radu_bufu Reputație: 30 Postat Mai 30, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 30, 2015 Bună, azi te găsesc pt o vizita?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 30, 2015 Postat Mai 30, 2015 Moby.dick din cate am inteles pana vineri mai activa in acea locatie...deci cred ca revine in scurt timp dupa ce are locatie...ca doar sunt secretar )
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 30, 2015 Postat Mai 30, 2015 Buna baieti!de azi sunt intr o locatie noua in zona vitan pana la ora 22.00Weekend placut va doresc!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Ma puteti gasi in locatia din vitan intre orele 15.00-21.00.
skyseven Reputație: 15269 Postat Iunie 1, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iunie 1, 2015 La Multi Ani!, Andreea. Sa bucuri copilul din tine. Stii, toata viata ramanem copii..e ceva in sufletul nostru care ramane astfel. "ADULT" inseamna de multe ori frustrat, grav, neimplinit, nemultumit, obosit, etc... ori spiritul copilaresc e viu, e inocent, e zglobiu, e fericit, e UNIC!
pulicica75 Reputație: 72 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Nota 10 cum laude
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Nice pics! Le-ai dat de "munca" la unii!
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Iunie 2, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Iunie 2, 2015 Frumos fotoliu!
skyseven Reputație: 15269 Postat Iunie 2, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iunie 2, 2015 Frumos fotoliu! Eu zic altceva, oare ce o fi facand Andreea ca sta la coltul de rusine!?? Ia uite cum sta acolo, pare o pozitie inconfortabila pentru ea cu mainile ridicate, cu fata la perete. Daca te-a pedepsit cineva, spune-mi numaidecat ca merg sa-l bat!
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Locatie noua, mobila noua ...sigur o sa creasca pretul
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Frumos fotoliu!este o canapea destul de mare:d dar am si pat:))
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Eu zic altceva, oare ce o fi facand Andreea ca sta la coltul de rusine!?? Ia uite cum sta acolo, pare o pozitie inconfortabila pentru ea cu mainile ridicate, cu fata la perete. Daca te-a pedepsit cineva, spune-mi numaidecat ca merg sa-l bat! m am pedepsit singura
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Locatie noua, mobila noua ...sigur o sa creasca pretulnu o sa l cresc...
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 2, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 2, 2015 Locatie noua, mobila noua ...sigur o sa creasca pretulDe ce ti-e frica vei fi urmarit toata viata.
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 De ce ti-e frica vei fi urmarit toata viata.
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Iunie 3, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Iunie 3, 2015 este o canapea destul de mare:d dar am si pat:)) Am inteles aluzia. Scaun pentru haine ai?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Postat Iunie 3, 2015 Am inteles aluzia. :kiss3Scaun pentru haine ai?scaun n am,dar am dulap si umerase:p
unky Reputație: 153 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Salutare,Ieri am fost pe la Andreea, fiind foarte aproape de mine, zona piata Vitan, am mers pe jos(5 min), dar pareau sa fie si locuri de parcare in zona, fata este foarte draguta, genul slim, eu venind de acasa dusat, n-am mai fost la baie, asa ca am asteptat-o vro 2 minute cat a fost ea la baie. Dupa cateva mangaieri, sarutari, si jucat cu sanii ei, am trecut la oral NP, destul de scurt, nu cred ca e punctul ei forte, asa ca am trecut la actiune, unde clar a compensat, am schimbat cateva pozitii, incercand sa nu-mi dau drumu prea repede, apoi am finalizat cu ea deasupra, se misca bine, chiar mi-a placut. Si acum notele:Locatie: 10 - apartamentul intr-un bloc nou, modern, curatAspect: 9 - la fata e draguta, un aspect important pentru mine, sanii maricei placuti la atingere, slabuta, pe gustul meuGFE: 8 - a facut FK, dar ea nu a avut initiativa, n-a fost prea lipicioasa, dar e comunicativaOral: 7 - a fost scurt, nici eu n-am lasat-o prea mult, dar n-am simtit nimic specialNormal: 10 - am schimbat 4-5 pozitii, s-a miscat bine, are o pasarica futabila rau de tot Halatu:. 150 ron / 30 min, o recomand si probabil daca imi permite timpul o sa revin, sunt putine pe forum la care as reveni,mai exact una, alte doua la care as fi revenit, s-au retras. 4
mislan Reputație: -7 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 Buna Andreea ai colega pentru un menage a trois?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 Buna Andreea ai colega pentru un menage a trois?Nu am
cezar_2011 Reputație: 10 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: rebeladeny Oras:bucuresti Telefon: rebeladeny Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Accepți si cuplu ? 24/35 ani , blonda 1.60 cm / brunet 1.75 cm..suntem ft ok.
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Accepți si cuplu ? 24/35 ani , blonda 1.60 cm / brunet 1.75 cm..suntem ft ok.buna,nu accept !
robsim Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 buna, am incercat sa te contactez telefonic de mai multe ori pentru o potentiala programare, fara succes. cum putem lua legatura ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum