Sari la conținut

Andreea 0720920099 (fosta Studenta Nerva Traian)

Postări Recomandate

Vizitator andreeant
Reputație: 0
Postat

Eu..duduia, rasfatata,aroganta ,scorpie etc,cum vreti voi sa ma numiti,o sa mentionez cateva motive pt atitudinea mea de parca ce e scris in semnatura nu e deajuns.

-atunci cand atitudinea unei persoane mai ales verbal lasa de dorit,nr respectiv este salvat pt a fi ignorat pe viitor(chiar daca intr o alta zi incearca alta abordare);

-daca la o prima intalnire a fost ceva ce m a deranjat  , pe clientul respectiv nu l mai primesc pe viitor.Iar daca isi face programare dupa alt numar tot nu il primesc in locatie.

-prefer sa lucrez in proportie de 70% cu persoane pe care deja le cunoasc si eu le consider ok(igienic/comportament);

-intr un domeniu in care intalnesti tot felul de oameni mi se pare normal sa ai niste reguli de baza pt a face o selectie ;

-cand nu am chef de "munca" sau am alte lucruri de rezolvat inchid telefonul;

-nu raspund la telefon daca sunt "infipta" (foarte rar iau telefonul cu mine in camera);

-nu raspund la sms daca a trecut prea mult timp si nu stiu in ce imprejurari se afla celalalt;

-nu adopt "vrajeala "pt a fi ridicata in slavi;

-nu o sa fac pe indragostita cu nimeni pt a-l face sa vina cat mai des sa ii iau banii si sa ii promit marea cu sarea;

-sunt la fel de selectiva si in viata personala si fac "tabula rasa" daca nu sunt multumita sau ma dezamagesc persoanele din jur;

-nu raspund persoanelor care au alte cerinte fata de serviciile pe care le ofer si sunt mentionate in semnatura;

-relatiile  amoroase nu au legatura cu domeniul in care activez si nici nu voi accepta asta( pt cei care ma intreaba dc nu caut relatie);

-nu iau multe programari pe zi,motiv pt care sunt injurata des;

-cui nu ii convine atitudinea mea se poate duce in alta parte,fete sunt destule pe forum ( nu am obligat pe nimeni sa vina cu forta la mine);

-nu imi creez obligatii  si nici nu vreau ca alte persoane sa isi creeze obligatii fata de mine;

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu..duduia, rasfatata,aroganta ,scorpie etc,cum vreti voi sa ma numiti,o sa mentionez cateva motive pt atitudinea mea de parca ce e scris in semnatura nu e deajuns.

-atunci cand atitudinea unei persoane mai ales verbal lasa de dorit,nr respectiv este salvat pt a fi ignorat pe viitor(chiar daca intr o alta zi incearca alta abordare);

-daca la o prima intalnire a fost ceva ce m a deranjat  , pe clientul respectiv nu l mai primesc pe viitor.Iar daca isi face programare dupa alt numar tot nu il primesc in locatie.

-prefer sa lucrez in proportie de 70% cu persoane pe care deja le cunoasc si eu le consider ok(igienic/comportament);

-intr un domeniu in care intalnesti tot felul de oameni mi se pare normal sa ai niste reguli de baza pt a face o selectie ;

-nu raspund la telefon daca sunt "infipta" (foarte rar iau telefonul cu mine in camera);

-nu raspund la sms daca a trecut prea mult timp si nu stiu in ce imprejurari se afla celalalt;

-nu o sa fac pe indragostita cu nimeni pt a-l face sa vina cat mai des sa ii iau banii si sa ii promit marea cu sarea;

-sunt la fel de selectiva si in viata personala si fac "tabula rasa" daca nu sunt multumita sau ma dezamagesc persoanele din jur;

-nu raspund persoanelor care au alte cerinte fata de serviciile pe care le ofer si sunt mentionate in semnatura;

-relatiile  amoroase nu au legatura cu domeniul in care activez si nici nu voi accepta asta( pt cei care ma intreaba dc nu caut relatie);

-cui nu ii convine atitudinea mea se poate duce in alta parte,fete sunt destule pe forum ( nu am obligat pe nimeni sa vina cu forta la mine);

-nu imi creez obligatii  si nici nu vreau ca alte persoane sa isi creeze obligatii fata de mine;

chapeau bas!  :hihat

• Like 1
Vizitator andreeant
Postat

Buna dimineata!

Doar joi si vineri mai pot face programari.

Incepand din ianuarue nu mai lucrez in weekend.

:*

Postat

Buna dimineata!

Doar joi si vineri mai pot face programari.

Incepand din ianuarue nu mai lucrez in weekend.

:*

Buna, cand te pot suna pentru o programare? Ms :*

Vizitator andreeant
Postat

locatia?

Vitan

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

eu cu Andreea comunic foarte ok...cred ca trebuie intelegere de ambele parti...incercare de luat contact in moment nepotrivit necesita rabdare si perseverenta care face  momentul intalniri unul reusit!

Vizitator andreeant
Postat

Disponibila pt programari perioada 19-23 decembrie: 12.00-19.00

24,25,26 nu lucrez

27,28,29 -10.00 -19.00

30 decembrie-10.00-14.00

31 decembrie,1-4 ianuarie nu lucrez

Postat

e o zdreanta

Arată-mi cu degețelul, pe păpușă unde te-a atins nenea. Ți-a zis să nu spui la nimeni ?

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

Arată-mi cu degețelul, pe păpușă unde te-a atins nenea. Ți-a zis să nu spui la nimeni ?

face voodoo?

Postat

Nu e voodoo, e o tehnica de interogare disociativa a copiilor abuzati sexual. Incercam sa fiu subtil in a-i explica frustrarile.

• Like 2
  • Oras:Tennessee
Postat

post-163921-0-79904500-1482080238_thumb.jpg

ieri am trecut pe la Andreea .

Progamare cu o saptamana inainte ...asa iti poti alege ziua si ora potrivita ..

Locatia -zona Vitan , o garsoniera ok , fara mari pretentii ..

Andreea - o fata ok , cu cateva kg in plus fata de ceea ce ma asteptam, fatza draguta  ....

Prestatia-aici este de povestit ...debut timid timid de ambele parti ....partea de tatonare dintre doua persoane care nu se cunosc ...m-a asteptat intr-o tinuta de vara -fusta scurta si o bluza ..o scurta discutie introductiva , dush eu , dush ea ...un FK timid ..mangaieri ...deplasare in zona oralului ...atentie maxima pe zonele adiacente ...supt pula :atm  , lins pizda , evolutie in standardele normale ...pus prez , LOT , schimbari de pozitii , ajungem si la analpost-163921-0-33148200-1482083978_thumb.jpg , fara fitze , fara "aoleo ma doare "...finalizat ..

pana aici a fost partea introductiva ...baie , igienizare , tigara si o mica discutie ...deja atmosfera era alta ...trecusem de faza rezervelor ...iar daca reusesti sa ajungi cu Andreea in acest stadiu poti sa te consideri un om fericit !Andreea devine altcineva cand se simte in zona de confort ...dialogul are o alta desfasurare ...reactiile ei sunt naturale , fara inhibitiile pe care le-am simtit initial ...FK-ul devina intens , pasional ... imbratisarile , sarutatul pe corp , mangaierile  au o alta nuanta , o alta intensitate ...m-a dirijat pe unul din fotoliile din camera ...dupa un oral care a atins limitele anillingusului , s-a infipt in pula oferindu-mi un spectacol minunat al pulii alunecand in pizda eipost-163921-0-69941500-1482082782_thumb.jpg ...vedere din spate !!!am schimbat , ea trecand in fotoliu intr-o pozitie care a permis o penetrare anala fara probleme ..finalizare !

Am optat pentru varianta de o ora si jumatate si trecuse putin peste o ora..

Am rugat-o sa-mi faca un masaj ...face un masaj soft ...placut , relaxant , excitant ...nici nu stiu cum ajuns imbratisati , sezand , face to face , mangaieri , saruturi ,feromoni ,  erectie maxima ....asa ca am mai avut parte de o finalizare de ramas bun  :doggystyle !!!

NOTE

Andreea -8,5 sunt fan skinny dar asta nu inseamna ca Andreea nu arata bine , altfel nu ramaneam

GFE-10 daca reusesti sa treci de faza retinerilor 

igiena -10 nimic de reprosat

ON-9 fara CIM dar cu atentie maxima la 00

NP-9,5 se fute bine  , pizda ok

AP-9,5 o futi in cur cu drag , fara surprize maronii 

Una dintre cele mai bune experiente din acest an !

Incercati o progaramare cat mai este activa pt ca fata este mai mult decat ok !!!

Dar aveti grija cum va prezentati pt a va bucura de tot ce este in stare sa ofere Andreea !!!post-163921-0-05677600-1482084213_thumb.jpg

• Like 15
Postat

PS-cadou 350 RON pt 1 1/2 ore lasati pe undeva la un moment dat  , fara a fi ceruti sau verificati pe parcursul vizitei...

Vizitator all_star
Postat

accepti finalizare faciala?

E bn ca te-ai gandit sa postezi ceva dupa 3 ani de prezenta pe forum  :laugh2                                                                                                  Daca citeai cu atentie semnatura ei, nu mai puneai intrebarea asta   :slap2

Postat

E bn ca te-ai gandit sa postezi ceva dupa 3 ani de prezenta pe forum  :laugh2                                                                                                  Daca citeai cu atentie semnatura ei, nu mai puneai intrebarea asta   :slap2

Nu-l lua tare din prima cand omul a prins curaj. Incepe cu o postare, doua ... dupa, poate vine si recenzia .... :laugh2

• Like 2

Vizitator andreeant
Postat

Disponibila pt programari 27,28,29 decembrie.

Saptamana aceasta nu mai am liber :2808.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...