam asta este povestea de care iti ziceam ca nu am spus,-o aici prin nici o recenzie. Inna pe al carui topic ne aflam poate citeste ce ti-am spus si confirma daca isi mai aduce aminte

corina la fel poate confirma

Link spre comentariu

Salutare domnilor.

Dornic de ceva nou (nou pt mine :) am navigat prin comentariile voastre si am decis sa merg la doamna din acest anunt.

Sunat, programat, intalnit, bifat, plecat cu gand de revenire. 

Bun, scuze de stangacie si lipsa informatiilor dar va recomand cu caldura pe Inna.

O fire vesela, comunicativa, atenta la client, pune/mimeaza dorinta/placere ideea e ca te face sa te simti relaxat; parca te cunosti cu ea de o viata. Superba stare.

LOCATIE: usor de ajuns, in spatele magazinului Telekom de pe Dorobanti.

PRET :     100ron/ora

IGIENA:      9

ORAL:        8

NORMAL: 10+

Link spre comentariu

in seara asta am sunat-o pe Inna ,i-am spuca as vrea sa ajung la ea ,mi-a spus bine in cat timp? 10 cel mult 15 minute depinde de aglomeratie,mi-a spus sa o sun cand ajung la telefoane.Ajuns la fosta cla dire a telefoanelor de pe Dorobanti cam in 10 minute am sunat-o de cel putin 10 ori,i-am dat mesaj si nu a mai raspuns .Urat din partea ei daca as fi facut programare cu cateva ore inainte o scuzam ca poate a uita dar asa

Rog sa fie trecuta la De evitat pentru ca nu sunt primul care pateste asta

DE EVITAT

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

in seara asta am sunat-o pe Inna ,i-am spuca as vrea sa ajung la ea ,mi-a spus bine in cat timp? 10 cel mult 15 minute depinde de aglomeratie,mi-a spus sa o sun cand ajung la telefoane.Ajuns la fosta cla dire a telefoanelor de pe Dorobanti cam in 10 minute am sunat-o de cel putin 10 ori,i-am dat mesaj si nu a mai raspuns .Urat din partea ei daca as fi facut programare cu cateva ore inainte o scuzam ca poate a uita dar asa

Rog sa fie trecuta la De evitat pentru ca nu sunt primul care pateste asta

DE EVITAT

Ete na, şi tu acum :slap2

Vezi Inna daca nu îl suni cum face :(

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...