Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Laury inteleg si sunt de acord, dar sansele sa reusesc sa ajung la o intalnire spontana sunt cam de 50%....de aia prefer mai din timp. Desigur, puteti incerca sa ma sunati oricand, si daca ne sincronizam, ajung, dar nu va suparati daca ma sunati cu o ora inainte sa vreti sa ne intalnim si refuz. Eu fac tot posibilul sa ajung dar mai mult de o intalnire pe zi nu imi permite timpul sa imi pun, in general.

Pentru cei ce nu au plecat in vacanta, sunt disponibila astazi la 0720487133

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna, sunt disponibila azi, iata si o poza recenta cu mine. Imi pare rau pentru editul urat al backgroundului, dar este facuta la mine acasa si prefer sa imi iau extra-masuri de precautie in ceea ce priveste discretia :)

Ma gasiti la 0720487133

post-145146-0-30410600-1494245172_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Printre Oameni
  • Oras:Printre Oameni

Buna, sunt disponibila azi, iata si o poza recenta cu mine. Imi pare rau pentru editul urat al backgroundului, dar este facuta la mine acasa si prefer sa imi iau extra-masuri de precautie in ceea ce priveste discretia :)

Ma gasiti la 0720487133

Daca ai inceput sa editezi cu paint nu e bine :no2

Mai stim noi una

• Like 2
Link spre comentariu

Daca ai inceput sa editezi cu paint nu e bine :no2

Mai stim noi una

Poza este facuta la mine acasa, nu mi-am editat nimic din corp, dar nu as vrea sa fiu recunoscuta dupa camera in care ma aflu....e suficient ca ma expun suficient de mult punand poze cu mine goala. Nu cred ca trebuie sa ai un coeficient foarte ridicat de inteligenta ca sa intelegi asta, incep sa imi ridic intrebari serioase legate de nivelul de IQ general de pe aceasta platforma de socializare :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...