maria.bonita93 Reputație: 143 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: maria.bonita93 Oras:Galați Telefon: maria.bonita93 Oras:Galați Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Daca ai citi macar postarile facute de mine aici ai descoperi foarte repede.. numarul de telefon il ofer doar pentru confirmarea unei intalniri stabilita anterior pe mail : [email protected] . Dragilor , daca scriu ceva aici nu o fac doar asa de dragul de a acumula postari , si chiar va recomand sa cititi inainte de a ma contacta , pentru a sti ce asteptari sa va faceti si ce conditii am .Va pup si noapte buna tuturor :-* Link spre comentariu
max6969 Reputație: 1681 Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 pai nu raspunzi nici la mail-uri... 1 Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Ai sa mori de foame cu e-mailu' ala :D Link spre comentariu
madalinmad Reputație: 35 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Daca face 100 de lei pe zi e bine,in ritmul in care raspunde la mailuri!!!! Link spre comentariu
brooklyn Reputație: 316 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Confirm si eu ca nu raspunde la mail-uri am incercat de mai multe ori sa dau de ea, dar parerea mea e ca are ea clientela ei, iar acestia au cu siguranta si numarul de telefon , altfel nu prea s-a explica de ce e atat de "secretoasa". Link spre comentariu
madalinmad Reputație: 35 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Raspunde la mailuri,dar e ocupata fata asta non stop ba are treaba personala ba stau clientii in sir indian,eu zic ca e neserioasa!!! Link spre comentariu
max6969 Reputație: 1681 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Nu e. Mi-a raspuns, si pot spune ca e o fata care stie sa se exprime inclusiv corect gramatical, spre deosebire de multe altele, iar asta spune multe.Care doriti neaparat sa o vedeti, scrieti, si sperati ca decide sa va raspunda. Stiti faza cu "am dreptul sa-mi selectionez clientii"... si la ea se aplica. 1 Link spre comentariu
neluionel Reputație: 23 Postat Aprilie 25, 2018 Telefon: 0786501175 Oras:Tecuci Telefon: 0786501175 Oras:Tecuci Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Este foarte serioasa si selectiva, de apreciat ! Link spre comentariu
ulise1 Reputație: 71 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Asa este serioasa si selectiva.Confirm. Link spre comentariu
maria.bonita93 Reputație: 143 Postat Aprilie 26, 2018 Telefon: maria.bonita93 Oras:Galați Telefon: maria.bonita93 Oras:Galați Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Buna dimineata ,Ma amuza un pic ultimele postari, si desi initial am vrut sa le ignor ca sa nu intru in polemici pe aici, am decis totusi sa va lamuresc un pic . Deci asa cum se poate vedea si pe forum sunt prezenta in aceasta ,,bransa'' de ceva ani buni , si cum a precizat cineva mai devreme e normal sa am o anumita ,,clientela'' formata si e absolut logic ca acele persoane au acces la numarul de telefon .. de altfel persoanele cu care ma intalnesc , si imi par super ok , la finalul intalnirii primesc un numar de telefon pe care ma pot contacta pe viitor . Ceea ce am uitat sa precizez este ca eu verific mail-ul mai mult dimineata si seara , in restul zilei fiind destul de ocupata cu ... lesinatul de foame :-)) .. , iar programarile in principal le fac de pe o zi pe alta. Eu incerc sa raspund la toate mail-urile dar uneori sunt atat de multe incat imi e imposibil.Le multumesc celor care au avut rabdarea de a descoperi ca sunt , in esenta , serioasa si am putut comunica intr-un final . Acum urmeaza sa va anunt ca incepand de maine si pana miercuri dimineata nu sunt in galati . Va pup si va doresc o zi superba !💋💋💋 Link spre comentariu
gigianonimu Reputație: 4 Postat Mai 7, 2018 Partajează Postat Mai 7, 2018 Bună Maria. Lasă și tu un nr tel sa putem da de tine .mersi Link spre comentariu
mifuletz Reputație: 8 Postat Mai 7, 2018 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat Mai 7, 2018 O poza recenta, ceva ? Link spre comentariu
maria.bonita93 Reputație: 143 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: maria.bonita93 Oras:Galați Telefon: maria.bonita93 Oras:Galați Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 I'm back in bussines! Bună seara dragii mei ! Am revenit , pentru o scurtă perioadă,si abia astept sa va (re)întâlnesc. Despre mine ce să vă zic nou.. sunt exact la fel ca ultima oară. Serviciile de asemenea neschimbate - masaj de relaxare, masaj erotic cu finalizare, GFE, french kissing, oral protejat sau neprotejat, 69, sex normal doar protejat, dus impreuna , mici fantezii si jucarii. O experienta plina de pasiune si placere. Pentru moment nu detin locatie,sunt disponibila doar pentru intalniri la hotel sau domiciliu clientului (in functie de zona). Ma puteti contacta pe mail maria.bonita93 ( in urma unei programari o sa ofer si un numar de telefon) zilnic intre orele 10 - 22. Mica modificare este tariful si anume 250lei / întâlnire - max 1h30min ( toate serviciile incluse). Vă pup dulce dulce. Link spre comentariu
paul_no12 Reputație: 36 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2019 Te rugam sa publici 2 poze recente cu tine ❤️❤️ Link spre comentariu
gigianonimu Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 cel mai corect e sa lasi un nr de contact .si ceva poze .multumesc Link spre comentariu
max6969 Reputație: 1681 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Numar de telefon nu vei vedea....ea nu lucreaza asa. @maria.bonita93O fotografie cit se poate de generala, fara ca macar capul sa se vada, ar fi totusi potrivita. Nu cred ca ar conveni nici unei parti sa se decline o intilnire pentru ca parte din eventualii doritori nu stiu cum esti.Aaa... si anunta te rog cind vei avea locatie. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum