Sari la conținut

saloane masaj erotic cluj

Vizitator laur567

Postări Recomandate

Vizitator laur567
Reputație: 0
Postat

Pleasure MasajEsti din Cluj sau in trecere prin Cluj? Ai nevoie de relaxare si buna dispozitie? Nu mai sta pe ganduri! Fa-ti o programare la telefon: 0742-93.48.06 sau 0732-68.63.17 si vino si relaxeaza-te. O meriti din plin! sunt niste tipe trasnet .. probabil, dar "tarance". Spun din experienta. Imi pare rau, pt. mine modul de comportament si feminitatea, conteaza mai mult decat trupul. Deci NEGATIV:D:D

Postat
  'laur567 a spus:
Pleasure MasajEsti din Cluj sau in trecere prin Cluj? Ai nevoie de relaxare si buna dispozitie? Nu mai sta pe ganduri! Fa-ti o programare la telefon: 0742-93.48.06 sau 0732-68.63.17 si vino si relaxeaza-te. O meriti din plin! sunt niste tipe trasnet .. probabil' date=' dar "tarance". Spun din experienta. Imi pare rau, pt. mine modul de comportament si feminitatea, conteaza mai mult decat trupul. Deci NEGATIV:D:D[/quote']Eu nu lam incercat inca dar am vazut niste anuntiri pe net cu AlysyaMassageCel mai bine cotat Salon de Masaj Oriental , Alysya Massage va invita sa petreceti minunate clipe de relaxare alaturi de Maseoze superbe. Masaj Thai , Masaj Erotic , Body Massage Nude , Masaj cu finalizare , Preturi accesibile.Jacuzi Oferim igiena , discretie si seriozitate. Bonusuri pt clienti fideli. Deplasari la hotel sau pensiune.id alysya_massage...Acum ca ma uit si vad ce pareri se scriu ... De fapt mai mult semne de intrebare sunt ... va dau un sfat: Mergeti si incercati! Va garantez ca veti fi mai mult decat multumiti. Greu de crezut, dar in realitate sunt si mai faine decat in poze si foaarte dragute. Deci impresia mea despre ele a fost una absolut pozitiva.
Postat

pozitiv fara comentarii, am si discutat cu una dintre ele, si am ramas impresionat

• Like 1
Postat

Ofera servicii ce alte saloane din cluj nu va ofera .. Sunt superbe fetele si merita tot efortul

Postat

poti sa le dai limbi?pt ca vad intr-o poza la una din ele,ca are o pizda super,si as merge si eu daca as putea sa-i ling pizda

• Like 1
Postat

IO: chiar as vrea sa stiu de unde esti tu asa sigur ca nu suntem fetele din poza ? :))) salonul se deschide doar vineri :))) asa ca stai in banca ta

• Like 1
Postat

IO: vrei sa zici ca nu is tipele din poze la salon? ai fost acolo si te-ai convins? nu de alta dar vreau sa trec si eu pe acolo si nu am chef de surprize neplacute. nu am chef sa dau peste niste tiganci obeze. dar daca sunt tipele din poze MERITA!

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Personal am incercat-o pe tina brunetica si am ramas placut de senzualitatea si voluptatea ei.Sani mari , aditudine mai mult decat agreabila ! O recomand cu caldura.

• Like 2
  • Minus 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

sal. Sunt interesat de compania unei femei mature cu sanii mari, poate fi si mai plinutza din Cluj. Am cautat in "piata" dar nu am gasit mai nimic, in afara de saloane de masaj. Astept recomandarile voastre...mersi.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...