Sari la conținut

0748852083

Postări Recomandate

Postat

Tipa are anunt in evenimentul, zice ca practica sexul total, 170/60 kg.O sun, imi zice ca sta la Il Primo. Aveam chef de sex anal si astea sunt mai rare pe la noi.Urc in camera, tipa e mai inalta, cam 1.75 de fapt, slabuta, sani destul de micuti, la fata e cam tarancuta, cu par scurt, cam 20-22 de ani cred.Ignor fata, mie imi paceau cracii si fundul.GFE: 7/10, tipa se vede ca e noua si nu prea stie ce sa faca.Punem prezervativu, avea si ulei pentru anal. La oral, inghite binisor, destui centimetri, 7/10.O pune pe o parte si o iau la normal. Stramta fata, epilata ca la carte. Dupa vreo 3 minute i-o bag in fund, aici descopar senzatia ce-mi place, stramta si fierbinte. Pret: 100 lei jumatate de ora zice ea si 200 lei ora. Nu e cu numarul, de aia am zis ca e noua, oricum eu n-o stiam.:DImplicare: nu prea stie ce sa faca, e timida, hai un 7/10.Camera-curata, racoroasa, cine a fost pe la Il Primo stie.O puteti fute si pe blatul din camera.:PSpor la futut.

Reputație: 610
Postat
Tipa are anunt in evenimentul' date=' zice ca practica sexul total, 170/60 kg.O sun, imi zice ca sta la Il Primo. Aveam chef de sex anal si astea sunt mai rare pe la noi.Urc in camera, tipa e mai inalta, cam 1.75 de fapt, slabuta, sani destul de micuti, la fata e cam tarancuta, cu par scurt, cam 20-22 de ani cred.Ignor fata, mie imi paceau cracii si fundul.GFE: 7/10, tipa se vede ca e noua si nu prea stie ce sa faca.Punem prezervativu, avea si ulei pentru anal. La oral, inghite binisor, destui centimetri, 7/10.O pune pe o parte si o iau la normal. Stramta fata, epilata ca la carte. Dupa vreo 3 minute i-o bag in fund, aici descopar senzatia ce-mi place, stramta si fierbinte. Pret: 100 lei jumatate de ora zice ea si 200 lei ora. Nu e cu numarul, de aia am zis ca e noua, oricum eu n-o stiam.:DImplicare: nu prea stie ce sa faca, e timida, hai un 7/10.Camera-curata, racoroasa, cine a fost pe la Il Primo stie.O puteti fute si pe blatul din camera.:PSpor la futut.[/quote']multumim de review :D iti cere ceva la receptie, buletin? sau nu te intreaba nimic...
Postat

Nu iti cere nimeni nimic. La Il Primo se intra ca intr-un bloc de locuinte. Receptia e undeva la o camera pe la etajul 1, usa e inchisa.Nu se compara cu pensiunile de pe Bucium, aici chiar e discretie.

Postat
Nu iti cere nimeni nimic. La Il Primo se intra ca intr-un bloc de locuinte. Receptia e undeva la o camera pe la etajul 1' date=' usa e inchisa.Nu se compara cu pensiunile de pe Bucium, aici chiar e discretie.[/quote']Permite-mi sa completez... e nasol ca e Glem Caffe la parter si e destul de frecventat :D, dar in rest e OK, treci repede prin fata si gata.
Postat
Permite-mi sa completez... e nasol ca e Glem Caffe la parter si e destul de frecventat :D' date=' dar in rest e OK, treci repede prin fata si gata.[/quote']Vii dispre Tudor si nu mai treci prin fata cafenelei. Nu se vede din cafenea cine stie ce in lateral, unde e intrarea.Eu oricum ma refeream la ce se intampla in cladire. La Campionul voia buletin si eu n-am. De dat. =))
Postat

Tipa acum sta vis a vis de maternitatea Cuza Voda. Are urmatorul anunt "DOMNIŞOARĂ deosebită, ofer companie distinsă domnilor cu pretenţii. tel 0758510159." si cere 100 nr si 200 ora. Am sunat eu la ea.

Postat
Tipa acum sta vis a vis de maternitatea Cuza Voda. Are urmatorul anunt "DOMNIŞOARĂ deosebită' date=' ofer companie distinsă domnilor cu pretenţii. tel 0758510159." si cere 100 nr si 200 ora. Am sunat eu la ea.[/quote']Corect! Eram pe la Il Primo si vroiam sa o vizitez, dar si-a mutat cuibul.
Postat

Pai hai sa actualizam baza de date a fetelor si cu al doilea sau al treilea numar. Asta daca le aflam.

Postat
Pai hai sa actualizam baza de date a fetelor si cu al doilea sau al treilea numar. Asta daca le aflam.
Pai la cat de ieftin e un SIM, n-apucam in timp util. Vineri avea primul numar de telefon, azi al doilea. Cu numerele de telefon e o poveste, le schimba sa nu fie ascultate de politie, dar pe de alata parte clientii care le stiu, nu mai dau de ele.Ambele parti pierd.

Postat

Trebuie sa corectez, asta din cauza ca erau nr unul dupa altul la mine in tel la jurnal apeluri. Are nr de tel 0747920918 si anuntul "Tânără, 22/1.70/60, ofer sex total. Deţin locuinţă lux." Dar ce voce groasa are....:D. Imi pare rau pentru informatia gresita. Asta cu nr cu 159, nu a raspuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.