Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hai ma sangre sunt sigura ca ai si altceva mai bun de facut decat sa ii tii isonul amicului tau...sunteti penali rau de tot

• Like 2
  • Oras:Pe aci...
  • Oras:Pe aci...
Postat

Tu ai fost la ea sa vezi frumusețe?

Măi , de frumoasa e frumoasa !!! De futut suge la fel de bine. Alte "bube" are ea....

• Like 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Hai ma sangre sunt sigura ca ai si altceva mai bun de facut decat sa ii tii isonul amicului tau...sunteti penali rau de tot

Penali in ce sens?
Postat

Buna, se poate si in timpul zilei de pe la un 11/12? Evident programat din timp. Merci

Da

Postat

Buna, sunt disponibila, va rog incercati sa va programati cu minim doua ore inainte daca puteti.

Postat

Mi a zis un prieten ca 3 ore cu 600 lei e adevarat!!!

nu este adevarat. o ora este 400 Ron, 600 doua, 800 trei

Vizitator yoloswag
Reputație: 0
Postat

Am stabilit cu domnisoara o in consecinta o programare pentru 21 30. Aceasta ma anunta si imi spune ca intarzie 30 de minute. Pe urma ma minte de cateva ori ca iese pe use, se face ora 1 40, aceasta tot se scuza, neajungand la programare. Imi zice ca e sparta rau si ca era clar ca iese cu altcineva. Mie personal mi se pare ca si a batut joc de timpul meu. Aceasta a fost experienta mea cu ea, si daca va tot zice ca ajunge sa nu aveti incredere. Eu personal am fost extrem de dezamagit de ea, dar si de mine pentru ca nu am ascultat recenziile de pe forum. Obseev ca este o patologie.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am stabilit cu domnisoara o in consecinta o programare pentru 21 30. Aceasta ma anunta si imi spune ca intarzie 30 de minute. Pe urma ma minte de cateva ori ca iese pe use, se face ora 1 40, aceasta tot se scuza, neajungand la programare. Imi zice ca e sparta rau si ca era clar ca iese cu altcineva. Mie personal mi se pare ca si a batut joc de timpul meu. Aceasta a fost experienta mea cu ea, si daca va tot zice ca ajunge sa nu aveti incredere. Eu personal am fost extrem de dezamagit de ea, dar si de mine pentru ca nu am ascultat recenziile de pe forum. Obseev ca este o patologie.

A motivat în vreun fel faptul că nu a mai ajuns deloc ?

Sau și-a cerut scuze pentru situația creată?

• Like 1

Vizitator yoloswag
Reputație: 0
Postat

Are kg in plus, dar a ajuns pana la urma...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...