Sari la conținut

adelina 0722418454

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:D ti-am ''furat''o poza!!!! :D

post-124552-0-05096000-1437520474_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:)) este poza mea nu postez poze false :)

se poate sa fi fost alta Adelina.Imi cer scuze.
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Sunt disponibila vineri și sâmbătă de la ora 12:00 pana la ora 20:00 :* :*

Iti multumesc pentru raspuns si te voi contacta, sper sa am sansa sa te gasesc disponibila! Important este sa se respecte programarea! Numai bine!

• Oras:tot pe strada
  • Oras:tot pe strada
Postat

Salut,

Am vizitat si eu domnisoara saptamana trecuta (Joi, parca).

Programare telefonica, cu ~ 2 ore inainte.

Locatia a fost una temporara, undeva pe Calea Vitan (probleme in bucataria locatiei principale, daca imi aduc bine aminte).

Ajuns in reperul comunicat de domnisoara, am sunat, mi-a spus blocul. Clasicul ascuns dupa usa, dupa care mi-au alunecat ochii in sanii aceia minunati. Este fata din poze, cu mentiunea ca pozele sunt facute cu zoom :D (este mica in realitate, din poze mie mi s-a parut mai inalta).

Am intrat in camera, am purtat o scurta conversatie, dupa care mi-a facut un refresh al serviciilor. Pus banii pe masa televizorului, apoi am fugit la dus. Baie ok, gel de dus, prosop curat. Mergea si apa calda, dar era prea cald afara, asa ca am tinut-o pe rece :D

A fugit si ea la dus, apoi trecut la actiune. M-am jucat cu  :boob , lins, supt, de toate. Nu face nazuri. Din pacate, oralul a fost protejat si cam scurt (nu am insistat, este optiunea domnisoarei). Am trecut la normal (stramta bine), am schimbat cateva pozitii, apoi finalizat pe sani. Mentionez ca am asudat ceva in timpul actiunii, fata merita muncita bine.

Trecut la dus (pe rand, ea si apoi eu). Revenit in camera, am cerut un masaj, executat binisor, timp in care am mai chat-uit putin.

Inceput al doilea numar, tot cu oral protejat, dar cu un 'demaraj' mai lung. In cele din urma, se ridica peste 'nivelul marii', si trecem la normal. Pompat in cateva pozitii, dar al doilea numar e mai greu, mai ales la cateva minute dupa primul; nici oralul protejat nu a ajutat :( Am dat balonul jos si am facut si un  :tittyfuck, foarte excitant. Crezand ca termin, am trecut in pozitie de finalizare pe sani, dar in cele din urma am abandonat. Am mai facut un dus, si am plecat.

Note:

Aspect: 9.5. Sanii aceia merita orice banutz.

Oral: 8, pentru ca a fost protejat. La primul numar, cand eram 'strong', a durat putin. La al doilea numar si-a dat silinta. Atentie scazuta pe zonele adiacente :( Fiind mai mica de statura, nu aveam cum sa faca DT;de altfel, nu prea am avut parte de DT pe unde am fost :(

Normal: 9, schimbat pozitii, da contre. Cand a devenit incomoda o anumita pozitie, mi-a comunicat si am schimbat.

Anal: N/A. Nu este in meniu.

Igiena: 10. Nu am bagat botul, dar nu parea sa fie probleme.

Halat: 150, cam 70 de minute door-to-door.

Posibil de revenit, pentru acele  :movingthem1 halucinante

• Like 4
Postat

Salut,

Am vizitat si eu domnisoara saptamana trecuta (Joi, parca).

Programare telefonica, cu ~ 2 ore inainte.

Locatia a fost una temporara, undeva pe Calea Vitan (probleme in bucataria locatiei principale, daca imi aduc bine aminte).

Ajuns in reperul comunicat de domnisoara, am sunat, mi-a spus blocul. Clasicul ascuns dupa usa, dupa care mi-au alunecat ochii in sanii aceia minunati. Este fata din poze, cu mentiunea ca pozele sunt facute cu zoom :D (este mica in realitate, din poze mie mi s-a parut mai inalta).

Am intrat in camera, am purtat o scurta conversatie, dupa care mi-a facut un refresh al serviciilor. Pus banii pe masa televizorului, apoi am fugit la dus. Baie ok, gel de dus, prosop curat. Mergea si apa calda, dar era prea cald afara, asa ca am tinut-o pe rece :D

A fugit si ea la dus, apoi trecut la actiune. M-am jucat cu  :boob , lins, supt, de toate. Nu face nazuri. Din pacate, oralul a fost protejat si cam scurt (nu am insistat, este optiunea domnisoarei). Am trecut la normal (stramta bine), am schimbat cateva pozitii, apoi finalizat pe sani. Mentionez ca am asudat ceva in timpul actiunii, fata merita muncita bine.

Trecut la dus (pe rand, ea si apoi eu). Revenit in camera, am cerut un masaj, executat binisor, timp in care am mai chat-uit putin.

Inceput al doilea numar, tot cu oral protejat, dar cu un 'demaraj' mai lung. In cele din urma, se ridica peste 'nivelul marii', si trecem la normal. Pompat in cateva pozitii, dar al doilea numar e mai greu, mai ales la cateva minute dupa primul; nici oralul protejat nu a ajutat :( Am dat balonul jos si am facut si un  :tittyfuck, foarte excitant. Crezand ca termin, am trecut in pozitie de finalizare pe sani, dar in cele din urma am abandonat. Am mai facut un dus, si am plecat.

Note:

Aspect: 9.5. Sanii aceia merita orice banutz.

Oral: 8, pentru ca a fost protejat. La primul numar, cand eram 'strong', a durat putin. La al doilea numar si-a dat silinta. Atentie scazuta pe zonele adiacente :( Fiind mai mica de statura, nu aveam cum sa faca DT;de altfel, nu prea am avut parte de DT pe unde am fost :(

Normal: 9, schimbat pozitii, da contre. Cand a devenit incomoda o anumita pozitie, mi-a comunicat si am schimbat.

Anal: N/A. Nu este in meniu.

Igiena: 10. Nu am bagat botul, dar nu parea sa fie probleme.

Halat: 150, cam 70 de minute door-to-door.

Posibil de revenit, pentru acele  :movingthem1 halucinante

Mulțumesc :* :*

• Oras:Bucuresti
Postat

Imposibil de avut pe Adelina le telefon de 3 sau 4 zile  )

• Like 1
  • Oras:Unde trebuie
  • Oras:Unde trebuie
Postat

Intr-o duminica plina de nadusala (26), vad anuntul Adelinei ca e disponibila si-mi spun ca e un motiv bun de a iesi din casa.

Pe Adelina o aveam de mult in vizor, lesne fiind de intuit de ce :boob . Asadar i-am dat un PM si mi-a raspuns destul de repede confirmand ora propusa de mine. Dupa pregatirile necesare ma indrept spre Adelina, care-mi zisese de o locatie temporara, undeva pe Calea Vitan.

De la primul telefon, Adelina mi-a precizat ca a aparut o situatie neprevazuta si m-a intrebat cat timp as avea de gand sa-mi petrec cu ea. Fiind adeptul 'lucrului bine facut' i-am zis ca o ora, dar daca are o urgenta nu e nicio problema.

Astfel am convenit la varianta cu o singura finalizare si ajungand la locatie, aveam sa ma delectez cu sanii de exceptie ai Adelinei. Ea este o tipa miniona, vorbareata, dezinvolta si zambareata. Am facut dusul de rigoare si apoi a urmat desfasurarea actiunii. De la un oral neprotejat, in care buzitele Adelinei au dus destul de repede la ridicarea catargului la mai multe pozitii, utilizand tot mobilierul camerei din dotare, pat, dulap, coltul patului si multumita receptivitatii Adelinei, ea in bratele mele din picioare. Am finalizat intr-o ipostaza gen patinaj artistic, apoi am platit 100 de lei, efectuat un dus si plecat.

Locatie: temporara, bloc pe Calea Vitan aproape de intersectia cu Mihai Bravu 6

Incapere: Camera spatioasa, simplu mobilata, baie cu cada, un gel de dus, 7

Aspect: Miniona, skinny, overall as zice 7, dar pentru sanii de exceptie ar lua lejer 10

Oral: Neprotejat, nu a fost timp pentru prea mult 8

Normal: Mai multe pozitii 8

GFE: Fara FK, oricum vizita fiind prea scurta nu am avut asa timp, dar totusi comunicativa si apreciez ca mi-a zis inainte de a ajunge de problema ivita, asa ca ii dau 8

Suma: 100 lei/ o finalizare

Concluzie: Pentru sanii din dotare, Adelina merita minim o vizita

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adelina, mai sterge din mesaje ca ai casuta plina in PM

Momentan nu are PM :)

Postat

Salut,

Am vizitat-o si eu pe Adelina in acest weekend, dupa ce saptamana trecuta facusem o programare cu 5-6 ore inainte si nu a mai raspuns la telefon cand am ajuns in dreptul scarii, de data aceasta am reusit sa o vizitez. Adelina este o faptura micuta, atat ca fizic cat si ca etate, incepusem sa am mustrari de constiinta ca fut o **spam editat**, asta pana sa ii vad  :boob alea imense, cred ca sunt perfecte sincer... :pepsi .

La momentul vizitei mele nu era epilata proaspat, nici jos, nici la subrat, si se cam vede pt ca are un par tare negru, pe fundalul pielii ei albe, dar trecem cu vederea pt ca are tatele alea imense si tari si moi in acelasi timp. Si ce sa mai spunem sa mai povestim, tipa a incercat sa vorbeasca nimicuri cu mine, eu unul nu sunt prea vorbaret dar ea a incercat saraca, Am inceput cu clasicul oral neprotejat, la cererea mea, care cred ca a durat cam 2-3 minute cel mult pana s-a oferit sa puna prez. apoi inca 1-2 minute dupa ce am refuzat oferta cu prez.

Vazand ca probabil nu are chef de oral, am incercat un tityfuck dar nu era o pozitie prea buna plus ca nu am vreun bustean care sa stea prea bine intre sanii aia si am renuntat destul de repede. A venit si momentul mult asteptat de mine, putin asteptat de ea (deja era evident acum) si s-a asezat deasupra, introducand cred ca 5 cm din cele oricum putine disponibile si facand eforturi sa ma lase sa le bag si pe restul. Frecam ce frecam si schimbam pozitiunea si ma pun eu intr-un fel de umeri-craci unde si aici facea tot posibilul sa ma opreasca :pope ...

Problema este ca incercand sa ma concentrez pe tatele alea perfecte si incercand sa dau mai cu spor, mi-a venit un iz de ceva necurat, si mi-a taiat tot cheful. Nu am reusit sa termin, am plecat cum am plecat, cu imaginea acelor tate pe o copila deocamdata.

Cadou 100 ron ceruti la inceput.

Aspect - are o fata cam de copila, inca cu ceva acnee, la corp nu te mai poti uita la altceva decat la sani, si treci cu vederea ca funduletul seamana cu cel al unui baietel de 13 ani, genul dupa care ar saliva orice preot

GFE - ea a incercat, eu nu prea comunic

Oral - a durat f putin, si mai anost ca sortatul mazarii la masa

Normal - Ok aici, doar ca nu ma lasa sa intru prea mult

Locatia este pe Calea Vitan, ce am vazut eu din ea arata destul de bine, 8-9, iar dus nu am facut, eram dusat de acasa si la sfarsit nu am mai ramas, desi ea mi-a dat un prosp curat

Sper sa nu fi uitat ceva...iar despre revenit, nu cred, nu in felul in care a decurs intalnirea cu mine. :slap2

• Like 6
Postat

Salutare confrati de...futai

Am vizitat-o pe Adelina saptamana trecuta.

Programare rapida prin telefon

Locatie ok, o garsoniera la parter in care era ea si inca o fata pe care nu am vazut-o si care nu presteaza. Nota 9 pt locatie, nu e lux dar e suficient pt aceasta activitate.

Adelina: aspect 8 -sanii sunt piesa de rezistenta. Ea e micuta slabuta, skinny, doar sanii sunt mari. Fund micut, piele bronzata, 1.60 8naltime, numai fibra pe ea.

Este foarte amabila si draguta, incearca sa se faca placuta.

Am ales o finalizare/30 min / 100 lei.

Oral neprotejat dar slabut, fara deep, doar cat sa se scoale gogu. Pus prezervativ si trecut la normal, cu ea deasupra, se misca binisor, apoi pe la spate in oicioare, apoi in pat, tot pe la spate si finalizat glorios pe sanii domnisoarei.

Normal 8,

Oral 6

Gfe 3

Aspect Adelina 8-9

O prestatie mediocra la banii astia

Spunea ca se muta pe la Camera de Comert

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...