9626266 Reputație: 62 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 Doar la inchidere pietei
theono Reputație: 647 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 Dupa indelungi incercari, ieri am reusit sa o intalnesc si eu pe Andreea. Inca de la inceput trebuie sa spun ca dupa ce am pasit in cuibusorul ei, am fost convins ca a meritat asteptarea. Fara a intra prea mult in detaliil intime ale intalnirii va pot spune ca Andreea a reprezentat una dintre cele mai bune experiente avute pana acum. Notele sunt urmatoarele:Locatia 8 - destul de centrala, gasesti locuri de parcare, ai ce-ti trebuie ca sa te desfasori atat in camera cat si in baieFata 9,5 - frumusica, sexy si iubibila la infinitOral 8,5 - bun, umed, cu ceva atentie la zonele adiacente insa nu pot sa nu depunctez lipsa CIM si faptul ca am avut mai buneNormal 10 - se umezeste din abundenta natural, ii place, traieste cu tine momentul intr-un mod extraordinar de naturalGFE 9 - nimic de reprosat in afara lipsei unui FK patimas Halatul 200 lei pentru o ora De revenit, CLAR, macar o data pe luna ai nevoie de o cura cu aceasta vitamina 1
cocosel23 Reputație: 268 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 200 sau 250 ora , unee recenzii sunt cu 250 , te rugam Andreea o lista cu preturile si serviciile tale
yonix Reputație: 349 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 200 sau 250 ora , unee recenzii sunt cu 250 , te rugam Andreea o lista cu preturile si serviciile tale E greu sa dai un click pe user sa te uiti la postari ? Postat de andreeant on 10 June 2015 - 02:23 PM....150 ron-o finalizare /30 min 200 ron-1 fin/ ora 250 ron-2fin/ora consumati aeru degeaba ma...
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 200 sau 250 ora , unee recenzii sunt cu 250 , te rugam Andreea o lista cu preturile si serviciile taleToate detaliile le gasiti scrise cu rosu la semnatura -_-,optiunea cu 150 nu o mai am de ceva timp.
cocosel23 Reputație: 268 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 i.auzi Prostule optiunea cu 150 de lei nu mai este valabila de ceva timp, belimis.ar pula pe fruntea ta cand iti consum aeru .
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 i.auzi Prostule optiunea cu 150 de lei nu mai este valabila de ceva timp, belimis.ar pula pe fruntea ta cand iti consum aeru .Mai usor cu jignirile,nu e vina nimanui pt ca sunt multe pagini de rasfoit .. sunt scrise detaliile la semnatura ..o rescriu inca odata aici :
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Servicii de masaj: relaxare/body/erotic , si servicii de companie intima: oral(protejat/neprotejat in functie de igiena)/normal (protejat),diverse fantezii soft,sarutari,mangaieri ,accept FK in functie de igiena ,COF,COB. ..nu accept CIM . 200 ron 1 fin/h 250 ron 2fin/h. Alte detalii se dau la fata locului.Locatie centrala. Program 12.00-20.00 .Nu lucrez in weekend.
maibnn Reputație: 11 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Vzitat azi Andreea , incurajat de poze s recenziile de pana acumA raspuns la sms , am stabilit ora si m-am prezentat la ora stablita in ciuda traficului infernal din orasLocatiia e ok , un pic cam ascunsa de blvd dar nici o problema , cu un minim simt de orientare e oko garsoniera decenta, curata baia e ok , prosop , totul in regula Fata arata intr-un mare fel, aproape de ideal , 9,5 as zice pozele sunt reale si parca arata ma bine decat in pozeigiena 10, impecabilOral ok , 8 ,fara sa exceleze Normal 9.5 , fata e autentica se misca foarte bne , si se vede ce ii place si ce nu . Altceva nu am incercat GFE -10 , e foarte placuta , usor retinuta la inceput dar e firesc , deschisa apoi , am vb de parca ne stiam de ceva vreme ...Experienta foarte placuta per total, ma bucur ca am ajuns la ea 3
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 20, 2015 Andreea mâine esti disponibilă ? as fi interesat de la ce ora te găsesc.
gogu_p Reputație: 557 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 Salutare futaciosii mei, Am ajuns Vineri la Andreea. Dupa cateva pm-uri schimbate si sms-uri, m-am programat si in dupa amiaza zilei de Vineri m-am postat in fata usii ).Fata, este o femeie tanara, frumusica, dezinvolta sii....are potential....asa....se vede pe figura .Am facut dus, a facut dus si am inceput actiunea propriu-zisa cu FK, managaieri si tot tacamul. Are niste tate...belea si o pasarica foarte receptiva pe care nu am alintat-o decat cu degetelul. Ea a trecut la un oral bun. Dupa incalizre....mmmmm dar ce incalzire....ca eram horny rau, chiar m-a tachinat spunandu-mi " Te cam grabesti", am trecut la normal...in pozitia clasica...misionar. Se pare ca-i place ca era acolo cu mine....si apoi am trecut la doggy style...unde am capitulat repede. Are o talie foarte subtire iar fundul putea sa fie mai bombat si mai rotund....dar e bine si asa .Pauza a fost relaxanta...iar numarul doi s-a desfasurat cam la el....numai ca la normal am avut doar lady on top...unde se mista bestial, are o pasarica stramta si o simti bine in p...a.Note: Locatie:8Fata: 9 (din pricina fundului GFE :9...dar tinde fulgerator spre 10Oral: 9Normal:9++Cadoul: 250 ron/h....mergea mai bine 200 )De incercatDe revenit.Cele bune, je 4
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 21, 2015 Daca fata este ok adica arată foarte bine are un gfe foarte ridicat din câte am inteles și oferă french kiss este ok 250 lei daca își mai respecta și programările este chiar o afacacere buna pot să zic. Cea mai mare problema pe care am avut-o cu fetele de pe aici a fost ca deși erau super ok in toate privintele, am făcut programări si nu le-au mai respectat si nu au mai dat nici un feedback ulterior. Eu am încercat am sunat-o de mai multe ori acum câteva saptamâni dar nu a răspuns probabil că este foarte ocupată.
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Andreea mâine esti disponibilă ? as fi interesat de la ce ora te găsesc.Buna,astazi sunt intre ore 16.00-20.00, iar maine 12.00-20.00
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2015 Postat Septembrie 23, 2015 Buna baieti,astazi voi fi in locatie(vitan) intre orele 12.00-19.00
pulicica75 Reputație: 72 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 http://media0.giphy.com/media/MOWPkhRAUbR7i/giphy.gif 2
only-me Reputație: 17117 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Septembrie 23, 2015 http://media0.giphy.com/media/MOWPkhRAUbR7i/giphy.gif :shocked a scazut Andreea TVA-ul de te bucuri asa ? :laugh2 1
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2015 Postat Septembrie 23, 2015 :shocked a scazut si Andreea TVA-ul de te bucuri asa ? :laugh2)
only-me Reputație: 17117 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Septembrie 23, 2015 )sa nu imi spui ca iti surade ideea!?sa ma treci si p[e mine pe lista de asteptare daca faci acest lucru .
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2015 Postat Septembrie 23, 2015 sa nu imi spui ca iti surade ideea!?sa ma treci si p[e mine pe lista de asteptare daca faci acest lucru ...mare lista asta:))
sexsymbol Reputație: 237 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Sincity Oras:Sincity Postat Septembrie 23, 2015 Am vizitat-o si eu pe Andreea sapt trecuta. ....nice .Actiunea a fost foarte destinsa, la inceput a fost usor rece, dar cand am iesit din dus s-a schimbat radical.Ea era doar cu prosopul pe ea si am inceput un FK destul de bun, continuat cu un oral super.. oua, scuipaturi , deep .Am trecut la normal si am tras un futai pe toata cinstea in multe pozitii.Dus, al doilea numar am terminat la oral , punctul forte.Aspectul ei feminin te termina, destul de inalta 1.72? cur de femeie serioasa si tatele 9,5. Am lasat 300 lei pt o ora si jumatate.Aspect : 9 GF:9,5Oral:10Normal:9 Sigur revin , raport pret/calitate foarte ok zic eu.Poate se apuca si de anal 4
sanmiguel38501 Reputație: 394 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Septembrie 23, 2015 Am fost si eu la domnisoara Andreeant, am sunat cu o zi inainte, nu am dat de ea si pana la urma am dat sms, mi-a raspuns in cateva minute si m-a programat pentru a doua zi, foarte prompta.A doua zi m-am prezentat la locatie, foarte aproape de mallul din vitan, in spate la casa de pensii, am avut si o mica cerinta pe care Andreea a respectat-o, mi-a dat ultimele indicatii si am ajuns sus(locatia nu foarte extrvaganta dar ok, palierul este asa mai ciudat, adica un hol lung si usi fara numar pe ele )imi deschide Andreea pe tocuri si in lenejerie intima, arata super bine asa, este putin mai serioasa ea din fire nu genul cu zambetul pe buze dar atitudine ok, am stat de vorba exact ce face si ce nu, am ramas pentru o finalizare, m-am dus la baie sa ma igenizez, am primit prosop curat si de calitate, baia ok.M-am intors in camera gata de actiune, eu am o chestie cu oralul imi place sa imi fie excutat numai in picioare nu imi place intins in pat, ea a spus sa ma intind si nu mi-a parut rau, se vede ca fost la salon de masaj, are alt stil si de aceea m-a pus sa ma intind, fata este foarte soft si senzuala, te saruta pe corp, vine cu sanii pe tot corpul si apoi se apuca de un oral soft si pasional, culmea nu prea sunt eu cu softul dar m-a excitat tare de tot de era sa imi da drumul din prima...are ea un stil special....era si costumata cum i-am ceut adica strampi negrii cu banda si portjartiera de m-a zapacit de tot...apoi a montat prezervativul, l-a umezit bine de tot cu un oral scurt si s-a pus pe mine, cateva miscari tot soft si senzuale si am decis sa schimb pozitia..ea intinsa si eu peste ea, un FK prima data cam timid apoi putin mai aprins ...am decis sa schimb pozitia pe la spate si tinand-o de sani ei superbi(punctul ei forte sunt sanii, are niste sani superbi) dupa cateva minute nu am mai rezistat, as fi vrut sa o scot si sa mai trag de timp ca sa mai pot tine dar am zis sa finalizez pe sanii ei frumoasi ca era pacat sa ii ratez.Dupa ce am terminat a fost putin mirata ca am fost cam rapid, mai fusesem la cineva cu o seara inainte dar vad ca nu am rezistat mult, i-am spus si ei ca pentru inca 50lei as putea sa mai iau o finalizare dar imi era teama de 2 lucruri ca la al 2-lea nr tin foarte mult si o chinui mai ales ca ea e mai soft sau ca o sa mi se scoale cam greu si am ales sa ma opresc, iar ea imi zice sa mai stam de vorba ca si asa urmatorul cliet era peste o ora, si am mai stat 30-40 min de vorba, fata foarte comunicativa, isteata, cu bun simt si am ramas uimit de ceva, nu e lacoma sa lucreze toata ziua, are maxim 3-4 clineti pe zi cu ceva pauze mari intre. ++mi-a facut placere sa stau de vorba cu ea(cu unele nu prea ai ce vorbi) si as mai reveni odata pentru o ora dar sa fiu in forma Notele:Aspect: 9OWO; 8,5GFE: 8,5Normal 8,5Platit 200lei o finalizare, pentru inca 50lei se poate o ora cu 2 finalizari 7
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Septembrie 24, 2015 :)adevarata curtezana!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2015 Postat Septembrie 25, 2015 Hello,astazi voi fi disponibila de la 13.00-21.00,incepand cu 1 octombrie va fi schimbat si programul din cauza cursurilorO zi placuta si weekend placut va doresc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum