Sari la conținut

indubitabil, îți mulțumesc pentru tratarea dependenței!

rodrigo

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

mă rog, eu credeam ca Rodrigo e diferit dar se pare ca iepurele sare de nici unde nu te aștepți

p.s. daywalker, strămoșii tăi arată BETON!

Reține, egalitarismul NU EXISTĂ!

Pe unii Dumnezeu i-a făcut vase de ocară (oly-țe) pe alții vase de cinstire (the_engineer ;) )...acuma mereu vasele de ocară s-au unit împotriva bibelourilor...asta e! 

Îți place să mi-o sugi, așa-i? E al 3-lea număr pe ziua de azi. Sunt epuizat.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Îți place să mi-o sugi, așa-i? E al 3-lea număr pe ziua de azi. Sunt epuizat.

ma voi sunteti pe invers si va  jena sa recunoasteti...ia mai bine sugeti-va si terminati odata balciul.cand aveti gura ocupata nu va mai injurati atata si nu va mai vedem pe forum suparati.

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

nu se pot ignora ca is ca tom si jerry.unul fara altul...sunt distrusi si morti!!!

fotograful....e mereu neutru

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ma voi sunteti pe invers si va  jena sa recunoasteti...ia mai bine sugeti-va si terminati odata balciul.cand aveti gura ocupata nu va mai injurati atata si nu va mai vedem pe forum suparati.

Ai vrut să faci o glumă și nu ți-a ieșit sau pur și simplu doar încerci să te bagi în seamă?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ce pot sa-ti zic este ca aici este cat de cat acceptabil, gandeste-te ca doi ani i-au trebuit adminilor de pe neogen sa-l faca sa plece de acolo :)))

Nu este exclus ca sa-l fi platit pentru a pleca, poate fi o strategie...

POATE sunt mai multi ( de aici se explica postarile fara legtura intre ele, aiurea) si cu asta se ocupa.

Plec, nu iti mai poluez forumul doardaca imi dai o suma de bani.

Este o varianta de facut bani.

Mai, vazand postarile din ultima vreme, io zic sa nu excludem varianta complementara:) : "suntem un grup de cativa tipi fara ocupatie, oricum fwtem buha pe net. Ce zici? Iti facem iures pe forum, garantam trafic, enervam lumea sa posteze sa ne-njure etc. Cotizezi si mata ceva in fiecare luna acolo, la noi?" :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...