Sari la conținut

Andreea 0720920099 (fosta Studenta Nerva Traian)

Postări Recomandate

Vizitator andreeant
Reputație: 0
Postat

Da din cauza vitezei nu stiu de ce am citit 3 stelute :no2  cand defapt erau simplu 3 tatuaje.

Dar raman la aceasi parere dupa tot ce am citit ca oferi servicii de 7 stele  :iagreechiar daca esti putin mai greu de prins.

Te-am :hug1  si iti urez o zi cat mai frumoasa.

Multumesc, la fel! :kiss2

• Oras:Bucuresti
Postat

Si a mai trecut o zi de incercari  :no2

Perseverez ce sa fac ....

• Like 1
Postat

Am lasat si un mesaj ieri dar nu am primit nici un apel voi incerca si azi, daca se poate sa ne comunice si noua cum am putea proceda.

O zi cat mai frumoasa iti doresc.

Postat

Iupiii Victorie

Am fost destul de insistent si am trimis mesaj ,sper sa nu fi fost prea insistent dar am reusit sa ma programez la Andreea o sa revin cu recenzia dupa ce o voi vizita.

Vizitator andreeant
Postat

update

post-158063-0-81121400-1466003905_thumb.jpgpost-158063-0-72522400-1466003913_thumb.jpg

Vizitator andreeant
Postat

-pana pe 20 iunie nu mai fac programari!

Have fun!

Vizitator andreeant
Postat

Hello!

-astazi nu lucrez.

-miercuri-12.00-18.00

-joi-11.00-18.00

-vineri-11.00-18.00

Nu lucrez in weekend!

O zi frumoasa va doresc!

Vizitator andreeant
Postat

Buna dimineata!

Astazi sunt in locatie intre 12.00-19.00 iar maine 11.00-18.00

-din cauza faptului ca primesc multe apeluri isi mesaje si nu pot raspunde tuturor ,din data de 4 iulie inclusiv oralul este protejat. Cine are chef de comentarii sa le pastreze pt el.

Sa aveti o zi frumoasa in continuare!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sa intelegem ca e un lucru rau ca primesti multe apeluri si sms-uri, si vrei sa reduci din ele. Puteai pur si simplu sa scoti serviuciul fara alte comentarii, dar nah gandirea de femeie!!!!

Vizitator andreeant
Postat

Astazi sunt in locatie intre 12.00-18.00!

Vizitator andreeant
Postat

Hello!

Astazi si maine sunt in locatie intre 11.00-19.00 .

Vizitator andreeant
Postat

Update

post-158063-0-07316000-1467456624_thumb.jpg

post-158063-0-02968900-1467456646_thumb.jpg

Vizitator andreeant
Postat

Astazi sunt in locatie intre 12.00-19.00!:*

Postat

Salutare Prieteni

Greu Greu Greu

Am vizitat aceasta Domnisoara saptamana trecuta dar dupa lupte grele pentru o programare si sa va explic am trimis mesaj cu 2 sapt inainte urmand sa confirm in acea zi cu ora inainte eu sa fiu sigur am incercat sa confirm si cu o zi inainte dar nu a raspuns la tel si am trimis mesaj si am primit confirmarea ca ne putem intalni dar tot asa sa confirm cu ora inainte si asa am incercat sa fac am sunat cand am stabilit dar nu a raspuns la tel apoi am trimis mesaj si am primit confirmarea ca ma poate primi si mi-a timis adresa, ok am ajuns acolo si am sunat cu 10 min inainte si nimic ... am sunat cu 5 min inainte si nimic ... am zis ca este timpul sa imi i-au o mica teapa pt ca nu imi mai luasem demult dar am avut inspiratia sa trimit din nou mesaj si am primit mesaj cu scara si interfonul uff am rasuflat usurat si am mers in locatie zona mall vitan. A fost o lupta pentru aceasta prgramare si in tot acest timp eu nu am reusit sa vorbesc cu ea prin viu grai nici macar o data doar prin mesaje.

Am ajuns in locatie unde am fost asteptat de domnisoara imbracata intr-o tinuta sexy am stat de vorba unde am vb diverse chestii prima mea impresie fiind una destul de buna si dupa aceasta mica discutie am cerut prosop si am mers pt improspatare dupa care a mers si ea .

Actul 1 a inceput cu sarutari pe corp foarte excitante ( fara FK mancasem shaorma cu 1 sapt inainte probabil de asta ) a coborat usor unde a inceput un oral bunisor neprotejat cu atentie la oute parca prea multa atentie si am incercat lady on top unde am si capitulat.

Inainte de actul 2 am stat din nou de vorba si am mers la dus dupa care a mers si ea si a inceput tot cu sarutari pe corp un oral cum spuneam bunisor am incercat mai multe pozitii prima fiind misionar a doua cu ea in lateral si am finalizat glorios cu ea  in pozitia caprita. Am mai stat putin de vorba am mers la dus si dupa care am lasat banutii pe o masuta ne-am sarutat pe obraji la plecare si dus am fost.

Si acum notele :

Locatie  -  9,5 nimic de reprosat poate doar lipsa papucilor era o pereche de pantofi cu toc in baie dar nu ma prindea culoarea si erau putin cam mici

Aspect  -  9,5 un corp frumos sexy rau de tot cam plinut cu tatuaje dar nu deranjant, sani foarte frumosi nota 10 pt sani si fund care arata beton si la fata este foarte foarte frumusica o dulceata de fata.

Oral  -9 prca prea multa atentie la oute

Normal  -  10 se muleaza foarte bine pe dorintele clientului ooo da ce bine a fost

GFE  -  9 aici scad putin pentru ca este greu sa vorbesti cu ea la telefon pentru mine a fost imposibil si pentru lipsa fk

Igiena  -  10

Cadoul - 250 lei 1 h lasati la final

Recomandare : Clar DA eu unul voi reveni cu siguranta

• Like 8
Vizitator andreeant
Postat

Astazi nu mai pot face programari.

O zi placuta sa aveti!

Postat

Mi se pare mie sau tanti e un fel de mașinărie de facut bani "cu curul"? Mă uit și mă minunez... aia nu, aia nu și nici aia nu face... scorul de bază e de 200 lei / 30 min - restul sunt extra-opțiuni contra cost (plm... parcă ești la Mercedes)... e foarte atentă să anunțe cum apare o oră liberă - pentru că, nu-i așa, ar fi păcat să treacă fie și o singură oră fără s-o fută cineva (sau mă rog, fără să mai producă ea vreo 2-3 sutici)... Eu deja nici n-am nevoie să mai mă duc ca să știu că n-o să-mi placă  :no2

• Minus 2
Reputație: 1750
Postat

Mi se pare mie sau tanti e un fel de mașinărie de facut bani "cu curul"? Mă uit și mă minunez... aia nu, aia nu și nici aia nu face... scorul de bază e de 200 lei / 30 min - restul sunt extra-opțiuni contra cost (plm... parcă ești la Mercedes)... e foarte atentă să anunțe cum apare o oră liberă - pentru că, nu-i așa, ar fi păcat să treacă fie și o singură oră fără s-o fută cineva (sau mă rog, fără să mai producă ea vreo 2-3 sutici)... Eu deja nici n-am nevoie să mai mă duc ca să știu că n-o să-mi placă  :no2

vasilica, genu asta de fata cauta sponsori.

nu te mira, andreea primeste si sperma-n gura dar nu de la plebe

Postat

Eu am fost de ft multe ori la ea inca de cand a aparut pe "piata" si pana de curand, insa sincer ma duc doar pt corpul ei ca in rest la GFE e aproape de zero si mai e si cam toanta. Nu prea ai ce vorbi cu ea, iar sa zici ca mergi acolo sa o futi doar da asa e, insa trebuie sa existe si putina implicare ca altfel e ca si cum ai fute papusi gonflabile.

Eu unul nu stiu daca o sa mai revin.

Cheers!

• Like 1
Postat

Am fost clientul Andreei de peste un an jumate si niciodata nu am avut probleme in a face o programare,si cel mai important e ca nu a incercat sa imi ceara in plus bani. Inteleg ca poate fi dificil pentru unii cu un IQ scazut sa faca o programare cu ceva timp inainte,dar asta nu inseamna ca fata cauta sponsori,ea incearca sa lucreze ca oricare dintre noi dar cu un job diferit,asa ca fiti respectuosi este o fiinta umana.

• Like 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu am fost de ft multe ori la ea inca de cand a aparut pe "piata" si pana de curand, insa sincer ma duc doar pt corpul ei ca in rest la GFE e aproape de zero si mai e si cam toanta. Nu prea ai ce vorbi cu ea, iar sa zici ca mergi acolo sa o futi doar da asa e, insa trebuie sa existe si putina implicare ca altfel e ca si cum ai fute papusi gonflabile.

Eu unul nu stiu daca o sa mai revin.

Cheers!

Implicarea vine si daca partenerul te imbie,adica sa aiba si ea cu cine stii ce zic?

Probabil esti unu dinala de fute ca surdu-n clopot,no offence.

Eu am plecat mereu multumit de la ea si mi-a placut fiecare intalnire...

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Am fost clientul Andreei de peste un an jumate si niciodata nu am avut probleme in a face o programare,si cel mai important e ca nu a incercat sa imi ceara in plus bani. Inteleg ca poate fi dificil pentru unii cu un IQ scazut sa faca o programare cu ceva timp inainte,dar asta nu inseamna ca fata cauta sponsori,ea incearca sa lucreze ca oricare dintre noi dar cu un job diferit,asa ca fiti respectuosi este o fiinta umana.

Asta a fost din ciclul "și curvele e oameni"... mortală! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 2

• Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Văd că foarte mulți consideră prostituția un job ca oricare altul.

N-am să întru în amănunte si am sa pun doar o întrebare naiva,că Deh nu prea ma pricep.

Voi v-ați îndruma soția, sora sau copilul către această nobilă meserie?

Ca doar este un job ca oricare altul după cum grăiti voi.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...