argintul_v Reputație: 613 Postat August 14, 2015 Oras:București Oras:București Postat August 14, 2015 Nu te mai pot contacta pe PM. Trebuia sa mai facem o sedinta foto... Cum ramane?
iadelina Reputație: 5943 Postat August 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 14, 2015 Nu te mai pot contacta pe PM. Trebuia sa mai facem o sedinta foto... Cum ramane?Vorbim la telefon suna-ma cand ai timp :*
iadelina Reputație: 5943 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Sunt disponibila pana la ora 23
iadelina Reputație: 5943 Postat August 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 :*
tinos Reputație: 207 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Salutti confutaciosi, Am fost de curand la Adelina, este o tipa manierata, vorbeste calm si frumos, ochi verzi, la corp este slaba de-a dreptul, foarte skinny, din pacate nu este genul meu. Am fost cu tot felul de fete, dar ea este mult prea slaba pt gusturile mele. Are un mare plus pt acele tate extrem de mari si frumoase pt gabaritul ei micut. M-am jucat ceva si sunt ale ei, adica lipsa silicoane. Nici nu-i recomand sa-si puna, asa cum isi doreste Adelina, probabil o sa le strice.Cur mic de nici nu stii ce sa faci cu el Am ajuns usor la ea, sta chiar pe Calea Vitan, i-am cerut cativa litri de apa cand am ajuns, era caldura mare mon cher.Am facut si un dus scotian, alterneaza putin apa la inceput dar nu te opareste, nici nu te ingheata, dupa un timp se regleaza cum vrei tu. Multe nu am sa va zic, a fost o intalnire prin care eu nu am fost compatibil cu domnisoara, dar pt dornicii de skinny e de venit. Adelina s-a purtat exemplar cu mine si sunt alti colegi care o apreciaza, deci jos palaria! Note:Garsoniera: 9 usor de ajuns, curat in baie si in living, dotata cu tot ce trebuie, esti doar tu si ea; canapeau in schimb e naspa, se simte la genunchi traversele, e rupere )Igiena fetei: 9Adelina: 6 cu tot cu tate; repet, nu este pe placul meu, nu am avut acea sclipire in ochi pt ea din pacate;Oral: 7 fara deep, fara dinti, isi da silinta, iti face cat vrei tu, e foarte soft;Normal: 6 schimbat cateva pozitii, nu a mers din pacate...GFE: 9 nu m-a grabit cu nimic, nu mi-a reprosat nimic, o tipa care merita respect si apreciere;Amenda: 100 lei Ciao, sa futeti tare! Al vostru camarad,tinos 7
iadelina Reputație: 5943 Postat August 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Salutti confutaciosi, Am fost de curand la Adelina, este o tipa manierata, vorbeste calm si frumos, ochi verzi, la corp este slaba de-a dreptul, foarte skinny, din pacate nu este genul meu. Am fost cu tot felul de fete, dar ea este mult prea slaba pt gusturile mele. Are un mare plus pt acele tate extrem de mari si frumoase pt gabaritul ei micut. M-am jucat ceva si sunt ale ei, adica lipsa silicoane. Nici nu-i recomand sa-si puna, asa cum isi doreste Adelina, probabil o sa le strice.Cur mic de nici nu stii ce sa faci cu el Am ajuns usor la ea, sta chiar pe Calea Vitan, i-am cerut cativa litri de apa cand am ajuns, era caldura mare mon cher.Am facut si un dus scotian, alterneaza putin apa la inceput dar nu te opareste, nici nu te ingheata, dupa un timp se regleaza cum vrei tu. Multe nu am sa va zic, a fost o intalnire prin care eu nu am fost compatibil cu domnisoara, dar pt dornicii de skinny e de venit. Adelina s-a purtat exemplar cu mine si sunt alti colegi care o apreciaza, deci jos palaria! Note:Garsoniera: 9 usor de ajuns, curat in baie si in living, dotata cu tot ce trebuie, esti doar tu si ea; canapeau in schimb e naspa, se simte la genunchi traversele, e rupere )Igiena fetei: 9Adelina: 6 cu tot cu tate; repet, nu este pe placul meu, nu am avut acea sclipire in ochi pt ea din pacate;Oral: 7 fara deep, fara dinti, isi da silinta, iti face cat vrei tu, e foarte soft;Normal: 6 schimbat cateva pozitii, nu a mers din pacate...GFE: 9 nu m-a grabit cu nimic, nu mi-a reprosat nimic, o tipa care merita respect si apreciere;Amenda: 100 lei Ciao, sa futeti tare! Al vostru camarad,tinosMulțumesc
iadelina Reputație: 5943 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Disponibila :*
pulicica75 Reputație: 72 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Axion, acest e opinia ta. Eu cred că Adelina este un amestec de senzualitate! :waytogo :waytogo :waytogo
dani90 Reputație: 7 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Mulțumesc Salutti confutaciosi, Am fost de curand la Adelina, este o tipa manierata, vorbeste calm si frumos, ochi verzi, la corp este slaba de-a dreptul, foarte skinny, din pacate nu este genul meu. Am fost cu tot felul de fete, dar ea este mult prea slaba pt gusturile mele. Are un mare plus pt acele tate extrem de mari si frumoase pt gabaritul ei micut. M-am jucat ceva si sunt ale ei, adica lipsa silicoane. Nici nu-i recomand sa-si puna, asa cum isi doreste Adelina, probabil o sa le strice.Cur mic de nici nu stii ce sa faci cu el Am ajuns usor la ea, sta chiar pe Calea Vitan, i-am cerut cativa litri de apa cand am ajuns, era caldura mare mon cher.Am facut si un dus scotian, alterneaza putin apa la inceput dar nu te opareste, nici nu te ingheata, dupa un timp se regleaza cum vrei tu. Multe nu am sa va zic, a fost o intalnire prin care eu nu am fost compatibil cu domnisoara, dar pt dornicii de skinny e de venit. Adelina s-a purtat exemplar cu mine si sunt alti colegi care o apreciaza, deci jos palaria! Note:Garsoniera: 9 usor de ajuns, curat in baie si in living, dotata cu tot ce trebuie, esti doar tu si ea; canapeau in schimb e naspa, se simte la genunchi traversele, e rupere )Igiena fetei: 9Adelina: 6 cu tot cu tate; repet, nu este pe placul meu, nu am avut acea sclipire in ochi pt ea din pacate;Oral: 7 fara deep, fara dinti, isi da silinta, iti face cat vrei tu, e foarte soft;Normal: 6 schimbat cateva pozitii, nu a mers din pacate...GFE: 9 nu m-a grabit cu nimic, nu mi-a reprosat nimic, o tipa care merita respect si apreciere;Amenda: 100 lei Ciao, sa futeti tare! Al vostru camarad,tinosnu iti place canapeaua )) ia-ti fratele meu o camera la marriott si fute
mateyyy Reputație: 80 Postat August 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 30, 2015 Am fost saptamana asta la Adelina, viind in vizita in Bucuresti. Domnisoara, exact ca in poze, fiind pe gustul meu. Sunt amator de fete slim/skinny iar ea este o miniona skinny foarte simpatica. Problema la fetele skinny in general sunt sanii de dimensiuni mici. Adelina in schimb are o pereche de sani FOARTE MARI, absolut SUPERBI, fermi, care ti-ar atrage atentia instant pe orice fel de trup, in special pe unul asa mic si gingas ca al Adelinei. Simpatica la fata, foarte primitoare. Locatia pe Calea Vitan, mi-a explicat unde, usor de ajuns. Garsoniera curata, tot ce iti trebuie pentru actiune. Am facut un dus rapid (facusem cu cateva ore inainte cand plecasem de acasa), prosop mare de bumbac. Am fost servit cu apa plata rece inainte de a incepe. Actiunea incepe soft, atingeri, sarutari pe corp, sarutari pe gurita, continuat de un oral bun facut de ea, schimbat la un oral facut de mine apoi continuat cu normal (misionar / girl on top). Un alt plus a fost pasarica ei, cu labii bine dimensionate, destul de mari, exact cum imi place mie si stramta pe deasupra, cum nu gasesti foarte des. O placere sa te joci cu ea. Note => Locatie - 9 - usor de ajuns, curat, bine dotata, AC.Igiena - 10 - niciun miros suspect, a facut si ea dus inainte.Adelina - 9.5 - aici este foarte subiectiv, mie imi plac fetele skinny si sanii mari (si frumosi), Adelina puncteaza foarte bine la ambele capitole, este greu sa gasesc ceva sa ii reprosez. Unii poate prefera alt tip de corp, tine de preferinte. Este si simpatica la fata.GFE - 10 - foarte comunicativa, dezinvolta, amabila, nimic de reprosatOral - 8.5 - oral bun, executat corect, nu foarte agresiv (nici nu mi-ar fi placut)Normal - 9.5 - stramta, se uda natural, se misca bine, pacat ca nu am mai apucat inca 2 pozitiiPret - 100 lei o finalizare Intentionam sa o mai vizitez inca o data dar din pacate nu am mai putut, imi pare foarte rau dar data viitoare cand vin sigur nu mai ratez ocazia, pentru explorarea unor noi pozitii si o noua priveliste cu acei sani superbi. Daca as fi din oras probabil mi-as face abonament. Pentru amatorii de fete slim / sani mari si frumosi o recomand fara retineri.Numai bine ! 4
iadelina Reputație: 5943 Postat August 31, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 Am fost saptamana asta la Adelina, viind in vizita in Bucuresti. Domnisoara, exact ca in poze, fiind pe gustul meu. Sunt amator de fete slim/skinny iar ea este o miniona skinny foarte simpatica. Problema la fetele skinny in general sunt sanii de dimensiuni mici. Adelina in schimb are o pereche de sani FOARTE MARI, absolut SUPERBI, fermi, care ti-ar atrage atentia instant pe orice fel de trup, in special pe unul asa mic si gingas ca al Adelinei. Simpatica la fata, foarte primitoare. Locatia pe Calea Vitan, mi-a explicat unde, usor de ajuns. Garsoniera curata, tot ce iti trebuie pentru actiune. Am facut un dus rapid (facusem cu cateva ore inainte cand plecasem de acasa), prosop mare de bumbac. Am fost servit cu apa plata rece inainte de a incepe. Actiunea incepe soft, atingeri, sarutari pe corp, sarutari pe gurita, continuat de un oral bun facut de ea, schimbat la un oral facut de mine apoi continuat cu normal (misionar / girl on top). Un alt plus a fost pasarica ei, cu labii bine dimensionate, destul de mari, exact cum imi place mie si stramta pe deasupra, cum nu gasesti foarte des. O placere sa te joci cu ea. Note => Locatie - 9 - usor de ajuns, curat, bine dotata, AC.Igiena - 10 - niciun miros suspect, a facut si ea dus inainte.Adelina - 9.5 - aici este foarte subiectiv, mie imi plac fetele skinny si sanii mari (si frumosi), Adelina puncteaza foarte bine la ambele capitole, este greu sa gasesc ceva sa ii reprosez. Unii poate prefera alt tip de corp, tine de preferinte. Este si simpatica la fata.GFE - 10 - foarte comunicativa, dezinvolta, amabila, nimic de reprosatOral - 8.5 - oral bun, executat corect, nu foarte agresiv (nici nu mi-ar fi placut)Normal - 9.5 - stramta, se uda natural, se misca bine, pacat ca nu am mai apucat inca 2 pozitiiPret - 100 lei o finalizare Intentionam sa o mai vizitez inca o data dar din pacate nu am mai putut, imi pare foarte rau dar data viitoare cand vin sigur nu mai ratez ocazia, pentru explorarea unor noi pozitii si o noua priveliste cu acei sani superbi. Daca as fi din oras probabil mi-as face abonament. Pentru amatorii de fete slim / sani mari si frumosi o recomand fara retineri.Numai bine ! Multumesc
iadelina Reputație: 5943 Postat Septembrie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Disponibila 20:00
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 . Eu cred că Adelina este un amestec de senzualitate! :waytogo :waytogo :waytogoCu ce? Continua-ti ideea 1
hormi Reputație: 787 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Este strain bre, n-are toate cuvintele la el.Bine in schimb ca are un nickname potrivit!
filippo78 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucarest Oras:Bucarest Postat Septembrie 4, 2015 Dear Adelina, do you speak English?
iadelina Reputație: 5943 Postat Septembrie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Axion, acest e opinia ta. Eu cred că Adelina este un amestec de senzualitate! :waytogo :waytogo :waytogo
iadelina Reputație: 5943 Postat Septembrie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Disponibila 6
iadelina Reputație: 5943 Postat Septembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 Dragii mei sunt disponibila pana vineri,urmand sa lipsesc cateva zile.Voi anunta cand revin inapoi.:*
iadelina Reputație: 5943 Postat Septembrie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Disponibila pana la ora 23:00
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Septembrie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Septembrie 11, 2015 Pentru ca ma simt dator sa va impartasesc si eu o experienta incep cu vizita mea la Adelina.. Vizita a avut loc ieri,locstia este in zona bld mircea voda,apartament intim,dotata cu tot ce trebuie!. Adelina este o bruneta slabuta cu sanii imensi,foarte frumosi! Dupa dusul de rigoare,actiunea debutand cu un sex oral protejat,bunicel,urmat de un sex normal,misionar,schimbat misionar,schimbat in doggy stile,unde am si finalizat!. Si acum notele:-tinuta si aspect Adelina:cateva kilograme in plus nu ar strica:nota 8-sex oral:8: Protejat,bunicel,dar nu face deep-sex normal:9:stramta,umeda!!-locatie:10-este lux,baie dotata ca la un hotel,prosop mare,papuci,halat!-igiena :10:dus inainte,dus dupaEste de recomandat si de revenit!! 3
iadelina Reputație: 5943 Postat Septembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2015 Multumesc ptr recenzie.Dragii mei sunt disponibila pana la ora 21:00
theono Reputație: 647 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2015 Astazi am atacat-o si eu pe Adelina. Fiind in zona am sunat-o iar ea draguta, si-a exprimar disponibilitatea de a ne cunoaste numaidecat. Ajuns in locatie, urma sa descopar o fata simpla, sociabila si simpatica, cu cel mai disproportionat corp posibil, in bine. Pur si simplu fata asta este numai tate fratilor! Mi s-a parut ca si atitudine ca aduce cu adolescentina Bianca (colega retrasei Corina aka BabyBlue). Dupa dusurile de rigoare ne-am apucat de treaba, avand parte de doua finalizari unde altundeva decat pe acei sani superbi. Notele: Locatie 7 - nu am ceva de reprosat locatiei, dar ideea de a mai fi inca o fata cu un futac in camera alaturata imi displace si ma determina sa scad notaFata 9 - e buna de ****, dar ni ar strica cateva kg in plus, mai ales pe picioareOral 7 - bun dar scurt, oboseste repede, nu face deep sau CIM/COFNormal 8 - pasa misto, sta cum o pui, dar nu se da in vant dupa efortGFE 8 - amabila, dar ramai cu senzatia ca esti la fetite platite nu la iubitaHalatul 150 lei o ora cu 2 finalizari Raportul calitate pret este bun, dar totusi nu atiu daca voi mai reveni 8
mircea f Reputație: 3 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 buna Adelina, duminica te gasesc? Daca da pana la ce ora? Mersi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum