skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 nu prea am timp in anumite zile,dar nici prea mult nu pot...DACA ajung la 5 ceea ce nu s a mai intamplat din aprilie... ma rup ovarele)) , O nu, te vreau intreaga !!
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 nu prea am timp in anumite zile,dar nici prea mult nu pot...DACA ajung la 5 ceea ce nu s a mai intamplat din aprilie... ma rup ovarele:))) ,Deci tu ai vrea dar nu te tzine pasarica
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Deci tu ai vrea dar nu te tzine pasarica imbatranim si noi
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Noiembrie 10, 2015 Prima fotografie...the best!m-ai surprins din nou...
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 imbatranim si noi Din cate imi aduc aminte suntem destul de tineri. Multi inainte
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Din cate imi aduc aminte suntem destul de tineri. Multi inaintemulti inainte!! dar pe mine ma dor "salele" deja:D : :waytogo )
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Nu ai gasit cocoselul care sa te intinereasca, gaina batrana se mentine cu morcovul tanar:)
danut111 Reputație: 323 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Noiembrie 11, 2015 Super poze...pup 1
gogu_p Reputație: 557 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Hey!!Am revenit in aceasta dimineata la superba de Andreea!!Locatia,...tot aia, prin Dristor...cu de toate!!Andreea...la fel de minunata...cum am lasat-o ultima data!Dupa dusurile de rigoare, am inceput distractia.Pentru a fi si carcotas...spun ca Andreea face FK dar nu-l intretine., dar e ok si asa.Oralul....nu este cine stie ce...dar se straduieste...iar la 69 a fost super, deoarece este extrem de sensibila acum jos...daca apesi butonul cre trebuie.Normalul in schimb este perfect. Stramta, buna, contre....parca mai multe gemete....sau oi fi eu smecher )....hahaha...no way dude!!Experienta misto cu o fata misto, deschisa, frumoasa....de clasa!!Note:Locatie: 9Fata: 10Oral: 8Normal:10Anal:...pula nu am incercat!Cadou: 250 ron/h2 numere....cica cam scurte Pulile tari sa va fie!! Je 10
rinocer112 Reputație: 1 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 12, 2015 Abia astept sa te cunosc draga Andreea.
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 Hello, astazi lucrez intre orele 14.00-23.00. O zi placuta!
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 pics updateaccepti si barbati cu p... mare?
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 Accepta doar pe cei cu pula mica))))) Intrebari de genul asta se pun in privat, in caz ca nu stiai inca!!!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 Tin sa anunt ca maine voi lucra doar intre orele 20.00-01.00
pulicica75 Reputație: 72 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2015 http://i.imgur.com/Tof0chw.gif 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Noiembrie 16, 2015 Tin sa anunt ca maine voi lucra doar intre orele 20.00-01.00frumosi sani...imbietori!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 ...pt cei care nu ma anunta in legatura cu programarea: confirmare/anulare/intarziere cu o ora inainte cel putin, si care isi fac un obicei din chestia asta.. nu le mai raspund!.S-a intamplat de foarte putine ori sa intarzii eu la programari pt ca nu eram in locatie,si cand s a intamplat asta am lasat din pret. Nu ma intereseaza daca unii dintre voi ma vor considera aroganta/fitoasa etc, pt anumite reguli...este timpul meu in primul rand,iar daca unii isi permit sa o "arda" aiurea ei bine eu nu!o seara placuta tuturor!
adrian1988 Reputație: -6 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 putem negocia pretu,la cim si anal?....esti mijto cred ca suntem de aceeasi varsta,intram in negociere?vei avea parte de o surpriza DIN partea mea.kiss 3
tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 Accepta doar pe cei cu pula mica))))) Intrebari de genul asta se pun in privat, in caz ca nu stiai inca!!!bro vroiam sa ma bag in seama cu andreea ))
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 17, 2015 Buna tuturor!Pe Andreea am vizitat-o prima data in 5 noiembrie dar prins cu prea multe nu am avut timp sa scriu recenzia. Apoi au urmat alte doua vizite, ultima ieri.Programarea am facut-o de fiecare data prin sms si confirmata cu o ora inainte, am fost avertizat de Andreea ca in caz contrar va fi anulata. Locatia este situata pe Istriei intre Dristor si Vitan. Ajuns la ora stabilita am sunat si am fost ghidat catre locul actiunii. Dupa ce mi-a deschis, am zarit-o pe Andreea dupa usa pe tocuri, prima data imbracata intr-o rochie albastra cu flori ce cadea mulata pe un fund perfect, punand in evidenta o talie de invidiat. Partea superioara acoperea doar partial bustul iar sanii superbi promiteau o priveliste de neuitat. O pereche de ochi caprui ma priveau cu un zambet inocent si discret. Parul lung si ingrijit, roscat inchis la prima intalnire contura un chip frumos, cu greu m-am abtinut sa nu scot un ''Wow''. Am fost invitat cu amabilitate sa iau loc si mi s-a oferit o sticla de apa plata. Inceputul a fost putin mai timid de ambele parti, eu timorat putin de frumusetea Andreei, ea probabil de aparitia mea pentru prima oara. Dupa o scurta conversatie, am fost invitat la dus, eu venind direct de acasa am mers doar la o igienizare sumara. A mers si Andreea la dus si a revenit infasurata in prosop. In urmatoarele intalniri,Andreea m-a intampinat cu tinute diferite si am fost foarte placut surprins de lenejeria sexy tip desu de culoare neagra iar in ultima intalnire de bluza leopard. Cred ca pe Andreea o prinde orice tinuta. A disparut si timiditatea de la inceput, conversatiile au devenit foarte placute iar ultima intalnire am baut impreuna si o sticla de champagne discutand vrute si nevrute. Actiunea a inceput cu un preludiu in care Andreea m-a masat cu sanii naturali si superbi pe tot corpul, inclusiv in zona intima intr-o unduire foarte placuta, sarutari pe tot corpul si intretinut cu french kiss mai timid la inceput, crescut in intensitate pe parcurs. Oralul neprotejat cu atentie la zonele adiacente, lent la inceput dar pe ansamblu bun cu schimbari de ritm. In ultima intalnire pot spune ca chiar a excelat la oral. La 69 am simtit ca Andreea e foarte sensibila in zona erogena si iti da senzatia ca ii place prin miscari lascive si gemete placute. Are pielea foarte catifelata, merge la solar iar sanii de marime medie sunt punctul forte, naturali si fermi. La normal in cele trei intalniri am trecut prin toate pozitiile si am admitrat-o pe Andreea in toata splendoarea ei! Geme foarte placut, se umezeste natural, se implica iti da senzatia ca te doreste. Cred ca comportamentul ei este si in functie de cum este tratata. Pe tot parcursul intalnirilor nu am fost nici un moment grabit, am depasit ora de fiecare data, Andreea isi aranjeaza programarile la doua ore distanta si nu mai mult de 3 pe zi asa ca nu risti sa te intalnesti cu vizitatorul anterior sau nu esti stresat ca a expirat ora. Sa trecem si la note conform regulamentului:Locatie 9.5, Singura in locatie, garsoniera curata, prosop curat, baie dotata cu de toate inclusiv apa de gura, o muzica in surdina pentru atmosfera ar face-o perfecta.Igiena 10 Nu am simtit nici un miros suspect, pasarica curata, Andreea face dus si inainte de actiune si intre numere si dupa.Aspect 10++++ Corp perfect lucrat la sala si bronzat la solar, par ingrijit,vopsit negru la ultimele doua intalniri, fund si sani de senzatie, talie de viespe, piele catifelataFK 9.5 la prima intalnire, 10 in urmatoarele, intretinut si din abundentaOral N 9 la prima intalnire, 9.5 la a 2a, 10 la a 3a. Chiar s-a intrecut pe ea dupa tot ce am citit aici.Normal 10 gemete, unduiri, implicare. Se pare ca cel mai mult ii place pozitia din lateral dar nu refuza nici unaGFE 10+++ Deja am avut senzatia ca sunt cu prietena de am recidivatHalat 250 RonDoor to door mai mult de o ora la fiecare intalnireDe recomandat? Pacat ca plec pentru o perioada din tara ca ii confiscam toate programarile. Aveti grija cum va purtati cu ea ca imi doresc sa o regasesc cand revin. Daca va purtati frumos cu ea nu o sa regretati!Multumesc Andreea pentru momentele superbe petrecute in compania ta! Sper sa nu te schimbi!Am uitat ceva? Pfff! Tatuajele frumoase, abia astept sa-l vad pe ultimul.Spor! 13
gogu80 Reputație: 922 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 Tin sa anunt ca maine voi lucra doar intre orele 20.00-01.00nice tits
gogu80 Reputație: 922 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 Buna tuturor!Pe Andreea am vizitat-o prima data in 5 noiembrie dar prins cu prea multe nu am avut timp sa scriu recenzia. Apoi au urmat alte doua vizite, ultima ieri.Programarea am facut-o de fiecare data prin sms si confirmata cu o ora inainte, am fost avertizat de Andreea ca in caz contrar va fi anulata. Locatia este situata pe Istriei intre Dristor si Vitan. Ajuns la ora stabilita am sunat si am fost ghidat catre locul actiunii. Dupa ce mi-a deschis, am zarit-o pe Andreea dupa usa pe tocuri, prima data imbracata intr-o rochie albastra cu flori ce cadea mulata pe un fund perfect, punand in evidenta o talie de invidiat. Partea superioara acoperea doar partial bustul iar sanii superbi promiteau o priveliste de neuitat. O pereche de ochi caprui ma priveau cu un zambet inocent si discret. Parul lung si ingrijit, roscat inchis la prima intalnire contura un chip frumos, cu greu m-am abtinut sa nu scot un ''Wow''. Am fost invitat cu amabilitate sa iau loc si mi s-a oferit o sticla de apa plata. Inceputul a fost putin mai timid de ambele parti, eu timorat putin de frumusetea Andreei, ea probabil de aparitia mea pentru prima oara. Dupa o scurta conversatie, am fost invitat la dus, eu venind direct de acasa am mers doar la o igienizare sumara. A mers si Andreea la dus si a revenit infasurata in prosop. In urmatoarele intalniri,Andreea m-a intampinat cu tinute diferite si am fost foarte placut surprins de lenejeria sexy tip desu de culoare neagra iar in ultima intalnire de bluza leopard. Cred ca pe Andreea o prinde orice tinuta. A disparut si timiditatea de la inceput, conversatiile au devenit foarte placute iar ultima intalnire am baut impreuna si o sticla de champagne discutand vrute si nevrute. Actiunea a inceput cu un preludiu in care Andreea m-a masat cu sanii naturali si superbi pe tot corpul, inclusiv in zona intima intr-o unduire foarte placuta, sarutari pe tot corpul si intretinut cu french kiss mai timid la inceput, crescut in intensitate pe parcurs. Oralul neprotejat cu atentie la zonele adiacente, lent la inceput dar pe ansamblu bun cu schimbari de ritm. In ultima intalnire pot spune ca chiar a excelat la oral. La 69 am simtit ca Andreea e foarte sensibila in zona erogena si iti da senzatia ca ii place prin miscari lascive si gemete placute. Are pielea foarte catifelata, merge la solar iar sanii de marime medie sunt punctul forte, naturali si fermi. La normal in cele trei intalniri am trecut prin toate pozitiile si am admitrat-o pe Andreea in toata splendoarea ei! Geme foarte placut, se umezeste natural, se implica iti da senzatia ca te doreste. Cred ca comportamentul ei este si in functie de cum este tratata. Pe tot parcursul intalnirilor nu am fost nici un moment grabit, am depasit ora de fiecare data, Andreea isi aranjeaza programarile la doua ore distanta si nu mai mult de 3 pe zi asa ca nu risti sa te intalnesti cu vizitatorul anterior sau nu esti stresat ca a expirat ora. Sa trecem si la note conform regulamentului: Locatie 9.5, Singura in locatie, garsoniera curata, prosop curat, baie dotata cu de toate inclusiv apa de gura, o muzica in surdina pentru atmosfera ar face-o perfecta.Igiena 10 Nu am simtit nici un miros suspect, pasarica curata, Andreea face dus si inainte de actiune si intre numere si dupa.Aspect 10++++ Corp perfect lucrat la sala si bronzat la solar, par ingrijit,vopsit negru la ultimele doua intalniri, fund si sani de senzatie, talie de viespe, piele catifelataFK 9.5 la prima intalnire, 10 in urmatoarele, intretinut si din abundentaOral N 9 la prima intalnire, 9.5 la a 2a, 10 la a 3a. Chiar s-a intrecut pe ea dupa tot ce am citit aici.Normal 10 gemete, unduiri, implicare. Se pare ca cel mai mult ii place pozitia din lateral dar nu refuza nici unaGFE 10+++ Deja am avut senzatia ca sunt cu prietena de am recidivatHalat 250 RonDoor to door mai mult de o ora la fiecare intalnireDe recomandat? Pacat ca plec pentru o perioada din tara ca ii confiscam toate programarile. Aveti grija cum va purtati cu ea ca imi doresc sa o regasesc cand revin. Daca va purtati frumos cu ea nu o sa regretati!Multumesc Andreea pentru momentele superbe petrecute in compania ta! Sper sa nu te schimbi!Am uitat ceva? Pfff! Tatuajele frumoase, abia astept sa-l vad pe ultimul.Spor!frumoasa recenzie...felicitari...
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 18, 2015 frumoasa recenzie...felicitari...Multumesc! 1
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Astazi voi lucra intre 16.00-22.00Maine 12.-00-20.00.Weekend placut!
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 22, 2015 Buna tuturor!Am revenit la Andreea miercuri 18 nov.Dupa o zi inceputa matinal cu un drum la Constanta am zis sa o inchei in mod placut. Programare obtinuta prin sms si confirmata cu o ora inainte. La ora stabilita am ajuns la locatia deja cunoscuta situata pe Str. Istriei. Andreea m-a intampinat zambind, intr-o rochie bej mulata, ridicata pe tocuri, aceeasi faptura delicata cu parul negru ingrijit ce-i cadea sexy pe umeri. Un pupic de revedere urmat de o scurta conversatie. I-am studiat putin si admirat tatuajul pe care-l terminase cu 2 zile inainte. Cat a mers Andreea la dus am renuntat si eu la haine. A revenit infasurata in prosop tot pe tocuri, am primit prosop curat si am mers pentru igienizare. Cand m-am intors deja renuntase la prosop (nu si la tocuri) si asa am inceput actiunea cu FK, coborand usor pe gat, umeri, sani, devorandu-i trupul in timp ce o mana luneca pe fundul ei bestial. Ma innebunea aroma de cafea datorata gelului de dus pe care-l folosise. M-am intins usor pe asternut, aceeasi pereche de ochi caprui, frumosi s-au apropiat iar buzele putin intredeschise, pline de senzualitate au inceput sa-mi exploreze corpul in timp ce sanii ei voluptosi ma mangaiau. Apoi privindu-ma, dandu-si parul la o parte dupa ureche, zambind in coltul gurii a inceput un oral, soft la inceput, cu atentie la imprejurimi urmat de cateva schimbari de ritm si gemete suave. Am directionat-o pentru 69 woman on top. Bucurandu-ma de privelistea superba ce mi se oferea am inceput usor sa-i dezmierd pasarica in timp ce ea continua cu oral marit in intensitate. In timp ce miscam limba pe clitorisul ei umezit, gemetele Andreei au devenit sacadate iar trupul ii tremura usor. A trebuit sa o opresc putin din oral, nu imi doream sa finalizez asa, am mai continuat cateva minute sa ma bucur de pasarica ei umeda si delicioasa, dupa care Andreea a pus preze si din proprie initiativa a trecut la normal in pozitia cowgirl. Superba privelistea cu acei sani minunati ce-i aveam in prim plan iar senzatia era una de exceptie. Pierdusem notiunea timpului....am intrebat-o apoi in ce pozitie ii place mai mult sau si-ar dori sa schimbam. S-a asezat pe burta cu picioarele stranse si am inceput pe la spate a penetra adanc pasarica umeda si fierbinte.. Parca dragon se numeste aceasta pozitie. Cu toate ca doream sa aman deznodamantul, acesta a venit foarte intens dupa o partida de exceptie pot spune. Am ramas asa cateva minute, nu-mi venea sa ies, atat de placut era. Mi-a oferit servetele umede am scos preze si am mers pe balcon la o tigara iar Andreea la dus. Cand a revenit am mers si eu la dus si cand am iesit mi-am aruncat ochii pe ceas. Pfff! Ora trecuse deja, eram in extra time. Am mai stat cateva minute la taclale, apoi m-am imbracat si mi-am luat la revedere cu dorinta de a reveni la Andreea cu proxima ocazie!Note:Locatie 9.5 Garsoniera curata,dotata corespunzatorIgiena 10+Andreea 10++Oral 10Normal 10++ doua pozitii, o finalizare, pentru a 2a nu mai era timpFK 10+GFE 10++++Cadou 250 RON lasati pe barulet cand Andreea era la baie inainte de a incepe actiuneaIti multumesc inca odata Andreea pentru felul foarte placut in care te-ai purtat cu mine pe tot parcursul intalnirii! De revenit? De cate ori voi avea ocazia!Spor si toate bune tuturor! 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum