mihai_pmr Reputație: 7 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Dupa multe cautari, am gasit-o. Fiind cu ceva treaba pe centura, am dat de ea pe acolo, am luat-o in masina si ne-am indreptat spre un motel, in final am ajuns la benzinaria de la iesire din oras dupa Barabant. Am stat circa 40 de minute, timp in care a facut in op cu atentie LA toate alea dupa care am luat-o capra si am terminated in caciula. Halatul: 1mil ± camera. Trebe doar sa negociati cu ea. Eu pe vremuri am facut si anal cu ea. Pt bani face orice, doar sa-i spune-ti ca a-ti mai fost cu ea si ar trebui sa fie bine.Note: -aspect: 1,50 statues approx, de etnie. Relativ draguta la fata, deci 6 nota mea -locatia: motel de o stea; apreciati voi - per total 5 1 Link spre comentariu
mariusdan92 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 este roscata roxi ? Link spre comentariu
mihai_pmr Reputație: 7 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 este roscata roxi ? nu' e bruneta Link spre comentariu
mariusdan92 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 si pe centura o gasesti in benzinarie de obicei ? Nush dar cred ca am fost cu ea , nu e de etnie nu ? Link spre comentariu
mihai_pmr Reputație: 7 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Dasi pe centura o gasesti in benzinarie de obicei ? Nush dar cred ca am fost cu ea , nu e de etnie nu ? da' de obicei o gasesti LA konti in benzinarie, dar e due etnie Link spre comentariu
69puf Reputație: -11 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Sunama astazi si pe mine xxxxxxx 1 Link spre comentariu
playgirl Reputație: 5737 Postat Decembrie 26, 2014 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Sunama astazi si pe mine xxxxxxxxx 0i fi si tu vreo centurista ?! Cine sa te sune si pe tine ?! ....Acum ca ti-ai postat numarul te vor suna toti ! Link spre comentariu
soso Reputație: 35 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Am sunat.o, i.am zis ca am numarul de la un prieten si a inceput cu intrebari...zice ca e maritata si blabla.. Link spre comentariu
mihai_pmr Reputație: 7 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Spune-i ca am mai fost cu ea și va cunoașteți Link spre comentariu
soso Reputație: 35 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Acum nu mai pot ca imi recunoaste numarul. M.a intrebat ce prieten, de unde, numele...o sa mai incerc de pe alt numar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum