Sari la conținut

Ofensiva rujatilor

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vad ca prolifereaza rujatii care se inscriu pe site, si incep sa dea ratinguri de o stea, la rand, tuturor coloratilor. Sincer, pe mine ma cam doare fix undeva de obsesia lor, insa mi se pare anormal sa toleram astfel de paraziti si sa le mai si permitem sa "lase urme". De exemplu, pe userul Gabriel, ultimii 5 vizitatori au lasat urmatoarele calificative: IustinParvu (1 stars), ArsenieBoca (1 stars), aIexandru69 (1 stars), πcon (1 stars), Manfred.A.F.von.Richthofen (1 stars). Se mai adauga un user, Pulificatorul, care inca nu a ajuns la Gabriel. Cam aceeasi au lasat urme si pe contul meu, si pe alte conturi colorate.

Nu stiu cine se ascunde in fata acestor nick-uri, dar, jupane, poate le anulezi conturilor necolorate posibilitatea de a da "ratinguri" si poate faci un pustiu de bine sa ne scapi de rujatii astia.

Zi frumoasa, colegilor!

• Like 8
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Vad ca prolifereaza rujatii care se inscriu pe site, si incep sa dea ratinguri de o stea, la rand, tuturor coloratilor. Sincer, pe mine ma cam doare fix undeva de obsesia lor, insa mi se pare anormal sa toleram astfel de paraziti si sa le mai si permitem sa "lase urme". De exemplu, pe userul Gabriel, ultimii 5 vizitatori au lasat urmatoarele calificative: IustinParvu (1 stars), ArsenieBoca (1 stars), aIexandru69 (1 stars), πcon (1 stars), Manfred.A.F.von.Richthofen (1 stars). Se mai adauga un user, Pulificatorul, care inca nu a ajuns la Gabriel. Cam aceeasi au lasat urme si pe contul meu, si pe alte conturi colorate.

Nu stiu cine se ascunde in fata acestor nick-uri, dar, jupane, poate le anulezi conturilor necolorate posibilitatea de a da "ratinguri" si poate faci un pustiu de bine sa ne scapi de rujatii astia.

Zi frumoasa, colegilor!

Prietene, este handicapatul de dominoplayer. Omul are grave probleme la mansarda.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

A ajuns si pe la mine Arsenie Boca. a, si Manfred.A.F...plm. se plictisesc rau bulangii cu fusta

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Distractie de copil mic :) sa-i fie de bine, sper ca si-a obtinut satisfactia :)

Welcome in randul celor cu o stea :D

• Like 4
Postat

Bambu, eu nu m-as bucura prea mult in locul tau:))))))

=)) nici macar nu ma bucur ,remarcam doar o diferenta , oricum nu stam noi in stelele alea fie ca sunt doua sau cinci , asa ca nu cred ca ar trebui sa ne batem capu ;) 

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Zi frumoasa, colegilor!

In asta consta fericirea lor. Niste onanisti care sa pregătesc de colindat pt. a strânge bani de tuică si tutun.
  • Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Mah, mie stelele multe imi plac doar pe cognac! In rest, sanatosi sa fim!

:beex2

Mie imi plac 5 stele la hoteluri...  :laugh2 ...glumeam,...si eu sunt in aceeasi situatie, mie mi-au dat cate o stea, nu stiu de ce lui bambuchaa i-or fi dat 5.......chiar... ce ai tu si nu am eu ?!  :thinking...aa...o fi albastru...  :laugh2  :laugh2

Oricum....ms frumos, va pup baieti !  :couple

Pisiii.......a apart si pysyka !...tu esti, mama ?!  :laugh2 Sunt sigura ca stii ca glumesc !  :innocent

• Like 1
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Hahahaa..si mie la fel,de parca aș fi si mare scula pe forumul asta.

Astia-s tristii de dincolo?Unde n-aveau voie nici o bășină sa tragă?? Ce tare...

P.S. Cu stelutele îmi pot lua tigaie la oferta de la Cora?

• Like 5
Postat

Si cum se face , ca mie mi-au dat toti cate 5 stele ? Oi fi eu mai al dracu ? =))

La fel și la mine. Să mă bucur sau să-mi pară rau? =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Si a aparut si a sasea clona :)

Vizitator
Postat

P.S. Cu stelutele îmi pot lua tigaie la oferta de la Cora?

De la Lidl .........le-au terminat la Cora

• Like 1
Postat

Ma mira doar ca l-au lasat pe dinafara pe pisicuts din randul depunctatilor :D

• Like 1
Vizitator apuci
Postat

Mi-e mila de el/ei..... Sa nu gasesti alta ocupatie, acum, inainte de sarbatori. Saracu de el :(

• Like 3
Vizitator dani.arad
Postat

Distractie de copil mic :) sa-i fie de bine, sper ca si-a obtinut satisfactia :)

Welcome in randul celor cu o stea :D

Eu ti-am zis ca e ceva de la inceput :) Tu nu ca Batman, Batman... asta daca sti reclama cu popa :P

hai sa zboare si Arsenie ca popa ala :)))))

Vizitator alexx_catalin.77
Postat

Ma mira doar ca l-au lasat pe dinafara pe pisicuts din randul depunctatilor :D

operativ pisicul.a început deja sa linieze la ei până sa apuce sa-l arda si pe el la steluțe. :D))

Postat

Mie imi plac 5 stele la hoteluri...  :laugh2 ...glumeam,...si eu sunt in aceeasi situatie, mie mi-au dat cate o stea, nu stiu de ce lui bambuchaa i-or fi dat 5.......chiar... ce ai tu si nu am eu ?!  :thinking...aa...o fi albastru...  :laugh2  :laugh2

Chiar , ce oi avea eu si nu ai tu ? :D Hai nu fi suparata pisi , iti dau de la mine 5 stelute :P

• Like 1
  • Oras:Africa
  • Oras:Africa
Postat

Angel,Deep River,Dominoplayer,Gogu Tirbuson,Nelu?Am primit si eu 1 stea!De ce?Ce treaba am eu cu balacarelile voastre? :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Angel,Deep River,Dominoplayer,Gogu Tirbuson,Nelu?Am primit si eu 1 stea!De ce?Ce treaba am eu cu balacarelile voastre? :laugh2

Si tu esti suspect  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...