klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 2, 2015 se zice( scrie) medie ponderata , de la ponderi / proportii
loveeurope Reputație: -2 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 2, 2015 Do you provide outcalls as well? Or only incalls?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 2, 2015 Postat Mai 2, 2015 ce caterinca...nu frate eu zic asa trup 9.347, chip 9.578, sani 9.7897, dupaia facem o medie ponderala si iese nush...calculati voi ))).....in perioada mixta
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 2, 2015 Postat Mai 2, 2015 Do you provide outcalls as well? Or only incalls?only Incalls
loveeurope Reputație: -2 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 2, 2015 Thanks a lot for the reply! Hope you speak english and/or don't have any problems with only english speaking person? only Incalls
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 2, 2015 Postat Mai 2, 2015 Thanks a lot for the reply! Hope you speak english and/or don't have any problems with only english speaking person? no i dont have any problem:P
loveeurope Reputație: -2 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 2, 2015 Sounds perfect honey! I will be in Bucharest late this month and will get in touch with you as soon as I am there no i dont have any problem:P
dav07 Reputație: 0 Postat Mai 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 2, 2015 Buna andreea,un id ceva ?!
9626266 Reputație: 62 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Deci Andreea, poti sa clarifici te rog cine este fata cu tatuaje?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 Sounds perfect honey! I will be in Bucharest late this month and will get in touch with you as soon as I am there invata romaneste si asculta-l pe Morometehttps://www.youtube.com/watch?v=E3R3ILrBKzM
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Postat Mai 3, 2015 Deci Andreea, poti sa clarifici te rog cine este fata cu tatuaje?buna....nu stiu in ce sens te a pacalit colega, ma indoiesc ca te a primit la ea...nu mai activeaza de prin februarie chiar , e adevarat ca imi mai raspundea la telefon cand eram eu ocupata,am 3 tatuaje cel putin nu 2...
fitza76 Reputație: 2 Postat Mai 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2015 Buna!!!Maine poti fi gasita in locatie? :350x
cubacigar Reputație: 1161 Postat Mai 5, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Mai 5, 2015 Buna Andreea.http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-noutate-27-de-ani-ofer-masaj-de-relaxare-si-terapeutic-prin-diferite_26552211.htmltanti foloseste si o poza cu tine in anuntul dat ... probabil si pe alte siteuri se foloseste de poza/pozele tale 2
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 5, 2015 Postat Mai 5, 2015 Buna Andreea.http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-noutate-27-de-ani-ofer-masaj-de-relaxare-si-terapeutic-prin-diferite_26552211.htmltanti foloseste si o poza cu tine in anuntul dat ... probabil si pe alte siteuri se foloseste de poza/pozele talebuna .mda...nu e singura, am mai avut un caz acum ceva timp, ) multumesc pt informatie
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 5, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 5, 2015 Buna, am revenit in locatie,programul ramane momentan acelasi L-V :11-18...singura noutate... voi mai activa cel putin 2 luni de zile dupa care este posibil sa ma retrag definitiv.O zi buna va doresc "retrag definitiv" = rebranding & reloading
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 5, 2015 Postat Mai 5, 2015 "retrag definitiv" = rebranding & reloading
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 5, 2015 voi mai activa cel putin 2 luni de zile dupa care este posibil sa ma retrag definitiv.Te mariti cu iubi din Ardeal?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 5, 2015 Postat Mai 5, 2015 Te mariti cu iubi din Ardeal? cu cn?))
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 5, 2015 cu mn
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Mai 5, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Mai 5, 2015 Sa nu uiti sa ne scrii din cand in cand, Andreea!
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 5, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 5, 2015 Mai, lasati fata sa respire! N-o mai sufocati cu chestiuni personale. Are dreptul liber si consimtit sa se marite cu cine o vrea, sa faca ce considera ca este mai bine pentru persoana ei.Subscriu insa la a ne scrie din cand in cand! Daca pune acolo si un pupic dulce asa ca si ea, cred ca vom fi foarte fericiti! Andreea, tu chiar te mariti!?? Spune-ne din timp ca sa strangem banii de nunta!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Mai 5, 2015 Postat Mai 5, 2015 Mai, lasati fata sa respire! N-o mai sufocati cu chestiuni personale. Are dreptul liber si consimtit sa se marite cu cine o vrea, sa faca ce considera ca este mai bine pentru persoana ei.Subscriu insa la a ne scrie din cand in cand! Daca pune acolo si un pupic dulce asa ca si ea, cred ca vom fi foarte fericiti! Andreea, tu chiar te mariti!?? Spune-ne din timp ca sa strangem banii de nunta! eu?? doamne fereste:)))
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 5, 2015 Mai, lasati fata sa respire! N-o mai sufocati cu chestiuni personale. Are dreptul liber si consimtit sa se marite cu cine o vrea, sa faca ce considera ca este mai bine pentru persoana ei.tu cn plm esti?
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Mai 5, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Mai 5, 2015 tu cn plm esti?Vorbeste frumos, in plm!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum