eutoteu1 Reputație: 3 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 21, 2015 Te mai muti mult )?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2015 Postat Iulie 21, 2015 Te mai muti mult )?oh well...din cand in cand. Pana gasesc cv sa mi placa
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iulie 21, 2015 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2015 Ce fata frumoasa esti, Andreea!!!...ai niste poze super!!!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 Hello,azi si maine voi fi in locatie de la 17.00 pana la 23.00!weekend placut va doresc!
luciandany Reputație: 10 Postat Iulie 25, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 25, 2015 Nu știam de ce tot măriți prețul, ca ati auzit ca scad astia tva-ul la produse perisabile
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2015 Postat Iulie 28, 2015 Buna tuturor,tin sa anunt ca nu voi fi in Bucuresti pana pe data de 3.08.2015..o zi placuta in continuare!
nimfomantachita Reputație: 398 Postat Iulie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Acu cateva zile am fost si eu la aceasta frumoasa domnisoara. Am contactat-o prin pm deoarece am observat ca e destul de reticenta la clientii noi. Am vrut sa vorbim putin inainte si sa ne cunoastem pentru a-i oferi putina incredere in mine. Am stabilit frumos ziua si ora, am confirmat a doua zi si m-am indreptat spre locatia din apropierea Pietii Muncii. A respectat programarea si m-a asteptat imbracata sexy. Am stat frumusel la povesti, dupa care si eu si ea am fugit la dus. Actiunea a inceput cu un sex oral binisor facut de domnisoara dupa care am trecut la o partida scurta de normal. Dupa ce mi-am revenit putin am beneficiat iar de o partida de oral dupa care normal in diferite pozitii. E foarte marfa la normal in anumite pozitii deoarece se vad misto tatuajele si mai ales sanii aia superbi care se misca dintr-o parte in alta din cauza miscarilor de du-te vino. Locatie si program: 10, curata, usor de ajuns la ea, cu locuri de parcare din plin prin zona, oglinzi peste tot prin jurul patului. A fost o placere sa o privesc in timp ce imi facea oral sau in timpul diferitelor pozitii de la normal. Programul nu il stiu. Programarile se fa prin intermediul messengerului si a telefonului. A respectat programarea si tot ce i-am cerut eu la telefon. Nu ia mai mult de 4-5 programari pe zi si e destul de fitoasa si pretentioasa asa ca aveti grija daca vreti neaparat sa o cunoasteti.Aspect fata: 9 e foarte dragutza din punctul meu de vedere, chiar frumoasa, par lung inchis la culoare, ciocolatiu asa, ondulat, buze interesante, are tot ce ii trebuie. Are fata de rautacioasa mai degraba. i-am zis sa se apuce de dominare Aspect corp: 10 cred pe la un 170cm, cu niste sani dementiali, cu unfunduletz de milioane, cu o piele neteda si fina, frumos mirositoare. Are tot ce ii trebuie sa iti rupa capul. Mi-a placut ca arata perfect si imbracata iar dezbracata arata aproape la fel de bine.Daca o vezi pe strada intorci capul dupa ea linistit. Oral:8 - usurel asa, fara prezervativ, umed. Nu face finalizare orala, nu mi se pare ca ii place foarte mult acest aspect. Normal: 9. Se misca bine si stie ce are de facut. Am incercat mai multe pozitii si s-a descurcat de minune la fiecare dintre ele. Anal: nu face GFE : 8.5 - A fost destul de ok si s-a mulat pe ceea ce mi-am dorit eu de la intalnirea aceea. Nu am facut french kiss desi mi-as fi dorit treaba asta. Poate data viitoare Pret: 250 lei pentru o ora, doua finalizari, sex oral neprotejat, normal protejat. Concluzia: am sa revin la aceasta domnisoara. Nu neaparat voi reveni pentru sexul nemaiintalnit ci mai ales pentru atitudine si aspectul fizic. Imi place de ea. Bulan va doresc si bani multi sa mergem la fete 5
skyseven Reputație: 15269 Postat Iulie 31, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iulie 31, 2015 Aspect corp: 10 . Daca o vezi pe strada intorci capul dupa ea linistit. daca o vezi pe strada intorci capul dupa ea, ...nelinistit! 1
radu motanu Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2015 Lucrezi astazi ?
kiviak Reputație: 206 Postat August 5, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 5, 2015 Cu poza asta m-ai convins sa iti fac o vizita...Super fata 1 1
mondial2015 Reputație: 1 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 Buna andreea,pana la ce ora esti disponibila astazi?
mondial2015 Reputație: 1 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 Daca poti fa-mi si mie o programare cat mai tarziu, ms
mondial2015 Reputație: 1 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 Daca poti fa-mi si mie o programare astazi cat mai tarziu ,ms
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat August 5, 2015 Postat August 5, 2015 Buna andreea,pana la ce ora esti disponibila astazi? La 22.00 plec din locatie.
mondial2015 Reputație: 1 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 Poti sa ma prog pt ora 21.00?
pulicica75 Reputație: 72 Postat August 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2015 :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp
skyseven Reputație: 15269 Postat August 5, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 5, 2015 Cu poza asta m-ai convins sa iti fac o vizita...Super fata Pai eu de cat timp bat din gura...
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat August 6, 2015 Postat August 6, 2015 Pai eu de cat timp bat din gura...
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat August 7, 2015 Postat August 7, 2015 Voi fi in locatie de la 12.00 pana la 21.00..in weekend nu lucrez.O zi placuta tuturor!
no_body Reputație: 6681 Postat August 10, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat August 10, 2015 Frumosi sani! Daca zici ca sunt si tari, imi fac abonament.
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 Frumosi sani! Daca zici ca sunt si tari, imi fac abonament. X_x
nicolas67 Reputație: 1793 Postat August 12, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat August 12, 2015 :)feminina si naturala...trebuie sa te am si eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum