Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 5, 2015 Postat Mai 5, 2015 tu cn plm esti?fara certuri aici!! certati va in alta parte
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 5, 2015 Vorbeste frumos, in plm!ca ce?
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Mai 5, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Mai 5, 2015 ca ce?Nu pot sa-ti spun.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Postat Mai 7, 2015 Oooo... frumos :clapp Peste galateni nu dai ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Postat Mai 7, 2015 Salutare , fiind atras de pozele domnisoarei am zis sa-i fac si eu o vizita , mi-am facut programare cu o zi inainte sa fiu sigur ca o gasesc , era ultima sansa ca maine urmeaza sa plec din tara ..... mi-am terminat treaba mai devreme cam cu o ora decat aveam programarea si am zis totusi sa incerc daca ma poate primi atunci , mi-a zis ca da , mi-a dat adresa am bagat rpd gps-u si in 15 min eram la ea , am sunat iar mi-a dat interfonu si etaj , am ajuns sus , usa s-a deschis ca prin minune si dupa ce sa vezi , studenta sexy , o fata destul de sexy , frumusica , inalta , slim , exact ca in poze ..... am intrat m-a servit cu un pahar de apa , mi-a dat prosop curat si am fugit la baie , baia foarte curata 2-3 geluri de dus , am terminat dusu am venit in camera de actiune , intre timp s-a dus si ea la dus si a venit inapoi invelita doar intr-un prosop , ne-am asezat in pat , am scapat de acel prosop si eu de chiloti , ne-am mangaiat putin , si a trecut la un oral neprotejat la cerinta mea , foarte super " o suge bine sa zic asa " suna mai porcos dar asta e realitatea , i-am spus sa punem preze si sa trecem la treaba , am inceput cu un doggy ...super privelistea cu curuletul ei mic si sexos , contre si mici gemete din partea ei s-a miscat super misto , am zis sa schimbam , am intrebat-o cum ii place si am trecut la o pozitie respectiva am uitat numele ei ))) , dupa am trecut la un lady on top , superb se misca f misto , la sf cand simteam ca imi vine m-a lasat pe mine sa controlez situatia si am finalizat glorios in preze ..... m-am igienizat cu niste servetele umede ca ma grabeam putin si am tulito englezeste ...notele : Locatia : 9 curat , baia f ok si ea Aspect : 9 f sexy domnisoara studenta Oral :9 dupa cum am spus si mai sus se pricepe foare bine Normal : 10 se misca misto , are o pasarica superba si primitoare , asta micu al meu nu ar mai fi vrut sa iasa deloc de acolo Igiena : 10 GFE :10 f de treaba , comunicativa ai ce vb cu ea ... De recomandat o recomand tuturor , chiar arata ca o studenta sexy , frumusica si f slim (zicea ca mai vrea sa puna niste carnita pe ea:) Tariful 150roni / 30 min ... On + Np . Te pup studenta sexy (scz am uitat cum te cheama ) si abia astept la o reintalnire .
kristi22222 Reputație: 89 Postat Mai 9, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Mai 9, 2015 Salutare , fiind atras de pozele domnisoarei am zis sa-i fac si eu o vizita , mi-am facut programare cu o zi inainte sa fiu sigur ca o gasesc , era ultima sansa ca maine urmeaza sa plec din tara ..... mi-am terminat treaba mai devreme cam cu o ora decat aveam programarea si am zis totusi sa incerc daca ma poate primi atunci , mi-a zis ca da , mi-a dat adresa am bagat rpd gps-u si in 15 min eram la ea , am sunat iar mi-a dat interfonu si etaj , am ajuns sus , usa s-a deschis ca prin minune si dupa ce sa vezi , studenta sexy , o fata destul de sexy , frumusica , inalta , slim , exact ca in poze ..... am intrat m-a servit cu un pahar de apa , mi-a dat prosop curat si am fugit la baie , baia foarte curata 2-3 geluri de dus , am terminat dusu am venit in camera de actiune , intre timp s-a dus si ea la dus si a venit inapoi invelita doar intr-un prosop , ne-am asezat in pat , am scapat de acel prosop si eu de chiloti , ne-am mangaiat putin , si a trecut la un oral neprotejat la cerinta mea , foarte super " o suge bine sa zic asa " suna mai porcos dar asta e realitatea , i-am spus sa punem preze si sa trecem la treaba , am inceput cu un doggy ...super privelistea cu curuletul ei mic si sexos , contre si mici gemete din partea ei s-a miscat super misto , am zis sa schimbam , am intrebat-o cum ii place si am trecut la o pozitie respectiva am uitat numele ei ))) , dupa am trecut la un lady on top , superb se misca f misto , la sf cand simteam ca imi vine m-a lasat pe mine sa controlez situatia si am finalizat glorios in preze ..... m-am igienizat cu niste servetele umede ca ma grabeam putin si am tulito englezeste ...notele : Locatia : 9 curat , baia f ok si ea Aspect : 9 f sexy domnisoara studenta Oral :9 dupa cum am spus si mai sus se pricepe foare bine Normal : 10 se misca misto , are o pasarica superba si primitoare , asta micu al meu nu ar mai fi vrut sa iasa deloc de acolo Igiena : 10 GFE :10 f de treaba , comunicativa ai ce vb cu ea ... De recomandat o recomand tuturor , chiar arata ca o studenta sexy , frumusica si f slim (zicea ca mai vrea sa puna niste carnita pe ea:) Tariful 150roni / 30 min ... On + Np . Te pup studenta sexy (scz am uitat cum te cheama ) si abia astept la o reintalnire . lestat, aceepta FK? Asta inseamna 10 la GFE, nu faptul ca e amabila si comunicativa(asta e doar normalitate)....
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 In criteriile lui de punctare a GFE asta inseamna 10, poate nu pt toti fk inseamna 10...Oricum din ce am citit e o fata care se vinde bine, sper sa ajung la ea. Desi in ultima poza parca a pus 1-2-3 kg pe ea, poti confirma acest lucru?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 In criteriile lui de punctare a GFE asta inseamna 10, poate nu pt toti fk inseamna 10...Oricum din ce am citit e o fata care se vinde bine, sper sa ajung la ea. Desi in ultima poza parca a pus 1-2-3 kg pe ea, poti confirma acest lucru?de pus n am pus nimic:)))..as vrea totusi sa ajung la un 53
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 170cm inaltime?nu sunt chiar asa de inalta,,mai scade 3 cm;)))
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 Te apropii de greutatea mea, esti bine asa...pune pe fund geno fandari
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 9, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 9, 2015 de pus n am pus nimic:)))..as vrea totusi sa ajung la un 53 Te bat! te rog sa-ti scoti din cap chestia cu kilogramele in plus, ca ma angajez la tine ca si nutritionist personal . Esti aproape perfecta asa, Andreea. Mie mi-ai placut foarte mult, esti fata pe care doream sa o intalnesc. Ador genul SLIM! Daca as fi in locul tau as merge la sala de fitness pentru o mai buna definire&tonifiere (nu stiu daca tu faci sport de intretinere in acest moment, nu retin daca am vorbit despre asta), si vei fi, cum ti-am spus: almost perfect ! Nu trebuie sa cresti in greutate fortat, oricum lucrul cu aparatele iti creste masa musculara in detrimentul tesutului adipos si e foarte OK pentru un bun tonus muscular si o piele fina...dar asta vine de la sine, sper ca nu te apuci sa bei bere ca si baietii si sa mananci cartofi prajiti si friptura noaptea la ora 12!!..
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 Te bat! te rog sa-ti scoti din cap chestia cu kilogramele in plus, ca ma angajez la tine ca si nutritionist personal . Esti aproape perfecta asa, Andreea. Mie mi-ai placut foarte mult, esti fata pe care doream sa o intalnesc. Ador genul SLIM! Daca as fi in locul tau as merge la sala de fitness pentru o mai buna definire&tonifiere (nu stiu daca tu faci sport de intretinere in acest moment, nu retin daca am vorbit despre asta), si vei fi, cum ti-am spus: almost perfect ! Nu trebuie sa cresti in greutate fortat, oricum lucrul cu aparatele iti creste masa musculara in detrimentul tesutului adipos si e foarte OK pentru un bun tonus muscular si o piele fina...dar asta vine de la sine, sper ca nu te apuci sa bei bere ca si baietii si sa mananci cartofi prajiti si friptura noaptea la ora 12!!.. ceafa de porc la gratar
muxa2170 Reputație: 1 Postat Mai 9, 2015 Oras:Moscova Oras:Moscova Postat Mai 9, 2015 Hey Andreaa, looking sweet!Will you be free monday morning? About 9 or 10 am
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Postat Mai 11, 2015 Hey Andreaa, looking sweet!Will you be free monday morning? About 9 or 10 amhey there,i dont work that early...after 11 am only
muxa2170 Reputație: 1 Postat Mai 11, 2015 Oras:Moscova Oras:Moscova Postat Mai 11, 2015 hey there,i dont work that early...after 11 am only Oki I'm not in Romania already. But will be in august as well so sure need to meet. Will call you
marix Reputație: 9360 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Motto: <<Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli>> William Shakespeare Domnisoara Andreea a depasit in mod sigur stadiul de studenta si se descurca foarte bine in acest minunat domeniu al sexului .M-am programat prin PM, raspunsuri prompte si am ajuns rapid pe Nerva Traian (aproape de MaxBet, pe o strada adiacenta perpendiculara), dusurile de rigoare (amandoi) si ... la treaba . Oral cu atentie minima zonelor conexe, la normal de misca foarte bine, se adapteaza corect pe cerintele clientului, am schimbat 3-4 pozitii placute, gemete discrete, FK suficient . Este genul slim, suficient de inalta (aprox. 1.68), sani rotunzi frumosi, draguta la fata de iti vine instant sa o saruti, pare putin mai slaba ca in fotografii, are silueta pe care majoritatea femeilor si-o doresc, par lung catifelat care intra peste tot ... NOTELocatie 9Aspect 10Oral 8Igiena 10Normal 9,5GFE 9Cadou 150/30 minute pline RECOMANDARE DA PS- m-a intrebat daca ma strange prezervativul si m-a facut sa ma simt bine - la final, intrebarea <<mai poti ?>> m-a pus pe ganduri, o fi vrut sa termin mai repede sau i-o fi placut ... - m-a servit si cu un pahar de apa, nu stiu daca a mai gasit paharul ... 6
bucurescu Reputație: -447 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Am vizitat-o si eu pe Andreea (nt), pe la sfarsitul lunii trecute, intr-o zona pe langa Nerva unde se pare ca ajung tot mai des in ultima vreme. Locatie: 8, decent, nimic spectaculos. Andreea: 8, subtirica, usor skinny, nu reiese din poze. Igiena: 10, nota care ma bucur ca pot sa o dau si care ar trebui sa devina o norma pentru orice fata care se respecta. Oral: 8, nu ar fi mare lucru de povestit, dar nici nu se face de rusine. Normal: 8, din nou nu ceva exceptional, insa a contat foarte un detaliu, care ma face sa dau aceasta nota, faptul ca am simtit colul la aproape fiecare penetrare, ceea ce a dat o nota de intensitate si o placere foarte mare. GFE: 8, o prezenta interesanta, are o personalitate usor aparte, putin pesimista, dar este o fata buna si colaboreaza. Tarif: am ales varianta de mijloc - 200/1f/h. 2
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Mai 12, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Mai 12, 2015 Pisicuts, pe fata asta n-o vede nimeni? Are cel putin vreo 20 de recenzii pozitive, din care peste 10 de la colorati. 1
claudiu25200 Reputație: 1 Postat Mai 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2015 Buna sambata lucrezi?
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Ma duc si eu cat de curand la ea apoi trece la top
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Postat Mai 13, 2015 Buna sambata lucrezi?buna,sambata lucrez doar in functie de programarile care se fac in cursul saptamanii altfel nu lucrez,
stefanialolly Reputație: 970 Postat Mai 13, 2015 Telefon: - Oras:- Telefon: - Oras:- Postat Mai 13, 2015 Hey all, Am fost astazi inainte de pranz in vizita la Andreea. E un om de cuvant, punctuala si concisa in a da instructiunile necesare pentru a ajunge in locatia ei. In primul rand pozele sunt superbe, la fel ca si ea. De altfel, asta m-a motivat sa ajung la ea. A fost pentru mine un capriciu si am dorit sa o cunosc, iar asteptarile nu mi-au fost inselate. Nevoia interioara de a verifica daca ea este din punct de vedere comportamental o femeie deosebita mi s-a confirmat. Este o tipa relativ inalta, fara cusur as spune. Lucrul de care am avut eu parte a fost GFE dar la nivel social. Am avut parte strict de ceea ce planuisem- o interactiune placuta. She knows how to act like a lady. E inteligenta. Nu am facut sex pentru ca nu asta m-a interesat. Am vorbit pe orice tema. E cultivata si stie sa asculte. Mi-am exprimat dorinta de a o vedea nud. Am mangaiat-o pe tot trupul. Atat.Am stat cu ea o ora. Am lasat cadoul 300 de lei. Pentru ca asa am vrut. Merita. Chiar mai mult.O recomand. Denisa 13
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Postat Mai 13, 2015 Wow...se incinge atmosfera...nimfomanele intre ele:) si doua bunaciuni...good idea:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum