gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Vad ca prolifereaza rujatii care se inscriu pe site, si incep sa dea ratinguri de o stea, la rand, tuturor coloratilor. Sincer, pe mine ma cam doare fix undeva de obsesia lor, insa mi se pare anormal sa toleram astfel de paraziti si sa le mai si permitem sa "lase urme". De exemplu, pe userul Gabriel, ultimii 5 vizitatori au lasat urmatoarele calificative: IustinParvu (1 stars), ArsenieBoca (1 stars), aIexandru69 (1 stars), πcon (1 stars), Manfred.A.F.von.Richthofen (1 stars). Se mai adauga un user, Pulificatorul, care inca nu a ajuns la Gabriel. Cam aceeasi au lasat urme si pe contul meu, si pe alte conturi colorate. Nu stiu cine se ascunde in fata acestor nick-uri, dar, jupane, poate le anulezi conturilor necolorate posibilitatea de a da "ratinguri" si poate faci un pustiu de bine sa ne scapi de rujatii astia. Zi frumoasa, colegilor! 8
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Si cum se face , ca mie mi-au dat toti cate 5 stele ? Oi fi eu mai al dracu ? 5
Pulificator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:prohab Oras:prohab Postat Decembrie 23, 2014 Si cum se face , ca mie mi-au dat toti cate 5 stele ? Oi fi eu mai al dracu ?
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 23, 2014 Vad ca prolifereaza rujatii care se inscriu pe site, si incep sa dea ratinguri de o stea, la rand, tuturor coloratilor. Sincer, pe mine ma cam doare fix undeva de obsesia lor, insa mi se pare anormal sa toleram astfel de paraziti si sa le mai si permitem sa "lase urme". De exemplu, pe userul Gabriel, ultimii 5 vizitatori au lasat urmatoarele calificative: IustinParvu (1 stars), ArsenieBoca (1 stars), aIexandru69 (1 stars), πcon (1 stars), Manfred.A.F.von.Richthofen (1 stars). Se mai adauga un user, Pulificatorul, care inca nu a ajuns la Gabriel. Cam aceeasi au lasat urme si pe contul meu, si pe alte conturi colorate. Nu stiu cine se ascunde in fata acestor nick-uri, dar, jupane, poate le anulezi conturilor necolorate posibilitatea de a da "ratinguri" si poate faci un pustiu de bine sa ne scapi de rujatii astia. Zi frumoasa, colegilor!Prietene, este handicapatul de dominoplayer. Omul are grave probleme la mansarda. 3 2
borat80 Reputație: -336 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 A ajuns si pe la mine Arsenie Boca. a, si Manfred.A.F...plm. se plictisesc rau bulangii cu fusta 1 6
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 23, 2014 Distractie de copil mic sa-i fie de bine, sper ca si-a obtinut satisfactia Welcome in randul celor cu o stea 4
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 23, 2014 Bambu, eu nu m-as bucura prea mult in locul tau:))))))
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Bambu, eu nu m-as bucura prea mult in locul tau:)))))) nici macar nu ma bucur ,remarcam doar o diferenta , oricum nu stam noi in stelele alea fie ca sunt doua sau cinci , asa ca nu cred ca ar trebui sa ne batem capu 2
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 23, 2014 Mah, mie stelele multe imi plac doar pe cognac! In rest, sanatosi sa fim! 3
azazel 13 Reputație: 765 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 23, 2014 Vad ca prolifereaza rujatii care se inscriu pe site, si incep sa dea ratinguri de o stea, la rand, tuturor coloratilor. Sincer, pe mine ma cam doare fix undeva de obsesia lor, insa mi se pare anormal sa toleram astfel de paraziti si sa le mai si permitem sa "lase urme". De exemplu, pe userul Gabriel, ultimii 5 vizitatori au lasat urmatoarele calificative: IustinParvu (1 stars), ArsenieBoca (1 stars), aIexandru69 (1 stars), πcon (1 stars), Manfred.A.F.von.Richthofen (1 stars). Se mai adauga un user, Pulificatorul, care inca nu a ajuns la Gabriel. Cam aceeasi au lasat urme si pe contul meu, si pe alte conturi colorate. Nu stiu cine se ascunde in fata acestor nick-uri, dar, jupane, poate le anulezi conturilor necolorate posibilitatea de a da "ratinguri" si poate faci un pustiu de bine sa ne scapi de rujatii astia. Zi frumoasa, colegilor!In asta consta fericirea lor. Niste onanisti care sa pregătesc de colindat pt. a strânge bani de tuică si tutun. 3 1
playgirl Reputație: 5737 Postat Decembrie 23, 2014 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Decembrie 23, 2014 Mah, mie stelele multe imi plac doar pe cognac! In rest, sanatosi sa fim! Mie imi plac 5 stele la hoteluri... ...glumeam,...si eu sunt in aceeasi situatie, mie mi-au dat cate o stea, nu stiu de ce lui bambuchaa i-or fi dat 5.......chiar... ce ai tu si nu am eu ?! ...aa...o fi albastru... Oricum....ms frumos, va pup baieti ! Pisiii.......a apart si pysyka !...tu esti, mama ?! Sunt sigura ca stii ca glumesc ! 1
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Hahahaa..si mie la fel,de parca aș fi si mare scula pe forumul asta.Astia-s tristii de dincolo?Unde n-aveau voie nici o bășină sa tragă?? Ce tare... P.S. Cu stelutele îmi pot lua tigaie la oferta de la Cora? 5
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Si cum se face , ca mie mi-au dat toti cate 5 stele ? Oi fi eu mai al dracu ? La fel și la mine. Să mă bucur sau să-mi pară rau? 2 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 23, 2014 Si a aparut si a sasea clona
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 P.S. Cu stelutele îmi pot lua tigaie la oferta de la Cora?De la Lidl .........le-au terminat la Cora 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 23, 2014 Ma mira doar ca l-au lasat pe dinafara pe pisicuts din randul depunctatilor 1
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Mi-e mila de el/ei..... Sa nu gasesti alta ocupatie, acum, inainte de sarbatori. Saracu de el 3
Vizitator ArsenieBoca Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 pisicu' pe asta l-ai uitat http://1-ps.googleusercontent.com/hk/pEsVsjur9-mHhASR14jwUkOv66/www.catgifpage.com/gifs/238.gif.pagespeed.ce.nVgE5VOYXOxSVNQkH4Uu.gif
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Distractie de copil mic sa-i fie de bine, sper ca si-a obtinut satisfactia Welcome in randul celor cu o stea Eu ti-am zis ca e ceva de la inceput Tu nu ca Batman, Batman... asta daca sti reclama cu popa hai sa zboare si Arsenie ca popa ala ))))
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Ma mira doar ca l-au lasat pe dinafara pe pisicuts din randul depunctatilor operativ pisicul.a început deja sa linieze la ei până sa apuce sa-l arda si pe el la steluțe. ))
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Mie imi plac 5 stele la hoteluri... ...glumeam,...si eu sunt in aceeasi situatie, mie mi-au dat cate o stea, nu stiu de ce lui bambuchaa i-or fi dat 5.......chiar... ce ai tu si nu am eu ?! ...aa...o fi albastru... Chiar , ce oi avea eu si nu ai tu ? Hai nu fi suparata pisi , iti dau de la mine 5 stelute 1
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 23, 2014 Angel,Deep River,Dominoplayer,Gogu Tirbuson,Nelu?Am primit si eu 1 stea!De ce?Ce treaba am eu cu balacarelile voastre? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Angel,Deep River,Dominoplayer,Gogu Tirbuson,Nelu?Am primit si eu 1 stea!De ce?Ce treaba am eu cu balacarelile voastre? Si tu esti suspect
andreea_good Reputație: 2383 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 23, 2014 Eu și cu 0 steluțe... Tot șmecher sunt. Nelu, tot prost rămâne 7
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 23, 2014 Si tu esti suspect Suspect pentru?Crezi ca stau sa-mi fac conturi sa dau "stelute"?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum